moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 duyguda sahtecilikten almışlar seni en az beş yıl yermişsin. bu topa çıktım üstelik golü de attım bu sefer ancak sen hemen ofsaytı vermişsin kendi evimde deplasmandayım bu çok acı bir şey bilmem nasıl anlatayım benden kalan her şeyi at ya da uygun bir fiyata sat şimdi önemli değilim artık eskisi gibi olmaz olsa da aynısı olmaz şimdi emin değilim kendi evimde deplasmandayım bu çok acı bir şey bilmem nasıl anlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 diaboliq said: "Dalgaların sesini özledim" diye facebooktan durum güncellemsi yapan bayan arkadaşin durumunun altına "şak! şak! Şak!" diye yorum yazdım. Yorumumu sildi ve sanırım benimle bidaha konusmayacak. 29 yasindayim ve hala boyle salakliklar yapiyorum. heeee ama eglenceli mi? Hell yea AAhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 moriarty said: dalga gecersek ninca olmicana soz ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ahahahdashdsafhs yok lan bi tane şarkı bu. https://vimeo.com/40239355 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 TEY TEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bi de malt ın vardı gol diye galiba o da futbolla ilgiliydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Onu da bi dinle seversin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 diaboliq said: "Dalgaların sesini özledim" diye facebooktan durum güncellemsi yapan bayan arkadaşin durumunun altına "şak! şak! Şak!" diye yorum yazdım. Yorumumu sildi ve sanırım benimle bidaha konusmayacak. 29 yasindayim ve hala boyle salakliklar yapiyorum. heeee ama eglenceli mi? Hell yea http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/smile.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 facebookta evlilik fotolarını layklamadığım için bir arkadaşım silmiş beni hayatından. bu ne kezbanlıktır lan. hayır bu insan üniversitede ADT üyesi bi kızdı. noldu da mutasyona uğradı böyle anlamış değilim. youtube a da evlilik videolarını koymuş, ağzımdaki suyu püskürttüm o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 diaboliq said: "Dalgaların sesini özledim" diye facebooktan durum güncellemsi yapan bayan arkadaşin durumunun altına "şak! şak! Şak!" diye yorum yazdım. Yorumumu sildi ve sanırım benimle bidaha konusmayacak. 29 yasindayim ve hala boyle salakliklar yapiyorum. heeee ama eglenceli mi? Hell yea dostum.. bence sadece bahane arıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hayalini kurduğum hayata hala ulaşamadım günlük. yaş 30. çok çalışmam lazım çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 öğlen avluda tavla turnuvası var, şans dileyim ödül iki kişilik sertap erener konser bileti ama bizim gözümüz bilette değil şampiyonluk ünvanında bir hafta boyunca tellerle kafamın üstüne "Backgammon Champion" yazısıyla dolaşabilirim şirkette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 günüm niye bok gibi geçiyor diye düşünürken kahvaltıyı mcdonaldstan yaptığımı hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 mcdonalds kahvaltı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Gizli said: 50 faktörlük güneş kremi sürmeme ve her 1,5 saatte yenilememe rağmen allahın gazabına yenik düştüm.sürdüğüm koruyucuya sövsem mi yoksa teşekkür mü etsem bilemiyorum.etkisini göstermedi de mi yandım yoksa beni ölmekten mi kurtardı emin değilim çünkü.koca bir tüp yanık kremi bitirdim ama hala istakozdan halliceyim şimdi de kaşıntı başladı.lokal anestezi için bir krem 2-3 tüp bepanthen bitirdim 1-2 kez de silvadiazin sürdüm. iman etmeyenlerin sonu böyle arkadaşlar ibret alın.ben iman etmedim allah(c.c) beni istakoza çevirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Aptal aile hekimim tedavisi bitmis hastaligim icin askeri hastaneye sevk istedi. Iyilestim pampa diyorum yok sen baktir diyo. Bide gozden gonderdi. Psikiyatri istanbuldaymis isin yoksa istanbula git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kapının önündeki çocuklar her -ANNNEEĞĞ diye bağırdığında, -ZİLE BAS ZİLE! diye bağırasım geliyor. Ama kalplerini kırmak istemiyorum. Çocuk olsam, bana öyle bağıran bir heriften korkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Kolum çok ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sayerosu tenhada sıkıştırıp bağırsaklarını deşip kanında dans edeceğim günlük miheuaheuah, no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 SeaGle said: Aptal aile hekimim tedavisi bitmis hastaligim icin askeri hastaneye sevk istedi. Iyilestim pampa diyorum yok sen baktir diyo. Bide gozden gonderdi. Psikiyatri istanbuldaymis isin yoksa istanbula git. geçmiş olsun panpa nöbet tutan askerlerle daşak geç şafak kaç kaldı lan torun de ashdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 evet günlük. yüzdük yüzdük kuyruğundayız. cuma günü dünyanın bir ucuna uçuyorum. hayırlısı. 2 hafta sonra canlıysam görüşürüz. uzakdoğu beni bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 legend of korra basla artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 İrademi takdir ettim günlük. Şekerkamışından ve şekerpancarından üretilen şeker ve mısırdan üretilen glikoz şurubundan olabildiğince kaçınmaya karar vermiştim. Az önce ofiste sekreteryanın oradaki masada duran bi kutu kestane şekerine bi bakıp, "meh" diyip geçtim. Sonra yaptığımı farkedip "oha lan kestane şekerini reddettim vayak!1" dedim kendi kendime sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ayfon said: legend of korra basla artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 İlk bordromu aldım. Mayışım da gece geçecek hesabıma. MAYIŞIMSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar