Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 909 belkar'in int yetmedi fjlskdafjalskdfjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 909 yazık ya cidden Belkar'a ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 belkar'ın 909'daki çıkışı bir "hurting people is the only thing i'm good at." değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 910 910 Tarquin'in geri dönüşü muhteşem oldu. Tarquin bu bölümde dediğini yapıyor. Bizimkiler ise sanırım rift'ten içeri doğru girmek zorunda kalacaklar. Belkar hariç herkes full health oldu, bir de daha Vaarsuvius yok etrafta. Bundan sonrası güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bayağı sağlam geldi cidden, bu kadarını beklemiyordum. Asıl olay ilk başta dediğiyle değil de, son paneldekiyle alakalı bir şey olacak diye düşünüyorum. Ordu olayını zaten konuşmuştu. Orduyu getirmek için gitmeden önce 882 de kendi aralarında bile konuşmadıkları bir şeyden bahsediyor^^ Muhtemelen Haley in babasını tekrar yakaladı şantaj yapmak için getirecek. (öldürmüş filan da olabilir ama babasıyla alakalı büyük ihtimalle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 910 babasi, nale'i fena pataklayacak malack olayindan bence. 3. sinif rus mafyasi gibi girdi mekana jfskdfjksd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 911 ahahahah we did that one already Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 911 ahahahah bayagi iyiydi bu bolum. elan anti klise tim lideri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 912 Ahahahahah Tarquin çok iyi ^^ Wow, it's too bad I don't have a son who's a big shot hero to go clean that up for me. - OH WAIT. Ama Tarquin - Xykon kapışması görmek isterdim ben ya, kapışmasalar bile konuşmaları mükemmel olurdu. Gerçi yine peşlerinden gidebilir aynı planı yürütmek için ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 912 ahahahahah tarquin ust uste yardiriyor iki bolumdur. aferin aferin cok guzel. hic beklemiyodum boyle olmasini ama fjdsfsdkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BASED TARQUIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aswEFGSRGTYRSDPFASLDÖ abi feci twist oldu ciddiyse. iki dino ride alıp diger gate e yolculuga falan cıkarlarsa feci sacma olur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 913 Şaşırdım diyemem aslında, ama yine de sonunda kilitlendim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Perşembenin gelişi Su testisi su yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 913 srs bsnss. tarquin'in yapabileceğini tahmin ediyordum ama gerçekten yapacağını zannetmiyordum. linear guild artık ortadan kalktığına göre sadece oots vs. team evil olacak. garip ya, son ana kadar nale ve ekibinin zorlayacağını düşündürttü hikayenin gidişatı bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 913 Oha lan, çöp adamlardan oluşan bir sahneden neredeyse Arthas - "Succeeding you, Father" tadı aldım. Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 913 oha beter bolumdu. adam surekli kendini asiyor son haftalarda. sonu belliydi ama yine de 'yok lan olmamistir' falan diye 2 3 kare geriden birkac defa tekrar okudum fsdjkfsdj. helal tarkan reyiz, rahat nefes aldik sonunda. bi' de qft. quixef said: 913 Oha lan, çöp adamlardan oluşan bir sahneden neredeyse Arthas - "Succeeding you, Father" tadı aldım. Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 913 nale'e res basarki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 evet oyle bi' salaklik yapabilirler, cok da komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aboov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 safi kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 913 Safi ergendi zaten Nale, iyi oldu ölmesi. Tarquin reisten bunu beklerdik. En sevdiğim karakter direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 914 çıktı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ggnores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Nale Nale ın ölmesi ya da yaşaması o kadar da önemli değildi ama sabine açısını düşününce önemli bi plot device, sırf intikam alabilmek için 3 fienda ihanet edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar