goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 BabacumMostors said: kadıköyden vapurla eminönü oradan da tramvay yap? tramvaydan sonra bir vesait daha var bunların muhtemelen ikisine ayakta seksli bineceğimi varsayarsak daha sabah ofise girdiğimde zaten bünye çökmüş olcak. hiç bi alternatifi yok helikopterin olmadıktan veya gece 3te dönmedikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ofise yürüme mesafesinde bi ev şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 iyi işte o taraflarda evler ucuz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 chrome said: cem saati satmış yok lan 3. saati alacağım hatta bunun şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Hasta olacak zamanı buldum bende ama ya. Neyse artık 3-5 gün sonra bi yerlere davet ederim öyle şey yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kesinlikle ders çalışmam lazım ama sürekli kendime bir bahane yaratıyorum nasıl olacak bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 tablo doldurmam lazım ama kendimi buralara atıyorum.. ya bana tatil lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bi hafta oldu ayık gezmiyorum, 3 gün evden çıkmadan yatmak istiyorum sadece ama arkadaşlar bırakmıyorlar, laftan da anlamıyorlar. bi de athena ne lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bence de athena ne lan? Gel gör ki gitseydim çok iyiydi ehauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 gel olm, odtü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Gogogo 2. mulakat,hadi bakalim hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Lego Steampunk serisi geliyormuş günlük: http://lairdwellers.com/wp-content/uploads/2013/04/Lego_Steampunk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: gel olm, odtü de Hastayım dedim gitmedim. Aslında çogzel kızlar vardı ama yine de gitmedim. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Kalbim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 wastyrx said: Hastayım dedim gitmedim. Aslında çogzel kızlar vardı ama yine de gitmedim. Eved. hakaten baya güzel kızlar vardı, darısı haftaya Hacettepe şenliklerine dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 50 cent ne alaka abi hacettepe şenliklerinde hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: wastyrx said: Hastayım dedim gitmedim. Aslında çogzel kızlar vardı ama yine de gitmedim. Eved. hakaten baya güzel kızlar vardı, darısı haftaya Hacettepe şenliklerine dsdf Uzaktan bakmalık değil lam heauheau çağıran kızlardan bahsettimdi ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Valla öyleyse bende gelirim nasıl olsa 1.30 saatlik yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 WB dan yeni DnD filmleri geliyormuş günlük o_O, gogo Drizzt Daermon Na'shezbaernon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 odtunun senlik politikası yildizdan betermis onu gordum ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sabika kaydi almam 3.5 dakika surdu lan, cok saskinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 her zaman olduğu gibi bugün de benimle uğraştı ama bugün gerçekten sınırı aştı sanırım. artık uyarmalarımı da dikkate almıyor. sonu ne olacak çok merak ediyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yine yırttık lan günlük allahtan öğretmenim 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 filim izlemeye gidiyom sinemada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 izlemedim türkçeymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar