sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 He he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sufi hepsini geçtim. Over the past 500 years, Iceland's volcanoes have erupted a third of the total global lava output. Sadece şu yeterli bi özet ama neyse. Bücürükün sorusuna gelelim. 50 derece kaynak suyunu borularla eve dagıtırken yasanan ısı kaybı sonucu eve gelen ısı kaç derece olacak? Normal bi günde kombini kaç derece açıyorsun? Genelde kombilerin en düşük ayarı 50 derece felan galba. Ki 50 derece demiyor. 25-50 derece diyor. Unutmadan traş olurken su kaynatılır yüzü yumusatsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 uzaya gunes enerji paneli doseyebilecek bi ulke 2. nukleer santralini daha yeni ihale ediyo evet. sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Raincloud said: Şu topakta Norak'ın güneş enerjisi önerisi çok cazip geldi de uzaya koyamaz ya bizimkiler, Koyacak bütçe ve imkan olsa zaten cami dikerler uzaya. Dyson Sphere yapcaz aga. En güzeli. Biz ardethle çalışmaya başladık. 4 mm sacdan yapcaz. ESB boya atcaz siyah ısı çeksin diye. Bizim fabrikada keseriz diyorum. Kaynağınıda artık yapcak birini buluruz herhal. http://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere http://i.ytimg.com/vi/b1ukd9y4cKg/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 BonePART said: Sufi hepsini geçtim. Over the past 500 years, Iceland's volcanoes have erupted a third of the total global lava output. Sadece şu yeterli bi özet ama neyse. Bücürükün sorusuna gelelim. 50 derece kaynak suyunu borularla eve dagıtırken yasanan ısı kaybı sonucu eve gelen ısı kaç derece olacak? Normal bi günde kombini kaç derece açıyorsun? Genelde kombilerin en düşük ayarı 50 derece felan galba. Ki 50 derece demiyor. 25-50 derece diyor. Unutmadan traş olurken su kaynatılır yüzü yumusatsın diye. ahaha sinirlenmiş yalnız hem ciddi cevap, hem küçük büyük harf, hem de iki typo ile bitirmiş bu kadar uzun mesajı title veresim var bücürükünannesine bu başarıdan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Agalitler bucubilmemne bariz fake değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Böyle ciddi bi laf anlatma çabası var falan DynamicK said: hakikaten halki icin calisan bir hukumet http://2.bp.blogspot.com/-mhU1D9kgnso/Tag6K4gdLWI/AAAAAAAABTs/ugytrq0i5q8/s1600/rage-comics-fuck-yea-forever-alone-4chan-reddit-f7u12-poker-face-troll-actually-herp-derp-2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 BonePART said: Sufi hepsini geçtim. Over the past 500 years, Iceland's volcanoes have erupted a third of the total global lava output. Sadece şu yeterli bi özet ama neyse. Bücürükün sorusuna gelelim. 50 derece kaynak suyunu borularla eve dagıtırken yasanan ısı kaybı sonucu eve gelen ısı kaç derece olacak? Normal bi günde kombini kaç derece açıyorsun? Genelde kombilerin en düşük ayarı 50 derece felan galba. Ki 50 derece demiyor. 25-50 derece diyor. Unutmadan traş olurken su kaynatılır yüzü yumusatsın diye. Sen de ısı kaybı olmayacak boru tasarlarsın. İstemiyorsun ki, uğraşmak istemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 50 derecelik bi suyun tasiyacagi isi ile bisey yapamazsiniz. Termodinamik orda, hesaplayin. Merkezi isitma ve sicak su ihtiyaci 95 derecelik suyla bile saglanamaz biraz buyuk bi alanda. Kizgin buharlarla falan yapiliyor o is, kombi mi lan bu 50 dereceyle merkezi isitma yapicaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 fsafasfa abicim sinirliyim nükleer karşıtlarına genel olarakta anasınıs atıyım dunyanın kaderi çernobildeki 50 tane eşşek test yapıcam diye değişti herifler test yaparken sızıntı yaptı herkes nukleer karsıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ondan sonra neden kadin bilim insani yok diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bertaraf nasıl olcak hacıt santral inşası değil de bertaraf ihalesi amcaoğluna verilmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 axedice said: Agalitler bucubilmemne bariz fake değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Böyle ciddi bi laf anlatma çabası var falan DynamicK said: hakikaten halki icin calisan bir hukumet http://2.bp.blogspot.com/-mhU1D9kgnso/Tag6K4gdLWI/AAAAAAAABTs/ugytrq0i5q8/s1600/rage-comics-fuck-yea-forever-alone-4chan-reddit-f7u12-poker-face-troll-actually-herp-derp-2.png birinin teyzesi mi halası mı dünürü mü öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 uzayda olması da başka riskli, daha geçen gün uluslararası uzay istasyonunun panellerinden biri delindi ufacık meteor/uzay çöbü vb http://i1.dainikbhaskar.com/thumbnail/636x303/web2images/www.dailybhaskar.com/2013/04/30/2737_bullethole.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 BonePART said: Raincloud said: Şu topakta Norak'ın güneş enerjisi önerisi çok cazip geldi de uzaya koyamaz ya bizimkiler, Koyacak bütçe ve imkan olsa zaten cami dikerler uzaya. Dyson Sphere yapcaz aga. En güzeli. Biz ardethle çalışmaya başladık. 4 mm sacdan yapcaz. ESB boya atcaz siyah ısı çeksin diye. Bizim fabrikada keseriz diyorum. Kaynağınıda artık yapcak birini buluruz herhal. http://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere http://i.ytimg.com/vi/b1ukd9y4cKg/0.jpg Gaynakci lazimsa ben calisirim abey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bucurukunannesi said: Sen de ısı kaybı olmayacak boru tasarlarsın. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Nükleer güzel de gereken ciddiyeti hassasiyeti göstermeyi becerebilecekler mi, o sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bucurukunannesi said: Sen de ısı kaybı olmayacak boru tasarlarsın. İstemiyorsun ki, uğraşmak istemiyorsun. ablacım bak fasfasfa yemninle sinirim bozuldu ısı kaybı olmucak boru tasarlarsın nasıl bi mantık ya mahalle kavesinden mi yazıyosun coca cola israile deste veriyor kafasıyla bilim tartısıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ibo show izlerken patlatır bizim mallar santrali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 axedice said: Agalitler bucubilmemne bariz fake değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Böyle ciddi bi laf anlatma çabası var falan forumun %75'inden filan daha gerçek ehu. it is known. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bucurukunannesi said: Sen de ısı kaybı olmayacak boru tasarlarsın. çözdük beyler, kimsenin aklına gelmemiş daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Abi kapiya gelen no name tencere , supurge v.b saticisi bile vazgecti, siz neyin cabasindasiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Myshkin said: bucurukunannesi said: Sen de ısı kaybı olmayacak boru tasarlarsın. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swfyazdiginda komik bisey yok ama o boruyu tasarlayip uretmek icin once bi enerji lazim, bunun icinde nukleer santral gerekli kisa yoldan anlattim daha da anlamazsa hic ugrasmayin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bucurukunannesi said: BonePART said: Sufi hepsini geçtim. Over the past 500 years, Iceland's volcanoes have erupted a third of the total global lava output. Sadece şu yeterli bi özet ama neyse. Bücürükün sorusuna gelelim. 50 derece kaynak suyunu borularla eve dagıtırken yasanan ısı kaybı sonucu eve gelen ısı kaç derece olacak? Normal bi günde kombini kaç derece açıyorsun? Genelde kombilerin en düşük ayarı 50 derece felan galba. Ki 50 derece demiyor. 25-50 derece diyor. Unutmadan traş olurken su kaynatılır yüzü yumusatsın diye. Sen de ısı kaybı olmayacak boru tasarlarsın. İstemiyorsun ki, uğraşmak istemiyorsun. Termodinamiğe o konuda ben de çok kırgınım. Sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bck said: ibo show izlerken patlatır bizim mallar santrali.. En azindan ipo sovu kacirmamis olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 BonePART said: bucurukunannesi said: Sen de ısı kaybı olmayacak boru tasarlarsın. İstemiyorsun ki, uğraşmak istemiyorsun. ablacım bak fasfasfa yemninle sinirim bozuldu ısı kaybı olmucak boru tasarlarsın nasıl bi mantık ya mahalle kavesinden mi yazıyosun coca cola israile deste veriyor kafasıyla bilim tartısıyosun Niye endüstri ürünleri tasarımı diye bir şey duymadın mı? Ya da ısı izolasyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar