Zopik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ... çünkü biz bişey yapamayız, savcılığa şikayet dilekçesi vermelisiniz deyip kapatıyorlar telefonu. Aşağıda bir yerlerde saklanı evi gözetleyen gayet sorunlu bir tip var. Bir şekilde ev telefonunu öğrenmiş ve hem arayıp hemde zile basıp diyafondan tehditler yağdırıp evdekilerden birinin aşağıya inmesini istiyor. Hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama çok çok çok rahatsız edici bir durum. O anda sözü edilen şahıs insa aşağıya ya da tepesi atan olaydan haberdar birisi karışsa olaya kim bilir neler neler olacak. Birilerinin hafif ya da ağır şekilde yaralanacağı kesin fakat bunu söylemeniz bile polis için birşey ifade etmiyor. Evde tıkılı kalmış haldeyken ve adliye kapalıyken savcılığa gidip nasıl dilekçe verilir onuda çok merak ediyorum ama karşıdaki polise sormanıza fırsat bile kalmadan telefon yine kapanıyor. Söz konusu dingilin telefon numarası adı soyadı var. Yani istedikleri her türlü bilgi anında verilebilir yetkililere. Ama öyle değilmiş işte. O dingil gecenin bir yarısı dayanacak kapıya, zorla içeri girip ya birilerine zarar verecek ya da öldürecek ondan sonra iki zabıt tutulup muhtemelen yakalayamayacaklar çünkü olayı anlatabilecek yaşayan kimse kalmamış olacak. Olay şu anda hala devam etmekte olan bir olay. Ve söz konusu kişiler bir kız arkadaşım ile annesi. Evlerinde olaya müdahale edebilecek bir erkek yok ve maalesef benden çok çok uzakta oturuyorlar. En iyi ihtimalle 2 gün sonra orda olabilirim. Şu anda herhangi birşey yapamamak beni daha da çileden çıkarıyor ...
EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yardım lazımsa toplayalım tayfayı, mekan neresi?[signature][hline]Artık o bir efsane... [Bu mesaj EfsaneUye tarafından 28 Kasım 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gecmis olsun sen adresi felan yaz yakında olan bir pati varsa ilgilensin[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 geçmiş olsun.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kötü... Çok kötü... Böyle dingil adamların devletin en önemli yerlerine atanmasını veya en önemli mesleklerde çalışmalarını anlayamıyorum...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 insanlara yardım etmek için değil, başka yapacak işi olmadığı için polis olursa insanlar olacak olan budur tabi. adalet bakanlığı'na dilekçe filan yazmak, bişeyler yapmak lazım. ama kim takar, orası ayrı mevzu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aslında polislerde haklı..neyse.. direk polisi çağır tehdit ediliyorum dersen oyle yaparlar. direk burda olay var ailen akın de..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 olaya başkalarını karıştırmak onlarında başını belaya sokmak olur. bu kimseden istenebilecek birşey değil ya. yapamayız onu :/ olay netten konuştuğu birinin telefonunu bulup sürekli olarak rahatsız etmesi olarak başladı. acınacak bir halde olduğu için ilgi gösterilen biri fakat daha sonra olayların b*kunu çıkardı eleman. gerçekten uzman terapisine ihtiyacı olduğu kesin fakat bu gibi bir yardımı almaktan çok uzak bir kafa yapısı var. ve sonuç olarak tehlikeli. hatta şiddet eğilimi olan tipler arasında en tehlikeli sınıflardan biri arasında bana göre bu herif ...
EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya iki azına gözüne vurcan tamam o ya[signature][hline]Artık o bir efsane...
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Suark, 28 Kasım 2004 18:47 tarihinde demiş ki: aslında polislerde haklı..neyse.. direk polisi çağır tehdit ediliyorum dersen oyle yaparlar. direk burda olay var ailen akın de.. olay ayrıntılı şekilde polislere anlatılmıştır. polisin haklı olduu bir yer olduğunu sanmıyorum bu konuda. ortada ağır tahrik ve tehdit var ...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mekan öğrenelim.Bakarsın buralardadır,biz hallederiz büyük bir memnuniyetle. Bi de polislerin şu lafına çok uyuz oluyorum:"Kardeşim kendi halledebileceğiniz şeyler için bizi meşgul etmeyin." Biz halledeceksek siz niye varsınız diyesim geliyor ya neyse... Yada biz niye vergilerimizden size ekmek yediriyoruz?...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 apartman da oturmuyon mu ki? aşağı gel diye aradımı toplican komşuları ahanda geldik diicen odunu vurcan kafasına tamam bitti...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bi de aklıma bi söz geldi ya.Hani okursa bilmem ne okumazsa bilmem ne diye. İlla böyle olmaları gerekmiyor.Ama böyle olanlar da var.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: paspatur, 28 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: apartman da oturmuyon mu ki? aşağı gel diye aradımı toplican komşuları ahanda geldik diicen odunu vurcan kafasına tamam bitti... said: Zopik, 28 Kasım 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Ve söz konusu kişiler bir kız arkadaşım ile annesi. Evlerinde olaya müdahale edebilecek bir erkek yok ve maalesef benden çok çok uzakta oturuyorlar. En iyi ihtimalle 2 gün sonra orda olabilirim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 28 Kasım 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Geçmiş olsun . Nerde oluyor bu olay ?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yeri bildir yapmaya çalışalım bişeyler..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Saeros, 28 Kasım 2004 18:53 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 28 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: apartman da oturmuyon mu ki? aşağı gel diye aradımı toplican komşuları ahanda geldik diicen odunu vurcan kafasına tamam bitti... said: Zopik, 28 Kasım 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Ve söz konusu kişiler bir kız arkadaşım ile annesi. Evlerinde olaya müdahale edebilecek bir erkek yok ve maalesef benden çok çok uzakta oturuyorlar. En iyi ihtimalle 2 gün sonra orda olabilirim. E tamam onların yok mu komşusu böle bi durumda harkes yardımcı olur be abi...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yokmuş heralde baksana.. yani öyle apartmanlar oluyor sonuçta, çok fazla kişinin oturmadığı, ya da yaşlı kişilerin oturduğu. ha birbiriyle alakası olmayan, bencil insanların komşu olduğu apartmanlar da oluyor tabii. hangisi artık bilemiycem.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ya saçma sapan konuşmayın.İnsanlar tren vagonunda 30 kişi varken aşağıya atılıyor bu memlekette.Öyle duyarlı insanlar az bu memlekette.Hoş bu başlık altında duyarlı bir çok insanımız olduğunu görüyoruz ama neyse. + Komşu halledecekse bu olayları neden Emniyet Müdürlüğü var?Emniyet Bakanı var?Komşu Müdürlüğü , Bakanı felan olsun... Vede belki müstakil evde oturuyorlar? Arkadaşım sen tek başına bi delilik yapma da.Bildir bize de mekanı şehri felan.Öyle tek tabanca gidilmez böyle olaylara.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 olay göztepe civarında oluyor. sorun biraz çözülmüş gibi. tip ortalarda yok şu anda. gerçekten çok sağolun ilginize. ayrıca gerçekten başka kimseninde karışmasını istemiyorum çünkü pati tayfası güç olarakta kişi sayısı olarakta ağır basacak olsada sonuçta birilerine birşeyler olabilir. ne arkadaşım ne de ben bu sorumluluğuğ alamayız. yazdıklarınızı benim aracılığımda o da biliyor. telefonda anlatıyorum ona. fakat ortak karar olarak olaya karışmamanız. konuyu açma sebebimiz polise olan tepkiydi sadece ...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İnsanlık ölmedi daha merak etme. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde olursak zaten o yılan bir gün elbet bizi bulur ve ısırır,sokar... Eğer Mersin'de olsaydı olay bizim tayfayı toplayıp kan sıçana kadar ezecektim şerefsizi.Kusura bakmayın çok sinirlendim.Bayanların, annelerin kutsal olduğu bir millette ne ya bu olaylar böyle. Lütfen ilerlemelerden bizi haberdar et. İstanbul' dan çok arkadaşım var ve 3 telefonla oraya adam yığarım.(Artistlik felan olarak algılanmasın sakın.Arkaşın bize bişey olur korkusundan söylüyorum.) O ite de elbet bişeyler yapılması gerek![signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gercekten cok mal bir polisimiz var. sokakta olan olaylara bile bu bizim isimiz degil zartin isi onlar gelsin diyorlar. daha gecen gun onumde olan olayda dahi boyle dediler..![signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74)
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla bizim başımıza öyle birisi gelicek polis dokunmuyacak adam aşadan bağırıcak pusardım gelince dibine molotov atardım yanarsa iyi ben yapmadım kendi elinde vardı yere düşürdü hesabına gidilir ölmezsede gelmez bidaha ha daha kötüsü busefer toplanır gelir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Apache Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 chemical half-life2 oynamıyorlar..[signature][hline]shinsetsu desu..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Euehue half lıfe degıl yapar yanı o :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar