Therru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 eğreti durmamış 8/10 emenike sayfa başı bull@#$½ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 moncici said: Lyv said: moncici said: ayrıca şimdi dikkat ettim de güzel sanatlar okuyan 4 tip kız vardır saysana bi onları djshfkds çok üşendim ama yazıyım. sol alt, a.k.a asmalımescitte takılan, kedi-köpek sever, piercingli rastalı falan heykel öğrencisi. çirkin ayaklarını ve vibrant renkli fotoğraflarını flickr'da yayınlar. sevdiği gruplar: 70ler rock, beirut ve kesinlikle the smiths. sakallı sevgili edinir ve yatak çarşaflarını 3 ayda bir değişirtirirler. orta, sarışın bakımlı kültürsüz sahne dekor kızı. ortaokulda çok güzel elbise çizdiği için güzel sanatlar lisesi okumuştur. türkçe pop-rock, en fazla beirut, arkadaş gruplarıyla içmeceler (5-10 kişilik), dedikodu... sağ alt, azgın nerd. kendisine fırsat verilmesini bekliyor. iyi bir arkadaş, iyi bir sırdaş, hem de komik AMA... olmayınca olmuyor işte. pek derinlemesine inceleyemedim ben de doğal olarak. sol üst, tatlı kısa boylu kız. babası kemalisttir. tiyatroyla ilgilenir, sezuan'ın iyi insanı falan okur. edith piaf, pink martini, yann tiersen... en fazla beirut. gizli gizli türk dizisi izler. kızları sevmez ama çevresinde çok kız olur. falan filan. midilli, belirli yapılara sahip küçük bir at ırkıdır. lawl harikaymış tespitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Finklorpeyniri said: yada kesip kaynatıcan keçi kemiğiyle. gerçekten çk faydalı olm. brokolili böle. deno susamlı bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sürekli sana susamlı demek istiyorum bilmiyorum gerçekten neden özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 -Deno- said: Finklorpeyniri said: yada kesip kaynatıcan keçi kemiğiyle. gerçekten çk faydalı olm. brokolili böle. deno susamlı bu ne lan seni susam yağıyla kaplıcakmış deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/DSCI0004.jpg off kaç sene önceki foto ama görünce güldüm AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kafa çogzel gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 offf.. can alıcı.. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/962768291.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 soldan 2.kel ben incek Yücel Laçinin incektedki headquarter xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/421561_10150600524281247_37253965_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Memphis7 said: soldan 2.kel ben incek Yücel Laçinin incektedki headquarter xd birader yanlış olmasın, forumun mangalcısı synth, yerine göz mü diktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 en soldaki madmen diyil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BabacumMostors said: offf.. can alıcı.. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/962768291.jpg arcane'in bu fotoğraf çekildiği yıllarda götürdüğü kızlar hala özel fan sitelerinde toplanıyorlar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 adam çoluk çocyuğa karıştı hâlâ mektup fln gönderiyorlar, bi bitmediler ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Hangi çoluk çocuk? Arcane 2. eşinden de çocuk olmadan boşanmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 samaella said: jiletle alıyorum ben sakal oldu artık. Kıçım fenerbahçeli faruk gibi oldu aga bir resim koysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ha doğru lan üveydi, biz onu babalrı bildik bir kere AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 NaturalSpringWater said: birazını çevirdim okumak isteyenler için. adamın(!) kendisi bayağı kötü bir prototip. bakalım şimdi bu tepkime nasıl bir 4chan-heritage'ına tribute çakmalı bilemedin nasıl bir advanced ingilizce kısa ve öz hipster class ayarla responslayacak. tabii bunu yazdığım için artık büyük ihtimalle kısa bir haters gonna hate, seni takmıyorum bile, too mainstream reaction'u gelecektir. Jim_E_Rustler said: Bazen çok tatlısın be çiçi. İlk tip çok net çoğunlukta Erkekler kısmı neredeyse daha hazin. A: The Networker Bu çocuklar güzel sanatlara sosyal medya'ya adım taşı olarak girerler. Çok hazin bir şekilde belli ajansların işlerini sürekli yapıp durmanın kendilerini sektorde daha ilgili gösterdigine dair bir yanılsama içindedirler. İşin daha hazin kısmı bu çocuklar bir de reklamlarda dublor falan olurlar. Maceranın genelde bittigi yer 1 milyar altı stajyer maaşlı reklamcılıktır. Protip: Korkunc güneş gözlükleri, kısa dalgalı saç, beyaz tshirt. B: The Hip Bu baya kendini belli eder, normal bir hipsterdan tek farkı kendi doğal ortamında olmadıgı için gösterişliliğin kendini ispatlamak ugruna onar onar artmasıdır. Moncici'nin ilk örnegindeki kızlar bu cocuklarla bir süre ilgilenecek, lakin sonra diger numuneleri yoracaklardır. Bu arkadasları sevdiginiz her grubun küçük bir salondaki konserinde etrafında her seferinde farklı 6-7 insanla görebilirsiniz. ha bir de sakalların yok :( ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tenfold yazmış ya tenfoldu türkçe yaz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BabacumMostors said: offf.. can alıcı.. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/962768291.jpg AZMOoooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bonepart sülün gibi delikanlıymış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gideri var diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Onu gördüğüm ilk andan beri diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ıslandın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kıskanıyorsun galiba? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar