imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Saeros said: çok sıkılıyorum be bu kadar uzun kalıcağımı bilsem alırdım bilgisayarı yanıma külüstür laptopta film izle dizi izle valla götüm dümdüz oldu gerçi baya spora filan verdim kendimi o iyi oldu, hatta yıllardır ilk defa bronzlaştım sdf ama arada bir gerçekten çok sıkılıyorum ve girip kafa dağıtıcak bi oyun lazım oluyor işte gene de neyse bakalım aaaa sayın yetkili ben de aynı dertten muzdaribim. var mı oyun güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ulan whatsappten mesaj geldi, heyecanlandim, servermis =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 imamizer said: aaaa sayın yetkili ben de aynı dertten muzdaribim. var mı oyun güzel? valla evde bi güzel skyrim oynuyordum işte immersion modlarıyla birlikte ama burda anca uo falan oynayabiliyorum, o da sarmadı haliyle browser oyunları falan oynuyorum saçmasapan vakit geçiriyorum işte avernum: escape from the pit diye güzel bi rpg buldum onu bile kaldırmadı laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bayram gelmiş neyime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 aquila said: ulan whatsappten mesaj geldi, heyecanlandim, servermis =(. of dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 MasterHapLo said: 6 saat aralikliz araba kullandim. son yarim saat 2 kere uyuyakaldim. eve geldim simdi uykum kacti. ayrica gebze sapanca arasi aralıksız trafik var tem'de de d100'de de. Bayram ızdırabını Yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ben galiba cok mutsuzum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 cevahirin yanındaki apartmanın en üst katında dubleks satılıkmış ama fiyatı 1.150.000 YTL. hayattan umudumu kestim evsiz kalıcam ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 İstanbul yaklaşırken ve uzaklaşırken çok güzel de içine girdiğin an çok farklı işte. Bütün mezarlıklara gittim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 aquila said: ben galiba cok mutsuzum ya. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Çok mutsuz olmadan, çok mutlu olamazsın. Bir fransız atasözü. :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bayram ve yurtdışında değilim. kahrolsun baaazı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 şirkete geldim.. çok boş lan burası dükkana girebilmek için camı tıklatmam gerekti.. biraz iş güç yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Sırf bayramlık sağa sola gitmeyeyim diye gittin işe değil mi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ya of,isden almam gereken fotoğraflar vardı.. gelmişken çalışayım bari işim gücüm yok bugüne eheh hafta içi yatarım artık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 dur şimdi veri çekmeye başladım o gleirken gideyim güvenlikle tv fln izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Babacuma deniz kenarında köfteci açmak istiyorum bazen ben. Biri çalışır babacumda idare eder işte oğlum şu masaya iki köfte bi ayran bi kola diye taburede tavla da atarız tatlısına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 adam esnaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 abi.. güzel hayal.. keşek olsa en büyük derdim "kedi eti yedi" olsun "ne vereyim abime?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 e kalkayım gideyim bari belki yarın yine gelirim.. bilemedim ki.. iş beni çağırıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 [emo] mutlu olmak için tek şansım vardı da onun da üzerine benzin döküp yakmışım gibi hissediyorum [/emo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 günlük kediler araziye çıkmış sonunda balkonun altından dolanıyorlar anneleriyle, hepsi pof pof olmuş görmeyeli 1 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bi -50k olduk gene ya aazını kırayım düğün dernek işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 dugun mu var la? halaya adam lazim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 halaya adam yerine altın yolla şöyle 2 tam filan. -50k diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar