lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 buyrun haber Ayrıntıları: Sabah saatlerinde Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonuna gelen metrobüs şoförü servise çıkacağı sırada bir kişinin metrobüs üzerinde hareketsiz yattığını fark etti. Metrobüs şoförü durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri metrobüs üzerine çıkarak hareketsiz yatan kişinin öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı. açılmışsa kusura bakmayın, haberleri okurken karşılaştım kanım dondu. oha be, oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konu disi dediler hurriyet.com.tr cikti. Bolumun adini degistirelim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Pardon, haberlerden link paylaşmak yasak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yok abi, biz haber linkini verip, haberin ana hatlarınıda buraya kopyalıyoruz ki sürekli sağa sola tıkla gir muhabbeti olmasın diye bu yani çok bir şey değil. adamın üzerinde bildiğin tv izleme/tuvalete gitme eşofmanı var. birisi öldürüp atmış demekki, tüm istanbulu dolaşsın mantığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şoförün yolcu alması daha güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bu forumda sadece cetin abi haber sitesinden link paykasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kardeş sende ne madalya yaptın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Esh said: Konu disi dediler hurriyet.com.tr cikti. Bolumun adini degistirelim artik. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 e bilmiyoruz arkadaş, öğreniyoruz, düzeltiyoruz.. kusura bakmayın =) Ama yani nicki Esh olan birinden ayar yemek hoşuma gitmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 adamı başka yerde atmışlar gece boyu gezmiş işte. gün ağarınca gözükür olmuş. peki köprüden falan bakmayınca şöför nası farketmiş onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Hani başlık dışında postlar atanlar banlanıyordu hani. kermit gibisi gelmeyecek bir daha arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lemuria said: Pardon, haberlerden link paylaşmak yasak mıydı? yok değil, ama herşey sg-1 diye bir üyeyle başlamıştı :p işsizlikten günde 50 tane haber linkleyen tipler başka tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 goldbären said: adamı başka yerde atmışlar gece boyu gezmiş işte. gün ağarınca gözükür olmuş. peki köprüden falan bakmayınca şöför nası farketmiş onu anlamadım frene basınca flm ses gelmiştir bir şey olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Norak said: lemuria said: Pardon, haberlerden link paylaşmak yasak mıydı? yok değil, ama herşey sg-1 diye bir üyeyle başlamıştı :p işsizlikten günde 50 tane haber linkleyen tipler başka tabi sdf hayır benim dediğim doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 doğru dediğin nedirki aslında, hayat levyeyle kırdığın düşmanının kafatasından limonlu yeşil çay içmek değil midir bir anlamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya onu geçtimde ben, arbalet yapmak istiyorum kendim, konu açıcam trollenecek vs, en iyisi internetten bakınayım meh. sende haklısın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben diş tercih ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 haberden habere atlayarak hayattan soğudum resmen sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 başlığı yaratıcı ve içinde kenbdi yorumun olduktan sonra yasak değil. ama birebir kopyalamakta hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konu dışı yeni bir ana başlık olmalı ve alt bölümleri olmalı. Siyaset , güncel haberler falan.. Ha bi de hürriyet.com.tr den haberler diye bir bölüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Lectre said: ya onu geçtimde ben, arbalet yapmak istiyorum kendim, konu açıcam trollenecek vs, en iyisi internetten bakınayım meh. sende haklısın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 noldu dwor? cidden o küçük yazıyı seçip kopyalayıp adres çubukuna mı yapıştırdın? cidden mi? obsesif kompülsif okuyucu musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Lectre said: noldu dwor? cidden o küçük yazıyı seçip kopyalayıp adres çubukuna mı yapıştırdın? cidden mi? obsesif kompülsif okuyucu musun :D küçük yazı daha bir "ne demiş acaba?" dedirtiyor. espri olsun diyede resim koymuştum home made crossbow fln =/ edit; alıntı yap deyince de okunuyor hem :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lemuria said: e bilmiyoruz arkadaş, öğreniyoruz, düzeltiyoruz.. kusura bakmayın =) Ama yani nicki Esh olan birinden ayar yemek hoşuma gitmedi =) /insert lise'de arka sıralardan gelen 'huuuuuuuufşşşş' efekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar