Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 peçete kalmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yut enerji gitmesin dicem ama o zaman uykunu getirmenin manası kalmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 önümdeki 13 saat o kadar sıkıcı geçicek ki şimdiden sıkıldım veya çok sıkıcı geçicek diye kendimi şartlandırıp kendimi sıkıyorum ama sıkıcı geçicek çarşamba günü de sıkıcı geçicek sonra komple sıkılıcam işte haziran'ın ortasına kadar mutsuz renksiz falan sıkıntı uğraş insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 13 saat degil o, yaklasik 60 yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Noyzura said: yut enerji gitmesin dicem ama o zaman uykunu getirmenin manası kalmıcak http://www.ulusalkanal.com.tr/images/haberler/zehir_hafiye_alper_gormusun_muthis_bulusu_h3868.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 X( mutlu sabahlar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 çoooook mutlu sabahlarr ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 how about no. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aquila said: 13 saat degil o, yaklasik 60 yil. yada: http://www.legion-recrute.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Nooldu anlamadım bende günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yok arkadaş evde oturunca da ders çalışamıyorum beceremiyorum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yoğun haftamın tek tesellisi: yeni keşfettiğim muhteşem kebapçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 neredeymiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yarın iş olmasa rakıya boğacağım kendimi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bu gün yine sipora gittim günlük. biraz daha kaslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bu sezon Meksika mutfağında çalışıyorum. Fakat gelen sayısı çok az olduğu için beni diğer mutfaklara destek çıkmaya gönderiyorlar. Ve bu sezor Oda servisinin aşçılarında bi sorun var : Karısı doğuran, Denize girip omzu çıkan gibi. Resmen koskoca otelin oda servisi bana muhtaç oldu. 4-5 gündür burada takılıyorum. Alacartelardan sorumlu souschefine defalarca beni roomservice'e vermemesini söyledim. Yapamıyorum diyorum, kapasitem yok oraya diyorum. Adam yok biliyorum buraya yeterli olmadığını diyor, ama adam yok ! Offpufff dedim beni sabit bi yere ver bi orada bi burada çalışmak istemiyorum ya da bana izin ver iş arıcam. 4-5 gün böyle geçti : Sonra bi baktım ki koskoca ustalardan daha iyi yapıyorum roomservice'i. Menüsüne hakim oldum resmen. skerim ya roomservisini ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aslansin kaplansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 meksika yemeklerinin acısını birlikte çıkarırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 .-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 deli skti galiba ev iş arası rota http://i.imgur.com/loz38kG.jpg karşıya yerleşene kadar otobanda yaşıcam bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kadıköyden vapurla eminönü oradan da tramvay yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sevgilimden ayrıldım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 puhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 dsfhsdflhkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 cem saati satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar