Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bring my flail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://i.imgur.com/uXBTytt.jpg Bu gerçek mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 twitterı açtım follow ettim baktım..ı ıh o yalan öyle bir şey yazmamış,ya da....yazdı ve sildi bilemiycem=) evet şimdi de unfollow ediyorum ve o güzelim zeka dolu tweetlerden kendimi mahrum ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 -Deno- said: 4 sene sonra bu hallerini görüp neler diyecekler acaba. bende hep bunu düşünüyorum intihara kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ahaha oğlan çok iyi tribün gibi Justin Bieber çektiriyo kızlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sufi said: nası buda olmuş? meditasyon yapa yapa mı? Çocukların ebeveynini bulduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 CRITICAL ASDFLASAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahaha fb ta paylaştım da videoyu,yeni mezun arkadşlarımdan biri itü geliştirme vakfında öğretmenlik yapıyor,yorum yazmış videonun altına... "Allah'm benim öğrencilerimden biri oradaaa!!" diye... hayal kırıklığındaki son nokta olmalı yeni öğretmen olmuş biri için,mesleğinden soğutturur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ardeth said: böyle çocuğum olsa kapatır giderim evi çocuğu kapatırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Hayir otele neden gidiyosun ki? Zorla odasina mi giriceksin nedir. Görmek istiyorsan konserine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 konsere de 2 saat geç çıkmış eheh iplemediği belliydi zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ne kadar iyiyin o kadar gec konsere cikarsin. Bak jackson artik cikamiyo konsere. Cünkü en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 saçmalama dostum adam müziği bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 castin diyen erkeğin acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yekeyeke said: Sufi said: nası buda olmuş? meditasyon yapa yapa mı? Çocukların ebeveynini bulduk.. ne var? pırıl pırıl çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kim buda olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0Iti8XIoY80?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kami said: [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0Iti8XIoY80?feature=oembed" width="459"> Albany diyor orda, Albany - New Yorkluyum, Albany, hemşeri çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ergen, justin hayranı ve kezban kombosu inanılmaz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Killer said: CRITICAL ASDFLASAD ya abuk subuk herşeye bu kadar coşkulu tepki verme artık eşşek kadar adam oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Black_Lupin said: Ardeth said: böyle çocuğum olsa kapatır giderim evi çocuğu kapatırım.. yazar çoçugu arabanın bagajına kapatırım ı kastetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bunlarıda doğuran ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Bunun adı çocuk yapmak değil ya. İçe boşalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Sufi said: nası buda olmuş? meditasyon yapa yapa mı? Ya bi kalk git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bunlardan daha zeki deniz anaları falan tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar