NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 2gündür gelmedi başına birşey gelmiş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bu hafta ne küfrettim ya müdüre hiççınlamadı kulağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 hamamböcükleri şekere karşı evrim geçirmiş günlük, şekerli tuzaklar işe yaramıyormuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Dün havale geçirdim günlük. Korku filmi gibiydi lan ağzım elim ayaklarım uyuştu kaskatı kesildi parmaklar falan. Felç geçiriyorum diye sinirlendim resmen zorla oynatmaya çalışıyorum parmakları olmuyor. Sonra kendimden geçtim galiba acilde açtım gözü. Bide kapıyı kapatmışım 1 saat sesimi duyuramadım kimseye psikolojik olarak çöktüm orada da nası kıpraştım, nası açtım kapıyı, nası duydular hiçbi fikrim yok. Ölsem falan neyse de felç kalamam ben ya ne öyle -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Evde akşama kadar yattım özlemişim tembelliği İnsan arada yapmalı tembellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 geçmiş olsun la iyi misin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Ha***ktir günlük. $8 den bir şey olmaz, beğenmezsem iptal ederim diye Hola ile Netflix e üye oldum. Çıkasım yok. My life is officially over. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 wastyrx said: Dün havale geçirdim günlük. Korku filmi gibiydi lan ağzım elim ayaklarım uyuştu kaskatı kesildi parmaklar falan. Felç geçiriyorum diye sinirlendim resmen zorla oynatmaya çalışıyorum parmakları olmuyor. Sonra kendimden geçtim galiba acilde açtım gözü. Bide kapıyı kapatmışım 1 saat sesimi duyuramadım kimseye psikolojik olarak çöktüm orada da nası kıpraştım, nası açtım kapıyı, nası duydular hiçbi fikrim yok. Ölsem falan neyse de felç kalamam ben ya ne öyle -.- Geçmiş olsun.Çok çalışma az nefes al arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Eyvallah, biraz garip abi sedyeyle gittim yürüyerek çıktım. İşte hayat beyle bişi heuahuea halsizlik falan devam ediyor da bildiğin üşütme şuan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Geçmiş olsun Aynı yaşlarda olduğumuzu varsayarak artık gençlik yavaş bitiyor ve teklemeler başlamaya başladı. Evrim denen mekanizma istediklerini aldı, alıyor ve bizi suyu sıkılmış posa gibi sağa sola attırmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 wastyrx said: Dün havale geçirdim günlük. Korku filmi gibiydi lan ağzım elim ayaklarım uyuştu kaskatı kesildi parmaklar falan. Felç geçiriyorum diye sinirlendim resmen zorla oynatmaya çalışıyorum parmakları olmuyor. Sonra kendimden geçtim galiba acilde açtım gözü. Bide kapıyı kapatmışım 1 saat sesimi duyuramadım kimseye psikolojik olarak çöktüm orada da nası kıpraştım, nası açtım kapıyı, nası duydular hiçbi fikrim yok. Ölsem falan neyse de felç kalamam ben ya ne öyle -.- abi büyük geçmiş olsun ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 quixef said: Ha***ktir günlük. $8 den bir şey olmaz, beğenmezsem iptal ederim diye Hola ile Netflix e üye oldum. Çıkasım yok. My life is officially over. welcome to the internet life inanılmaz ucuz ve tam aksine mükemmel kaliteliler, bende idm ile geceden sıralıyorum tüm downloadları, gündüz tleefonda yada aksam gelince izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 3 gündür bilgisayar durduk yere mavi ekran hatası veriyodu, herşeyi yaptım olmadı, en son laptopun mikrofonu bozulduğu için aldığım mini usb harici ses kartını farklı bi usb porta bağladım şimdi sorunsuz çalışıyo. İsteyerek te yapmadım hani, ama oldu. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Lan ben bu çekingeliğimi utangaçlığımı nası atacam kız kendi ayaklarıyla geldi la T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Günlük, bel fıtığımın nüksetmesinin verdiği üzüntü, doktorun 3 gün istirahat yazması ile buruk bir sevince dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çok uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Komsunun dogo arjantin i bana pis pis bakiyo. Ama cok da sirin, acaba hayatim pahasina minciklamaya gitsem mi? Elmayra oldum galiba, korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 saat 11den bu saate kadar poker oynadim isyerinde 175 dolari 989 dolar yaptim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cempostaci said: saat 11den bu saate kadar poker oynadim isyerinde 175 dolari 989 dolar yaptim B)- Kazanırken iyi de kaybedince dur şunu çıkarayım da bırakayım olursa kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 öyle bir alışkanlığım yok maalesef genele vurduğum zaman ise şu yukarıda yazdığım rakamın neredeyse 60 70 katı kardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 senko said: aferim. kıskanma len fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 abi nerde oynuyosun bidaha soruyorum öm at nikini falan heads up yapalım da aleme rezil edeyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 facebook zynga poker Sivasli_79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çok komiksin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar