Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 of babası gelip kurtaran eylemciler, bu başlıktaki tek gerçek erkek vingthor sori.
marksman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 abi bi an gözümde canlandırdım da isyan ortamı. polisler. yukarda helikopter. arabaya doğru koşuyorlar, helikopter farkedip ışık tutuyor, coprynin tost hala elinde, koşuyorlar arkalarından ashahshas off tmm
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 axedice said: Denoya "babişkosunun bir tanesi" diye title gelsin (tu)
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 helikopterin spot üzerlerine çevrilince şevki hemen parmak ucunda koşuyor kısa sanmasınlar diye.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Black-ice said: abi bu arada babanın almasında bi sıkıntı yok ama ilk posttan rage'e girince dalga güruh gibi büyüyor. kaç yıllık patisiniz şunu anlamadınız bi anasını satayım sabah sabah sinirlendim bak. ilk posttan HEHE EHİRCİK deyip geçseniz kim 3 sayfa dalga geçecek sizle. özellikle deno. tillahını tanıyosun buradaki üyelerin gerçek hayattan, ama adamların en ufak dalga geçmesinde falan NE DİYONUZ ANANIZI ATLARLA GÖRDÜM GEÇEN GÜN BEN diye rage'e giriyorsun. sonra 8 sayfa dalga geçiyor insanlar. sonra yüzüme yapın bunları real'dan açık adres verin diye rage'e falan bağlıyosun. lan ne gerek var. acık kendinle dalga geçicen, 2 takmıcan bunları harmanlıcan, bir allahın kulu dalge geçmez. zaten zevki kaçar dalga geçmenin. tanımıom hiçbirinizi ama bütün gün forumdayım artık görüyorum lan bunları. yapmayın olm. esen kalın. abi çünkü buradaki adamların özünü az çok tanıyorum, adamlar akıllı uslu adamlar aslında. fakat ilkokul bully'ligine getiriliyor olaylar. biri feedlesin de başlasın flame wars mantığı adamlar 30'una gelecek olsa da devam ediyor. daha önce kaan'ın bok yemesiydi, hadi gene beni trollediler eh gene eglensinler dedik. ama işin içine aile üyesi sokarak, arkana da burdan destek verecek tipler bularak bokunu çıkarmaya gelirse, ben de ilk gördüğüm yerde paralarım. tek gelemediğim konulardan biri yani şu. hayır olay da zor bir durumdan babamın yardımı ile kurtulmamız. iki gün sonra ayni tecrübeyi yaşasa altına iki tane huggies bezi geçirecek adamlar da var geyik yapanlar arasında.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 imamizer said: helikopterin spot üzerlerine çevrilince şevki hemen parmak ucunda koşuyor kısa sanmasınlar diye. ahahAHAHAh çok adisin AHAHAH deno, ya siktiret n'olcak? biz mi kurtarıcaz olum memleketi? dur ulan konu o değildi.. neydi?
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 buradan şunu çıkartıyoruz. sizin gibiler ile değil ülke kurtarmak, mahalle maçına bile gidilmez. (denoya değil lafım genel) sidik yarıştırılmış resmen. insanlar klavyeden atıp tutuyor sürekli, benim başıma şu bu geldi diye. gerçekten forumda canlı gözler ile görebildiğiniz bir kahraman yok muşu adamların ağzının payını versin ?
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 eh ne diyeyim abi hala büyütçek çok bişi göremiyorum valla.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cem bi dur sen de allahını seversen zaten ortalık karışık.
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ya durulcak mevzu değil. biri ben gaz yedim diyor, diğeri ben 100 gaz yedime getirmiş. kanıt yok ama
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben millete talcid sıktım bir de dükkanların içine adam taşıdım support karakter oynatıyorum ben olmaz mı o? PANZER SU SIKTI DA BİZ Mİ GİTMEDİK? yani gittik de gidene kadar fıskiyeyi kırdılar
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 en çok ben direndim kavgası yapmış lan adamlar resmen
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kim ne yaptıysa yaptı. övünülecek bi tarafı yok bunun. ben şöyle vurdum, insanlar gaz yerken mermiye rövaşata vurdum vs tarzı söylemler hiç hoş değil. hayatında ilk defa olaylara katılan insanlardan ne bekliyorsunuz? polise kafa göz dalmasını mı? siz yapın bir şey demiyoruz tabi yaptıysanız.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 BabacumMostors said: ben millete talcid sıktım bir de dükkanların içine adam taşıdım support karakter oynatıyorum ben olmaz mı o? PANZER SU SIKTI DA BİZ Mİ GİTMEDİK? yani gittik de gidene kadar fıskiyeyi kırdılar Panzere o konuda ben de kırgınım.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Aluriel said: en çok ben direndim kavgası yapmış lan adamlar resmen bu zaten bu direnişin özünde var, başlarda bana da komik geliyordu ama aslında olay legolas-gimli'nin kaç adam öldürdün geyigi gibi bişi. sen ben direniyor olalım da, ben gözaltına alınayım sen gaz ye, önemli değil. ha, benim takıldığım, özellikle aras'da, şu oldu: kendi de söylemiş, daha 1.5 hafta önce facebook'da konuşuyoduk, vay sen de sağlam direniyosun hacıt bilmemle diye. klasik muhabbet. ben de şu 1 ayda sağlam tecrübeler edindim o da belli ki edinmiş. şahsen benim şu son yaşadığım olay 3 hafta boyunca gaz bombasını geri atmak, barikat kurmak, polisten kaçmak vs.gibi eylemlerin ötesinde bir durumdu. tekrar anlatmicam baştan. korktum abi. ben de korktum, yanımdaki insanlar da korktu ev sahipleri de korktu. gözaltına alınanlardan haber alınamama durumunu siz de biliyosunuz. derdim gözaltına alınmak değildi, gidip de bir depoya kapatılma korkusuydu. hepimiz 1 aydır tecrübe ediniyoruz şu olayları beyler, kimse kahramanı oynamasın. böyle bir durum olmuşken, aras da az çok bu durumu bilip benzer boktan bi olay yaşamışken trollemek yanlış, bunu demeye getiriyorum.
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 aras kim ? bence hiç direnmemiş havası var onda. facebook destekçisine benziyor.
copry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Quadrophenia said: BabacumMostors said: ben millete talcid sıktım bir de dükkanların içine adam taşıdım support karakter oynatıyorum ben olmaz mı o? PANZER SU SIKTI DA BİZ Mİ GİTMEDİK? yani gittik de gidene kadar fıskiyeyi kırdılar Panzere o konuda ben de kırgınım. sdfsdfs ben de healerlık yaptım ama su gelseydi de açaydım gollarımı
copry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cempostaci said: aras kim ? bence hiç direnmemiş havası var onda. facebook destekçisine benziyor. aras___vingthor, ve kimin daha çok kimin daha az kimin twitter kimin saha direnişi yaptığı germesin kimseyi artık plox
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 abi o gaz gelince hepimiz "AHELELEÖĞĞĞ" diye kaçtık ama yine de orada olduk, yeri geldi bacaklarımız titredi ama koluna girip insanları o zeehirin içindne çekip çıkardık, twitter başındakiler sabahlara kadar oturdu yer bildiriminde bulundu, telefonlar susmadı, bilgisayarı başına eli telefondsa istihbarat yapanlar ayrı panik yaptı sahadaki ayrı panik yaptı bence çok güzel bir milletiz alayımız iyi direndi ve direniyor olum ağlayacam lan ben, kahve mahve alaym geleyim bari nağpayım LAN ÇOK SEVİYORUM SİZİ ASLANSINIZ KAPLANSINIZ GÖZÜMDE!
copry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 marksman said: abi bi an gözümde canlandırdım da isyan ortamı. polisler. yukarda helikopter. arabaya doğru koşuyorlar, helikopter farkedip ışık tutuyor, coprynin tost hala elinde, koşuyorlar arkalarından ashahshas off tmm ben başka yerdeydim o sırada denolardan ayrıldık biz ' koşun doktor lazım !!!' narasından sonra .
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 -Deno- said: trollemek yanlış http://forum.paticik.com/thumbnails/6f5/ce2/ef4/d61/941/7e2/921/445/3d9/e58/09_450xNULL.png
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 zelloda oymak beyi kim? telsiz beyi ?
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben direnişimi seçim zamanına saklıyorum.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 seçim günü direnmek farz mı sünnet mi
Öne çıkan mesajlar