omm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.hizmetgazetesi.com.tr/?Sayfa=HaberDetay&id=14984 Beyybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Alaman polisi silme bmwye biniyor, Reno torosla mi kovalasinlar modifiyeci zengin bebelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Millet lamborç veriyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yakışır polisime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Alaman polisi silme bmwye biniyor, Reno torosla mi kovalasinlar modifiyeci zengin bebelerini Bunları zengin bebelerinin babası veriodur kovalamasınlar die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Her ülke kendi üretimini yaptığı arabayı verir polise, o yüzden alamanda var bmw porsche markalar poliste.. Biz de de renault ve fiat olması normaldir, hani prestij için Juke, Cooper ve BMW'de alıyolar bu ara da masraf kardeşim masraf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben türkiyede hiç kovalamacalı polis aksyonu gormedim. kimi daha hızlı yakalıyacaklar? hangi yolda sürat ihtiyacları var? iyi bir pilotajlar bmwde alacagi verimin %99unu herhangi bi dizel renaultla da turkiye ve denizli şartlarında rahatça alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 en fazla 26.000euroya falan almışlardır. kdv ötv falan olmuyor devlet aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 synthesizer said: ben türkiyede hiç kovalamacalı polis aksyonu gormedim. kimi daha hızlı yakalıyacaklar? hangi yolda sürat ihtiyacları var? iyi bir pilotajlar bmwde alacagi verimin %99unu herhangi bi dizel renaultla da turkiye ve denizli şartlarında rahatça alabilir. Bi kere haberlerde görmüştüm benzini bitmişti polisin kaçmıştı kovalanan artık kimse. Habercilere gün doğmuştu ehauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yekeyeke said: Her ülke kendi üretimini yaptığı arabayı verir polise, o yüzden alamanda var bmw porsche markalar poliste.. Biz de de renault ve fiat olması normaldir, hani prestij için Juke, Cooper ve BMW'de alıyolar bu ara da masraf kardeşim masraf.. Diyanete verdikleri bütçenin bi kısmını ayırsalar tüm polislere alırlar bmwleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bmw alınmasını zengin kovalayacak diye savunmak nasıl birşey ya ahaha. Çok fazla Kobra Takibi izlemiş tatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yekeyeke said: Her ülke kendi üretimini yaptığı arabayı verir polise, o yüzden alamanda var bmw porsche markalar poliste.. Biz de de renault ve fiat olması normaldir, hani prestij için Juke, Cooper ve BMW'de alıyolar bu ara da masraf kardeşim masraf.. ne masrafı abi? her mahallede bir cami varken mi? ha yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeden yazayım, hani 200m ara ile 3 cami gördüğümü biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bizimki görmemişlik ile aptallık arası bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 moriarty said: en fazla 26.000euroya falan almışlardır. kdv ötv falan olmuyor devlet aracı. Aynen öyle bir kaç sene sonra da yine 26.000 den satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Herşeyi geçtim şu 'trafik polisi' fontu ve dizaynı yakışmıyor o arabaya, madem şöyle güzel, modern bir tasarım yapsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 synthesizer said: ben türkiyede hiç kovalamacalı polis aksyonu gormedim. kimi daha hızlı yakalıyacaklar? hangi yolda sürat ihtiyacları var? iyi bir pilotajlar bmwde alacagi verimin %99unu herhangi bi dizel renaultla da turkiye ve denizli şartlarında rahatça alabilir. Bi kere canlı gördüm ben. Megane vardı polislerde, öndeki de eski kasa corollaydı. Böyle ana yoldan bi anons bi bağırış geldi, sonra bizim dükkanın sokağına girdiler, herif önden polis arkadan yardırdılar polis dur mur bağırıyordu bi sürü. 3 sokak ötede de yakalamışlar zaten, gerizekalı en girilmeyecek mahalleye girmişti yol darlığı bakımından sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Hani caddebostanda bir lüks araba yarışı olur galiba onun dışı modifiyeli şahin neon destekli hız canavarı. Bunca ihtiyaç varken tüm emniyet camiasına bmw dayarlarsa beklenen bir şey yapmış olurlar aferin. Sanki ülkenin eksiklerini giderecekler veya ne bileyim iyi bir şey yapacaklarmış gibi konuşuyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Hepsine vermezler. Zaten uzun dönem anlaşmalar oluyor aralarında yurt içindeki otomobil üreticileri ile. Renault mesela emniyete özel araç çıkarıyor, motor gücü fln normal meganelardan farklı oluyor vs. Ona göre yedek parça anlaşmaları vardır. Daha yakın zamanda yenilendi zaten araçlar. Fluence fln da var galiba polis aracı olarak. İstiklal caddesindeki miniler gibi belli yerlerde olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi bu araçlar alındıysa prestij için alınmış belli. Zaten Türk kafası. dövlet kırık camlı torosa mı binsin ?!?! Bu araçlar yüksek kademe bürokratın götünde dolaşacak, şehre gelen başbakan, bakan eskortu falan olacak. Arada bi reklam olsun diye show ana haberde göstermek üzere muhabirin birini bindirip test kovalamacası yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Firstblood said: Herşeyi geçtim şu 'trafik polisi' fontu ve dizaynı yakışmıyor o arabaya, madem şöyle güzel, modern bir tasarım yapsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 mani said: abi bu araçlar alındıysa prestij için alınmış belli. Zaten Türk kafası. dövlet kırık camlı torosa mı binsin ?!?! Bu araçlar yüksek kademe bürokratın götünde dolaşacak, şehre gelen başbakan, bakan eskortu falan olacak. Arada bi reklam olsun diye show ana haberde göstermek üzere muhabirin birini bindirip test kovalamacası yapacaklar. Şehre gelen başbakanı zaten despik gibi dizilmiş siyah sedanlar takip ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 1.16 falan almıştır bunlar anca. hızlı araçtan anladığımız ne acaba "abi bemve hızlı gider" megane RS leri yapıştıracaklardı aynı paraya bak bakalım ne oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 330 almislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar