Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polise BMW

omm

Öne çıkan mesajlar

synthesizer said:

ben türkiyede hiç kovalamacalı polis aksyonu gormedim.

kimi daha hızlı yakalıyacaklar?
hangi yolda sürat ihtiyacları var?

iyi bir pilotajlar bmwde alacagi verimin %99unu herhangi bi dizel renaultla da turkiye ve denizli şartlarında rahatça alabilir.

Bi kere haberlerde görmüştüm benzini bitmişti polisin kaçmıştı kovalanan artık kimse. Habercilere gün doğmuştu ehauheau
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Her ülke kendi üretimini yaptığı arabayı verir polise, o yüzden alamanda var bmw porsche markalar poliste.. Biz de de renault ve fiat olması normaldir, hani prestij için Juke, Cooper ve BMW'de alıyolar bu ara da masraf kardeşim masraf..

Diyanete verdikleri bütçenin bi kısmını ayırsalar tüm polislere alırlar bmwleri
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Her ülke kendi üretimini yaptığı arabayı verir polise, o yüzden alamanda var bmw porsche markalar poliste.. Biz de de renault ve fiat olması normaldir, hani prestij için Juke, Cooper ve BMW'de alıyolar bu ara da masraf kardeşim masraf..

ne masrafı abi?

her mahallede bir cami varken mi?

ha yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeden yazayım, hani 200m ara ile 3 cami gördüğümü biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

ben türkiyede hiç kovalamacalı polis aksyonu gormedim.

kimi daha hızlı yakalıyacaklar?
hangi yolda sürat ihtiyacları var?

iyi bir pilotajlar bmwde alacagi verimin %99unu herhangi bi dizel renaultla da turkiye ve denizli şartlarında rahatça alabilir.

Bi kere canlı gördüm ben.

Megane vardı polislerde, öndeki de eski kasa corollaydı. Böyle ana yoldan bi anons bi bağırış geldi, sonra bizim dükkanın sokağına girdiler, herif önden polis arkadan yardırdılar polis dur mur bağırıyordu bi sürü. 3 sokak ötede de yakalamışlar zaten, gerizekalı en girilmeyecek mahalleye girmişti yol darlığı bakımından sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Hani caddebostanda bir lüks araba yarışı olur galiba onun dışı modifiyeli şahin neon destekli hız canavarı. Bunca ihtiyaç varken tüm emniyet camiasına bmw dayarlarsa beklenen bir şey yapmış olurlar aferin. Sanki ülkenin eksiklerini giderecekler veya ne bileyim iyi bir şey yapacaklarmış gibi konuşuyoruz :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsine vermezler. Zaten uzun dönem anlaşmalar oluyor aralarında yurt içindeki otomobil üreticileri ile. Renault mesela emniyete özel araç çıkarıyor, motor gücü fln normal meganelardan farklı oluyor vs.

Ona göre yedek parça anlaşmaları vardır.

Daha yakın zamanda yenilendi zaten araçlar. Fluence fln da var galiba polis aracı olarak.

İstiklal caddesindeki miniler gibi belli yerlerde olur o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu araçlar alındıysa prestij için alınmış belli. Zaten Türk kafası. dövlet kırık camlı torosa mı binsin ?!?! Bu araçlar yüksek kademe bürokratın götünde dolaşacak, şehre gelen başbakan, bakan eskortu falan olacak. Arada bi reklam olsun diye show ana haberde göstermek üzere muhabirin birini bindirip test kovalamacası yapacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

abi bu araçlar alındıysa prestij için alınmış belli. Zaten Türk kafası. dövlet kırık camlı torosa mı binsin ?!?! Bu araçlar yüksek kademe bürokratın götünde dolaşacak, şehre gelen başbakan, bakan eskortu falan olacak. Arada bi reklam olsun diye show ana haberde göstermek üzere muhabirin birini bindirip test kovalamacası yapacaklar.

Şehre gelen başbakanı zaten despik gibi dizilmiş siyah sedanlar takip ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...