benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Babanızla aranız nasıl , severmisiniz kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 pek iyi değil filan yok mu olm illa lanet mi edecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sevgimizi gösteremiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 daddy issues.... vampir günlüklerinin bir bölümünün ismiydi sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ugurz said: pek iyi değil filan yok mu olm illa lanet mi edecez kaçırmışım ya, edit yapan olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Yokluğunu hissetmeden değerlerini anlamanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 10 sene görüşmedim ben kendisiyle. şimdi de senede 1-2 kere görüyorum. inanılmaz yetiştirdi beni ama sonra yokoldu. şimdi random bir insan olarak görüyorum. çok geyik adam aslında böle sağlam adam falan ama alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Babasını görmemiş olanlar napacak düşünen yok tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 baba çok ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 anket şıkları eksik olmuş, evet. derin bir konu olmuş aynı zamanda... hissiyat alanı ve çapraz etkileri pek geniş. e: akar, akar..akar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 daddy dj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kendisi arnavut olduğu için sert bi şekilde yetişmiş, aynı katı kurallar bizde de var tabi. Ama yufka yüreklinin tekidir. Lafını esirgemeden söyler, bazen kırar, sinirini bize bağırarak atar fln ama grip olsak morali bozulur yani. Belli etmemeye kasıyo gerçi de çok belli oluyor. Arnavutlar çok garip varlıklar zaten, ben 23 yıldır çözemedim, annem 36 senedir çözememiş, kendi de çözememiştir herhalde kendini 61 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 uzaktan severiz birbirimizi.biaraya gelince kesin tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 5-6 senedir hiç görüşmediydim, geçen ayda öldü diye aradılar. Böyle elimde olsa cenazesine bile gitmezdim ama annemin zoruyla gittim. Böyle üzülmedim bile artık adam beni kendinden nasıl soğuttuysa 20 senede. ama o senin babandır lafına da çok kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tanıdığım en yakışıklı ve süper adamlardan biri. ne yazık ki 21 yıl önce öldü ve bunu yaparken nedense benim hayatımı kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 nasıl hayatını kurtardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bir türlü anlaşamadık senelerdir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Noyzura said: tanıdığım en yakışıklı ve süper adamlardan biri. ne yazık ki 21 yıl önce öldü ve bunu yaparken nedense benim hayatımı kurtardı. abi senin hayatında mainstream bi olay yok mu ya hu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Octavarium said: nasıl hayatını kurtardı ? o gün bende onunla çıkmak için hazırlanmıştım. çoraplarımı giymiştim ama o tüm hevesime rağmen "bugün evde kal ve legolarınla oyna" demişti. bende ısrar etmedim. bir kaç saat sonra kapı çaldı ve "baba baba" diye bağırarak kapıya koştum ve açtım ama karşımda babamın o zamanki iş ortağı çıktı ve "baban öldü" dedi. Sonra babanem arkamdan çığlıklar atmaya başlarken dedem beni bir odaya koydu ve poşette duran legolarımı önüme döküp "oyna" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 .araya noyzura girmiş olmamış post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finqt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 baya iyi her gece uğrar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vP0ynzQLWm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 iyiyiz ya, arada mesafe olmasının da etkisi olabilir tabi bilmiyorum, bazen uzun süre yanlarında kalınca basit şeylerden falan tartısırız ama büyütmez asla sevecendir hep,bana 1 kere hakaret etmişliği el kaldırmışlıgı yoktur hayatım boyunca.. birlikte oturup mac izlemek,arada siyaset ve spor konusmak, rakı masasında oturmak cok keyiflidir, sohbetine doyum olmaz bir insandır.Bilgilidir bilgisini paylasmayi da sever. bide 22 yaşıma geldim, adam her gün arar imkani olursa,olmazsa en fazla 1 gün aramadıgı olur,halimi hatrımı okulumu sorar konusuruz falan. 10 numara adam bak şimdi tekrar dusununce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar