abdurrahman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arkadas sen adresi ver tayfayi toplayak kaziyak herifi.. hasta ise tedavide ederiz sen kafana takma.. bu gun senin yavukluna yarin benim anama bacima yavukluma sulanir affitmem kazirim ha..
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ehm olay saptı biraz. sağolun ama şimdilik gerek kalmadı. eh pek yanlış bir düşünce değil aslında bugün sana yapılan yarın bana gibi bir düşünce fakat o en son çare gibi. ortalık şu anda durgun ve yarın savcılığa gidilecek. yinede kim koyuyorsa bu tip kuralları hala çok saçma. bu seferlikte olayın kapanmış olması polisleri haklı çıkarmıyor gözümde ...
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Chemical, 28 Kasım 2004 19:29 tarihinde demiş ki: pusardım gelince dibine molotov atardım yanarsa iyi ben yapmadım kendi elinde vardı yere düşürdü hesabına gidilir ölmezsede gelmez bidaha Puhahaha koptum...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Chemical, 28 Kasım 2004 19:29 tarihinde demiş ki: valla bizim başımıza öyle birisi gelicek polis dokunmuyacak adam aşadan bağırıcak pusardım gelince dibine molotov atardım yanarsa iyi ben yapmadım kendi elinde vardı yere düşürdü hesabına gidilir ölmezsede gelmez bidaha ha daha kötüsü busefer toplanır gelir yok daha neler ahuauh istersen el kaideyi arıyalım bomba yüklü araçlarla gelsinler.[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bizim oradaymış yaw inerdim kılıçla böğürerek kaçardı:) (vuracağımdan değil o g*t yok bende, bide kılıç kör zaten de, ne bileyim sinir oldum öyle:P)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: EfsaneUye, 28 Kasım 2004 18:36 tarihinde demiş ki: yardım lazımsa toplayalım tayfayı, mekan neresi? her türlü geliriz..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çok sinir bozucu ya...bizim polis rüşvet yemekten başka bişi bilmiyor zaten..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Valla polıs boyle ıse gelmıcekse nolucak Yanı bınlerce polısı derbı maclarında stadlarda guvenlıgı saglamak ıcın yollarlarda vatandasın can guvenlıgıne gelınce dısarda herkes baskasına yollar ısı
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arkadaşım göztepe ise , ben göztepe'de oturuyorum. ama istanbul yani. mcdonalds civarındaysa , her türlü müdahale edebilirim şu an. rottweiler köpeğim var. eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu arada 2 gün demişsin de , güney kutbu-kuzey kutbu?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 tamam hadi gidiyorum gibi bir durumum yok maalesef. işlerimi ayarlayıp hazırlık yapıp o şekilde yola çıkmam gerekiyor. yolun 10+ saat süreceğini hesaplarsan her şekilde 2. güne sarkıyor ...
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gasp yapıyorlar kapıyı zorluyor falan dicekti arkadaşın sonra diafondan sen çık yukarı dicek kapıyı kapıcak bebe kapıyı zorlicak o arada polis gelcek çat hoba tey tey yubi[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak [Bu mesaj Ferrero tarafından 28 Kasım 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sorunun çözüldüğüne sevindim. İnsallah kimsenin başına gelmez böyle birşey. Neyse delikanlılar coğalmış bir durum oldumu artık atarım buraya mesaj Ankaralı patileri toplar basarız mekanları :)
Razu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Saeros, 28 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş ki: insanlara yardım etmek için değil, başka yapacak işi olmadığı için polis olursa insanlar olacak olan budur tabi. [signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben daha kötüsünü söyleyeyim de polisin ne kadar ilgili hatta yardımcı olduğunu anlayın.. arkadaşım istanbul içinde bir mahallede gasp ediliyor ve yarım saat içinde polise olaya karışanları yakalatıyor. yüzleştirme olayı şöyle gerçekleşiyor: gasp edenleri ve arkadaşımı memur karşısına oturtuyor ve oldu mu böyle bir şey diyor ! neyse şikayetçi oluyor arkadaşım ve karakoldan çıkıyor evine gidiyor..savcılığa iletiliyor olay ve dava günü alınıyor 1 hafta içinde alakasız yerde oturan o it kopuklar arkadaşımın bir anda evini ve telefonunu öğrenmiş oluyorlar. arkadaşım olayı biraz kurcalayınca: gasp edenleri yakalayan polis memurlarının arkadaşımın telefonunu ve adresini vermiş olduğu ortaya çıkıyor! arkadaşım hala 6 aydır süren davadan çekilmesi için hergün ölüm tehtidleri alıyor.. güzel bir ülkemiz var[signature][hline]
adonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ablamlar bir aracın hatalı şerit değiştirmesi ve o aracın kendi araçlarına teması sonucu yoldan çıkarılıp kaza yaptırıldılar. Ablam ciddi şekilde başından yaralandı. 2 Yaşındaki yeğenimin bir kaç yerinde morluklar oluştu araba kullanılmaz hale geldi. Görgü şahitlerinin aldığı plakayı avukatıyla birlikte karakola şikayet eden eniştem bir miktar rüşvet ödemek durumunda bırakılmış ve aradan bir hafta geçtikten sonra, gelen haber "Plaka bir şirket arabasına ait." Ne ki bu şimdi?[signature][hline]There's someone who needs you.
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 zaten rüşvet vermeden zabıt tutturamazsın.. [Bu mesaj Goering tarafından 29 Kasım 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ztn türk polisiner güvenmeyin ya mafya olmus adamlar...(istisnalar kaideyi bozmas)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ehehe valla hemen yapmazdım önce polisi arardım sonra kardeşim ne istiyosun derdim baktım adam olmuyor alırım böyle bi şişe ispirto atarım camdan devamı enterese etmez beni ama aşağı inip pusmak pek yemez vurulurum falan ama kesinlikle camdan atardım kafasına[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
magecy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ayağının altını kesip tuz basalım.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İzmir göztepe mi? İstanbul göztepe mi? Toplayalım adam basalım olmadı... Bugün başkasına yarın bizim anamıza bacamıza... Klozet kapağıyla öldürecen şerefsizleri... Kafalarını parçalayacan... Hr[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bi haber çıkmıştı bir ara. iki polis memuru kendilerine adres soran bir turiste tecavüz etmişlerdi. zaman kötü, kolla dödü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 20 kişi gelip cimcikleyelim adamı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ya bence sen ara polisi gelin kardesim buraya koruyun beni de gelirler :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 peki polisten nasıl korunacaklar ?[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar