imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 taş gibi film çekti adam yaranamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: hakkında bildiklerimizin theoryler ile sınırlı oldugu, gerçekliğini tecrübe edemediğimiz bir 'karadelik' olgusu hakkında, nasıl film çekilse beğenirsiniz diye soralım o zaman. 100 kişiye sorup 36 populer cevap alıp ona göre film çekelim. Ulan 50 sayfa önce yazdım nasıl yapılması gerektigini. BİZİM SINIRLARIMIZ BUNLAR BU REALİTEDE, GÖTÜMÜZE ESTİGİNDE BUNLARI KIRMIYORUZ, DIŞARIDAN MUDAHALELERLE PLOT RAHATLIGI OLSUN DİYE BÜKMÜYORUZ. allah sizi kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 deus ex mi va filmin sonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 imamizer said: taş gibi film çekti adam yaranamadı. kara deliğe girmek günah diyenler militanlık yapıyor abi, yakında kanca atar beleşe dark matter çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 quixef said: xunn said: quixef said: Abi elbette götümden uyduruyorum. Ama niye uyduruyorum bir sor? Oha karadeliğin içinde çekyat var kapattım izlemem yapmak yerine, o çekyat oraya nasıl geldi onu anlamaya çalışıyorum sadece, bunlar da benim bizzat kara kıçımdan uydurduğum reconciliatory teoriler. Adım Kip değil, olsa lisede pis dalga geçerlerdi. Ulan saatlerdir her cevabınız "BU FİLMDE BÖYLE" kafasıyla, ne trollediniz lan. Ama arada yazdığımı yine atladın :( Sen foto koy önce, benimkini koyarken gösterdigin cesareti yüzünde görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Laorx said: imamizer said: taş gibi film çekti adam yaranamadı. kara deliğe girmek günah diyenler militanlık yapıyor abi, yakında kanca atar beleşe dark matter çekerler. kara deliğe giriş sahnesini gösteriyor mu direk? yoksa olayın ortasından mı başlıyor? giriş sahnesi önemli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sag ayakla giriyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 quixef said: Yahu sesle yerçekimi aynı şey mi? Gravitational waveleri manipüle ediyor adamlar iletişim kurmak için, bu dalgalardaki sapmalar da bizim boyutumuzda bir etki oluşturuyor. Karadelik bu dalgaların en güçlü olduğu yer dolayısıyla buna çözünürlük artıyor gözüyle bakabilirsin. şimdi birincisi o gözle bakabilirsin tabi gerçekten bir şekilde mantığa bürütmek istiyorsan ama bunu sana verilen veriler doğrultusunda yapmıyorsun. kendi yorumunla yapıyorsun. ikincisi benim gücüm çekimsel manipülasyon ise bunun en yüksek etki doğuracağı ortamlar diğer çekim güçlerinin az olduğu yerlerdir. diğer sihirsel metodun varlığını film bize "buna inan" diyerek anlatmadıysa ve ikisinden birini seçmek durumunda kalsam bunu seçerim. her halukarda karadelikten çıkışımız bu gibi şeylere bağlıysa hiç olmadı filmin mesajını verme konusunda eksiği olduğunu kabul etmek lazım. hele de seyirciyi eğitme adına uzay gemisinde abuk subuk muhabbetlerin edildiği bir filmde oluyorsa bu, iyice. nolan hikayeyi bilim ile beslememiş bilakis tabiri caizse bilimi kendi hikayesinin köpeği yapmış. sonlarına doğru iyice cılkının çıkmasının sebebi bu. adamlarla yapılan röportajları falan okuyunca da çok net anlaşılıyor bu. bilime böyle it muamelesi çekilmesi hele de başlarda ağzına bir dirhem bal çalınan insanları rahatsız ediyor doğal olarak. kullanıp attın beni diye bağıran bir kip thorne da var bence. kendine şimdi "ama insanlar bilimle ilgilendi" falan diyordur travmayı atlatmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 quixef said: Abi elbette götümden uyduruyorum. Ama niye uyduruyorum bir sor? Oha karadeliğin içinde çekyat var kapattım izlemem yapmak yerine, o çekyat oraya nasıl geldi onu anlamaya çalışıyorum sadece, bunlar da benim bizzat kara kıçımdan uydurduğum reconciliatory teoriler. Adım Kip değil, olsa lisede pis dalga geçerlerdi. Abi ben hala şuradayım, filmlerde religious, sosyolojik, tarihi undertone aramaya saçmalık, edebiyat parçalama de, sonra bunu yap ya. Allahım aklımı koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 imamizer said: kara deliğe giriş sahnesini gösteriyor mu direk? yoksa olayın ortasından mı başlıyor? giriş sahnesi önemli ya. deliğe girerken ayıptır diye gözlerimi kapadım ben, anlatılanlardan biliyorum. aşk kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: hakkında bildiklerimizin theoryler ile sınırlı oldugu... theory =/= hypothesis =/= osuripediz kapak oldu mu beyler yaşlandım ben iyice anlamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xunn said: quixef said: Abi elbette götümden uyduruyorum. Ama niye uyduruyorum bir sor? Oha karadeliğin içinde çekyat var kapattım izlemem yapmak yerine, o çekyat oraya nasıl geldi onu anlamaya çalışıyorum sadece, bunlar da benim bizzat kara kıçımdan uydurduğum reconciliatory teoriler. Adım Kip değil, olsa lisede pis dalga geçerlerdi. Abi ben hala şuradayım, filmlerde religious, sosyolojik, tarihi undertone aramaya saçmalık, edebiyat parçalama de, sonra bunu yap ya. Allahım aklımı koru. onu ben dedim. filmlerin geneli için de demedim. bu film içinde demedim. sadece 'others' konusu için dedim. tabiki filmde öyle şeyleri arayacaksın. ama sana dialog ile koca koca demiş, 'others' are future humanity diye.Hala altında başka anlam aramaya gerek yok diyorum. sen neden böyle kelimeleri cımbızla secip kendine göre yorumluyorusn beni üzüyorsun abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 imamizer said: pıy kara deliğe giriş sahnesini gösteriyor mu direk? yoksa olayın ortasından mı başlıyor? giriş sahnesi önemli ya. İÇİNE DÜŞÜYOR. İÇİNE. KARADELİĞİN. İÇİNE. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Beni applevodka zannediyorsun galiba yukarıdaki mesajın itibariyle bunu anladım, biz iki farklı insanız. Ama asıl meseleye gelelim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 horacegoesskiing said: applev0dka said: hakkında bildiklerimizin theoryler ile sınırlı oldugu... theory =/= hypothesis =/= osuripediz kapak oldu mu beyler yaşlandım ben iyice anlamıyorum artık. asdhfjasdf oldu abi::horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 quixef said: Abi elbette götümden uyduruyorum. Ama niye uyduruyorum bir sor? daha önce hiç tartışma olan başlıkta postuna bu kadar en samimi giriş yapanı görmemiştim. adam haklıdır bence. xunn haksıza benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: xunn said: quixef said: Abi elbette götümden uyduruyorum. Ama niye uyduruyorum bir sor? Oha karadeliğin içinde çekyat var kapattım izlemem yapmak yerine, o çekyat oraya nasıl geldi onu anlamaya çalışıyorum sadece, bunlar da benim bizzat kara kıçımdan uydurduğum reconciliatory teoriler. Adım Kip değil, olsa lisede pis dalga geçerlerdi. Abi ben hala şuradayım, filmlerde religious, sosyolojik, tarihi undertone aramaya saçmalık, edebiyat parçalama de, sonra bunu yap ya. Allahım aklımı koru. onu ben dedim. filmlerin geneli için de demedim. bu film içinde demedim. sadece 'others' konusu için dedim. tabiki filmde öyle şeyleri arayacaksın. ama sana dialog ile koca koca demiş, 'others' are future humanity diye.Hala altında başka anlam aramaya gerek yok diyorum. sen neden böyle kelimeleri cımbızla secip kendine göre yorumluyorusn beni üzüyorsun abi :( ULAN KİM DEDİ? O NASIL BİLİYOR? NEREDEN BİLİYOR? NEREDE GÖRDÜK? ALLAHIM. ŞÜKRÜ YARDIM ET BEN GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gerçekten sadece 2dk nızı istiyorum fazla değil. şu vidoya 2 dk şans verin ve bitince tartışmaya devam edin. http://www.youtube.com/watch?v=MaYOQxzZrDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben izlemedim abi filmi, onun disinda apple'in onlarin altinda bisey aramaniza gerek yok demesini zamaninda iyi bir edebiyat egitimi almamis olmasina bagliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 quixef said: Beni applevodka zannediyorsun galiba yukarıdaki mesajın itibariyle bunu anladım, biz iki farklı insanız. Ama asıl meseleye gelelim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 @xunn robot diyor abi. cunku yönetmen bunu deme görevini robot'a vermiş,seyirciye bu mesajı sen ileteceksin demiş. kız o yaşında morsu nasıl biliyor, hadi yönetmen bize öğrendiği anı göstersin diye sorguladın mı filmde ? dialog var diyorum ya, oraya wormhole koyanın gelecekteki insanlık oldugunu söylüyor film sana, hala kanıtla gel diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 aquila said: ben izlemedim abi filmi, onun disinda apple'in onlarin altinda bisey aramaniza gerek yok demesini zamaninda iyi bir edebiyat egitimi almamis olmasina bagliyorum. biz edebiyat dersinde öss hazırlık testi çözüyoruz diye az azar yemedik zamanında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 aquila said: ben izlemedim abi filmi, onun disinda apple'in onlarin altinda bisey aramaniza gerek yok demesini zamaninda iyi bir edebiyat egitimi almamis olmasina bagliyorum. Abi ben biraz ateş edip gelicem, gülme krizine girdim gerçekten gözümden yaş geldi devam edemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: @xunn robot diyor abi. cunku yönetmen bunu deme görevini robot'a vermiş,seyirciye bu mesajı sen ileteceksin demiş. kız o yaşında morsu nasıl biliyor, hadi yönetmen bize öğrendiği anı göstersin diye sorguladın mı filmde ? dialog var diyorum ya, oraya wormhole koyanın gelecekteki insanlık oldugunu söylüyor film sana, hala kanıtla gel diyorsun. ULAN ASTRONOT KIZININ MORS BİLMESİYLE ORAYA NASIL SAGLAM GELDİGİ BELLİ OLMAYAN ROBOTUN "EVET BİZİ META-HUMANLAR KURTARDI" DEMESİ AYNI ŞEY Mİ? KAHROL YA. Ulan bayadır forumda bu kadar eglenmedim, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar