Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #7

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Dün havale geçirdim günlük. Korku filmi gibiydi lan ağzım elim ayaklarım uyuştu kaskatı kesildi parmaklar falan. Felç geçiriyorum diye sinirlendim resmen zorla oynatmaya çalışıyorum parmakları olmuyor. Sonra kendimden geçtim galiba acilde açtım gözü. Bide kapıyı kapatmışım 1 saat sesimi duyuramadım kimseye psikolojik olarak çöktüm orada da nası kıpraştım, nası açtım kapıyı, nası duydular hiçbi fikrim yok. Ölsem falan neyse de felç kalamam ben ya ne öyle -.-
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Dün havale geçirdim günlük. Korku filmi gibiydi lan ağzım elim ayaklarım uyuştu kaskatı kesildi parmaklar falan. Felç geçiriyorum diye sinirlendim resmen zorla oynatmaya çalışıyorum parmakları olmuyor. Sonra kendimden geçtim galiba acilde açtım gözü. Bide kapıyı kapatmışım 1 saat sesimi duyuramadım kimseye psikolojik olarak çöktüm orada da nası kıpraştım, nası açtım kapıyı, nası duydular hiçbi fikrim yok. Ölsem falan neyse de felç kalamam ben ya ne öyle -.-

Geçmiş olsun.Çok çalışma az nefes al arada.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

abi büyük geçmiş olsun ya :/
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Ha***ktir günlük. $8 den bir şey olmaz, beğenmezsem iptal ederim diye Hola ile Netflix e üye oldum. Çıkasım yok. My life is officially over.

welcome to the internet life

inanılmaz ucuz ve tam aksine mükemmel kaliteliler, bende idm ile geceden sıralıyorum tüm downloadları, gündüz tleefonda yada aksam gelince izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

3 gündür bilgisayar durduk yere mavi ekran hatası veriyodu, herşeyi yaptım olmadı, en son laptopun mikrofonu bozulduğu için aldığım mini usb harici ses kartını farklı bi usb porta bağladım şimdi sorunsuz çalışıyo.

İsteyerek te yapmadım hani, ama oldu. sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...