benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Youtube sayfası açtığımda kafayı yiyor resmen kaldırdım vallahi sinir hastası etmişti allah bildiği gibi yapsın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yandex indir fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bende de bazen dosya save etmek için target location seçtiğimiz ekran çıkarken kitleniyor Chrome belli bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ya bu kırom çat diye aniden kapanıyor veya çalışmayı durduruyor sildim tekrar kurdum nafile, neden acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 eklenti mi yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ya ben geçen hafta yardım istedimdi hatta bayağı bir alay konusu olmuştum ama sanırım chrome da bir p.ştluk var arkadaşlar. sildim rahatladım. yandex iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Xenus said: eklenti mi yüklü bayadır eklenti yok, sadece şunlar var; uTorrentcontrolv2 logitech flow scroll ha zaten etkinleştir dememişim bunlara da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Yandex'de Chrome, ikisi de Chromium tabanli. Chromium tabanli tarayicilarin en iyici Iron bence. Senin alay konusu olma nedenin Chrome diye IE kullanmandi abi, hic kivirtma simdi =) Ama yeniden yukleyince gecmiyorsa profilini bozmussundur buyuk ihtimalle, yeni profil ile basla. Chrome Destek guzelce anlatiyor, burada tekrarlamaya gerek yok: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=tr&answer=142059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 GERGE said: Yandex'de Chrome, ikisi de Chromium tabanli. Chromium tabanli tarayicilarin en iyici Iron bence. Senin alay konusu olma nedenin Chrome diye IE kullanmandi abi, hic kivirtma simdi =) Ama yeniden yukleyince gecmiyorsa profilini bozmussundur buyuk ihtimalle, yeni profil ile basla. Chrome Destek guzelce anlatiyor, burada tekrarlamaya gerek yok: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=tr&answer=142059 yav gördünüz ya,chromeu tıklıyordum,ie açılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ikincil tarayici olarak bunu kullaniyorum ben, bir bakin derim: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleipnir_(web_browser) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 @gerge, bookmarklar kaybolur demi profili silersem? şimdi bi gmailimi açıp senkronize mi etmem lazım bookmarkların gitmemesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 senkronize edersen kaybolmuyor . chrome da bir sıkıntı var ama gerçi yandex'te al yapı olarak chrome kullanıyordu yamulmuyorsam o yüzden mozilla falan deneyebilirsin ben sevmiyorum ama memnun kalanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 pontipati919 said: @gerge, bookmarklar kaybolur demi profili silersem? şimdi bi gmailimi açıp senkronize mi etmem lazım bookmarkların gitmemesi için Export et, sifirla, import et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar