Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Ya şuna ne zaman başlamaya kalksam acaip üşeniyorum. Birileri gaz versin lütfen bana da başliim artık şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Coldwind said: Belkar fan art #922 Süper!! Masaüstü resmi de var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 924 Biri kesin olecek ya. Hatta hence Elan gidecek bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ozan said: Coldwind said: Belkar fan art #922 Süper!! Masaüstü resmi de var mı? :) yok malesef, albüm kapağı referansına gönderme yapmak üzere küçük boyutlu tasarlamışlar :) 924 level farkı çok yoktur da bizimkilerin kalan büyüleri ve hit pointleri oldukça az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 925 partial resist projectiles diye buyu mu var la, kafaya gelmedi gogse bacaga girdi? yoksa sadece saving throw davası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Shield benzeri ac veren bi büyüdür, deflection bonusun engellediği oku öyle çizmiştir. Bu arada partial resist projectiles diye bi büyü var :P Adı protection from arrows, 10DR - magic gibi bişey veriyo olması lazım. Ama bu durumla alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 925 oldukça iyi gidiyor ya :) 2 snatch arrow feat, 2 tane hit, 1 tane de protection from arrows galiba, belkarınkinden farklı duruyor. Haley'in botlar parlıyor procladı herhalde, 5 tane ok attığına göre. :p V haley'i tuttuğuna göre bir turn en azından büyü atamaz, belkar sadece dinazora saldırtabilir, roy chargelayacak kadar yüksek hpli değil, belki durkon staff ile bir flame strike atar diye düşünüyorum, elan... bilemedim. şarkı söylemesi haricinde şaşırtmasını düşünüyorum, çünkü 1 tane daha 5. level spell atabilir sanırım. song of discord veya greater heroism işe yarar. eğer atamazsa karşı tarafa -2 veren bir şeyler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 926 926 ahah bloodfeast :) laurin'e 102 power pointi wormhole'lara harcatma fikri iyiydi bence ama yüksek levellı olduğunu düşünürsek ne kadar farkeder bilemedim şimdi. baleful polymorph'u dispelleyip re-mount yapabilirler ama dramatik unsurlar yüzünden sanırım bir sonraki bölüm sırf combat ile geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bu mini olayın sonu net ya bence Roy bu üçünü öldürecekken Elan araya girip dur yapma o benim babam diyecek, Tarquin de aslında oğlunun önemsiz olmadığını görüp parting giftle son kapıya yollayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bence Roy ve Tarquin 1v1 kapışırken Tarquin biraz ağır basıp dövücek, sonra Elan supporta başlayınca bonuslarla Roy dövücek Elan bak ben de işe yarıyorum diycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Roy'un tarquin'i dövmesi için otuz fırın ekmek yemesi lazim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 927 927 Tarquin'in yapacağı ilk atak çok önemli. Roy veya Belkar'ı tek seferde bir charge ile bitirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 tarq çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 927 Adami delirttiler ahshdjaj. Kime patlayacak bakalim. Umarim belkar'a patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 928 Psion herkese tek mi attı yani nedir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hangi buyu bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 psion o kız. telepathic crush tarzı bişey vardı o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 928 büyüsü Tahminimce attığı büyü Energy Burst. Büyü Tarquin'i de etkiliyor, dolayısıyla ultrablast olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Büyünün Energy burst olduğunu sanmıyorum herkes başını tutuyor ama damage alan yok gibi. Stun paralyze vs mind affecting bişey olabilir, Durkon etkilenmiyor. Tarquinde de kesin item mitem vardır immunity veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 durkon delikanlı olduğu icin etkilenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 928 conspiracy theory kasiyorum ve vs good tarzi bi' buyu olmasin bu? var mi oyle high level vs good buyusu? veya vs non evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Onun nesi conspiracy ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 @Darklight1903 Dediğin gibi olsa durkonu anlarım ama belkar etkilenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Durkonda da (o_O) efekti var ki, o da etkilendi herhalde. Alignmentla ilgili olduğunu sanmıyorum. ya ally ları etkilemeyen bir şey, ya da Tarquin de immunity veren item filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar