Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

duyguda sahtecilikten almışlar seni
en az beş yıl yermişsin.
bu topa çıktım üstelik golü de attım bu sefer
ancak sen hemen ofsaytı vermişsin

kendi evimde deplasmandayım
bu çok acı bir şey bilmem nasıl anlatayım

benden kalan her şeyi at
ya da uygun bir fiyata sat şimdi
önemli değilim
artık eskisi gibi olmaz
olsa da aynısı olmaz şimdi
emin değilim

kendi evimde deplasmandayım
bu çok acı bir şey bilmem nasıl anlatayım
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

"Dalgaların sesini özledim" diye facebooktan durum güncellemsi yapan bayan arkadaşin durumunun altına "şak! şak! Şak!" diye yorum yazdım. Yorumumu sildi ve sanırım benimle bidaha konusmayacak.

29 yasindayim ve hala boyle salakliklar yapiyorum. heeee ama eglenceli mi? Hell yea

AAhahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

"Dalgaların sesini özledim" diye facebooktan durum güncellemsi yapan bayan arkadaşin durumunun altına "şak! şak! Şak!" diye yorum yazdım. Yorumumu sildi ve sanırım benimle bidaha konusmayacak.

29 yasindayim ve hala boyle salakliklar yapiyorum. heeee ama eglenceli mi? Hell yea

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/smile.gif
Sosyal ağlarda paylaş

facebookta evlilik fotolarını layklamadığım için bir arkadaşım silmiş beni hayatından. bu ne kezbanlıktır lan. hayır bu insan üniversitede ADT üyesi bi kızdı. noldu da mutasyona uğradı böyle anlamış değilim. youtube a da evlilik videolarını koymuş, ağzımdaki suyu püskürttüm o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

dostum.. bence sadece bahane arıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

50 faktörlük güneş kremi sürmeme ve her 1,5 saatte yenilememe rağmen allahın gazabına yenik düştüm.sürdüğüm koruyucuya sövsem mi yoksa teşekkür mü etsem bilemiyorum.etkisini göstermedi de mi yandım yoksa beni ölmekten mi kurtardı emin değilim çünkü.koca bir tüp yanık kremi bitirdim ama hala istakozdan halliceyim

şimdi de kaşıntı başladı.lokal anestezi için bir krem 2-3 tüp bepanthen bitirdim 1-2 kez de silvadiazin sürdüm.

iman etmeyenlerin sonu böyle arkadaşlar ibret alın.ben iman etmedim allah(c.c) beni istakoza çevirdi
Sosyal ağlarda paylaş

İrademi takdir ettim günlük. Şekerkamışından ve şekerpancarından üretilen şeker ve mısırdan üretilen glikoz şurubundan olabildiğince kaçınmaya karar vermiştim.

Az önce ofiste sekreteryanın oradaki masada duran bi kutu kestane şekerine bi bakıp, "meh" diyip geçtim. Sonra yaptığımı farkedip "oha lan kestane şekerini reddettim vayak!1" dedim kendi kendime sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...