Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 burdan devam gogo http://forum.paticik.com/read.php?8,4142020
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 velhasıl kelam allah yok din yalan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ispatlayamadığın sürece yok diyemezsin ama organize dinler yalan baya dgsdsg
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bişeyin yokluğu ispatlanmaz zaten varlığı ispatlanır
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bana şu yirmilik diş olayını yaratılışçılar mı, evrimciler mi açıklayabiliyor şimdi.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Jaegerjaquez said: bişeyin yokluğu ispatlanmaz zaten varlığı ispatlanır Gayet doğru :D
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 dandik tasarım çünkü sıçıyoruz. koskoca allah yapa yapa sıçan canlı mı yapmış
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ateist-din tartışması her iki tarafında bilmeden saçmalayabildiği nadir konulardan. devam..
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 pro evrimciyim meslek olarak. bilemden saçmalamıyorum. evrim var. buda demek ki allah yok. bak allah yok demiyorum evrim var diyorum. evrim var diyince allah kendisi yokoluyor
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yakında printerdan daha iyisini çıkarıcaz np http://phys.org/news/2013-05-printable-bionic-ear-melds-electronics.html
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 arkadaşlar otoriteler tarafından dini bir otorizasyona sahip biri gelmedikçe tartışmayacağım. varsa bir teolog tartışalım. düz halk fikirleriyle anlamadığınız şeylere var yok demeyin lütfen
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Finklorpeyniri said: evrim var. buda demek ki allah yok. allah var evrim yok demek kadar saçma
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Arkadaslar Allah var, ben buna inaniyorum. Inanmayana da saygi duyuyorum. Forum gibi bir platformda bunu tartismak da aptalligin daniskasi kusura bakmayin.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 xhamster'ın video altı yorumlarında mı tartışsaydık
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Su yaptigin seye de demagoji deniyor. Sacma bir ornek verip haklilasma cabasi. Bence forum bunu tartismanin yeri degil.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ardeth said: Finklorpeyniri said: evrim var. buda demek ki allah yok. allah var evrim yok demek kadar saçma evrimle alakalı yüzbinin üzerine makale var. antitez olarak 3 büyük din evrime karşı sadece. pozitif bilim ve ortak mantık eğer kanıtlayabiliyorsa evrimin olduğunu ve evrim 3 büyük dinin hepsinin kitaplarına karşı bir kavramsa bu en azından 3 büyük dinin olmadığını söylüyor. muzla yüzde 50 orangutanla yüzde 98.9 falan aynı dna'ya sahip ol. sonra de ki yok ama allah beni topraktan yarattı benim kaburgamdan kadınları yarattı. diğer bir tarafta dünyanın altıbin yıldır olduğunu savunan var e bununda öyle olmadığını biliyoruz. belki tanrı vardır ama bu 3 dinle alakası yok en azından
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 herkesin kendi inancı var aslında. herkes kafasına yatacak şekilde kendine bir inanç sistemi yaratıyor. yani belki de kimsenin tanrısı aynı değil ve bu yüzden de tanrı yok
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yazdığının içeriğine katılmıyorum ama sırf nickin yüzünden bende her konuda haklısın sen ya
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ama çok benzer şeyler söylemişiz =(
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Finklorpeyniri said: Ardeth said: Finklorpeyniri said: evrim var. buda demek ki allah yok. allah var evrim yok demek kadar saçma evrimle alakalı yüzbinin üzerine makale var. antitez olarak 3 büyük din evrime karşı sadece. pozitif bilim ve ortak mantık eğer kanıtlayabiliyorsa evrimin olduğunu ve evrim 3 büyük dinin hepsinin kitaplarına karşı bir kavramsa bu en azından 3 büyük dinin olmadığını söylüyor. muzla yüzde 50 orangutanla yüzde 98.9 falan aynı dna'ya sahip ol. sonra de ki yok ama allah beni topraktan yarattı benim kaburgamdan kadınları yarattı. diğer bir tarafta dünyanın altıbin yıldır olduğunu savunan var e bununda öyle olmadığını biliyoruz. belki tanrı vardır ama bu 3 dinle alakası yok en azından yoo dinler falan karşı değil evrime. o kitap basım salaklara satıp para kazanmak için uydurulmuş bi tatava, çok fazla salak var malum.
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yaratılış evrime karşı değil mi yani
coco Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Norak said: yakında printerdan daha iyisini çıkarıcaz np http://phys.org/news/2013-05-printable-bionic-ear-melds-electronics.html herzaman "görece iyi" olarak kalacak ama. bionic ear da olmuş baya baya.
Öne çıkan mesajlar