Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Patiden daha iyi soracak yer olamaz herhalde. zibilyon tane tur var, her birinde fiyatlandırmalar ve içine dahil olanlar farklı. birinde mesela yakıt farkı dahil değildir diyor, ne demekse yakıt farkı? bildiğin yakıt mı? Giden/gezen varsa, hangi turla gittiğini nelerin lazım olduğunu yazabilir mi? birde, bazı yerlerde vizesiz diyor, bazılarına yeşi pasaporta vizesiz diyor. hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bende bu yaz düşünüyorum uzun bir izin alabilirsem. bilgilendirme olursa çok iyi olur gidenlerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ayvalık'tan jalem ile tur'a çıkın abi en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 gunluk gemi turunu her hafta sonu yapıyoruz abi baydı artık.. rodos falan da ayda bir gideriz ama bu gemi ile yunan adaları hatta italya turu çok ilginç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ben de yat turu tadında bir şeyler bakıyorum da bu sene anca bayramda tatilim var, bayramda da fiyatlar kol böreği olur gibi geliyor. Yine de bilen eden varsa bir fikir edinmek istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Suark said: Patiden daha iyi soracak yer olamaz herhalde. zibilyon tane tur var, her birinde fiyatlandırmalar ve içine dahil olanlar farklı. birinde mesela yakıt farkı dahil değildir diyor, ne demekse yakıt farkı? bildiğin yakıt mı? Giden/gezen varsa, hangi turla gittiğini nelerin lazım olduğunu yazabilir mi? birde, bazı yerlerde vizesiz diyor, bazılarına yeşi pasaporta vizesiz diyor. hm? Yakıt farkı bir deniz ticareti terimi, rota dışına çıkılırsa vs. hesaplanandan kayda değer bir miktar fazla harcanırsa ek bir masraf koyar gemi sahibi. Bence tur şirketinin all-in fiyat vermesi gerekir. Bundan sonrasını tahmini yazacağım, muhtemelen kiralamışlardır gemiyi, gemi sahibi de böyle bir madde koyunca sözleşmeye, işin içinden çıkamayıp tüketiciye yansıtmışlar. Çok apaçi geldi bana, düşünsene bir sorun çıkacak tatilde atıyorum gemi limana yanaşamayacak, bir de senden fazladan para alacaklar. Yeşil pasaport olayını tam bilmiyorum ama Yunan adalarına normal vizesiz şu şekilde işliyor: Gemi, Yunan karasularında 24 saatten az kaldığı için vize gerekmiyor, pasaport yeterli oluyor. Yani sabah giriyor Yunanistan'a adaya çıkıyorsun, akşam gemiye dönüp Türk karasularına geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 her yunan adasında vizesiz diye birşey yok. mikanos, santorini ve çok ihtimal dışı ama rotada Rodos falan varsa Yunanistan standardı uygulanıyor. fakat genelde turlar yakın olan adalarda günübirlik tarzı ondan fazla sıkıntı olmuyor. ben 3 kez gittim bu turlara, aile ve sevgili baskısıyla. çok önermiyorum. Bodrum'a git günübirlik Kos'a (İstanköy) git, Ayvalık'a git Midilli'ye geç, ya da Çeşme-Sisam, yakın coğrafyalar bunlar dandik cruise gemilerine para bayılmaya gerek yok. Direk Atina'ya, Pire'ye, Selanik'e git Yunanistan'ı görmüş ol bence ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 6 ay kaldım yunanistanda çok görülecek bir yer bence değil aynı paraya daha güzel yerler var temiz memleket havası suyu güzel, iyi bir gemi bulursan rahat edersin alayını bir anda görürsün. bazı yerlere vizesiz gidiliyor onun sitesinden kontrol etmelisin bazılarındada vize istiyor . amerikan gemilerini tercih edersen büyük ihtimalle iyi bir gemi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar