Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla aranız nasıl ?

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

Kendisi arnavut olduğu için sert bi şekilde yetişmiş, aynı katı kurallar bizde de var tabi.

Ama yufka yüreklinin tekidir. Lafını esirgemeden söyler, bazen kırar, sinirini bize bağırarak atar fln ama grip olsak morali bozulur yani. Belli etmemeye kasıyo gerçi de çok belli oluyor.

Arnavutlar çok garip varlıklar zaten, ben 23 yıldır çözemedim, annem 36 senedir çözememiş, kendi de çözememiştir herhalde kendini 61 senedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Octavarium said:

nasıl hayatını kurtardı ?

o gün bende onunla çıkmak için hazırlanmıştım. çoraplarımı giymiştim ama o tüm hevesime rağmen "bugün evde kal ve legolarınla oyna" demişti. bende ısrar etmedim.

bir kaç saat sonra kapı çaldı ve "baba baba" diye bağırarak kapıya koştum ve açtım ama karşımda babamın o zamanki iş ortağı çıktı ve "baban öldü" dedi. Sonra babanem arkamdan çığlıklar atmaya başlarken dedem beni bir odaya koydu ve poşette duran legolarımı önüme döküp "oyna" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

iyiyiz ya, arada mesafe olmasının da etkisi olabilir tabi bilmiyorum, bazen uzun süre yanlarında kalınca basit şeylerden falan tartısırız ama büyütmez asla sevecendir hep,bana 1 kere hakaret etmişliği el kaldırmışlıgı yoktur hayatım boyunca..

birlikte oturup mac izlemek,arada siyaset ve spor konusmak, rakı masasında oturmak cok keyiflidir, sohbetine doyum olmaz bir insandır.Bilgilidir bilgisini paylasmayi da sever.

bide 22 yaşıma geldim, adam her gün arar imkani olursa,olmazsa en fazla 1 gün aramadıgı olur,halimi hatrımı okulumu sorar konusuruz falan. 10 numara adam bak şimdi tekrar dusununce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...