Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Order of the Stick #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
910

910

Tarquin'in geri dönüşü muhteşem oldu. Tarquin bu bölümde dediğini yapıyor. Bizimkiler ise sanırım rift'ten içeri doğru girmek zorunda kalacaklar. Belkar hariç herkes full health oldu, bir de daha Vaarsuvius yok etrafta. Bundan sonrası güzel olacak gibi.

Mesaj tarihi:

Bayağı sağlam geldi cidden, bu kadarını beklemiyordum.

Asıl olay ilk başta dediğiyle değil de, son paneldekiyle alakalı bir şey olacak diye düşünüyorum. Ordu olayını zaten konuşmuştu.
Orduyu getirmek için gitmeden önce 882 de kendi aralarında bile konuşmadıkları bir şeyden bahsediyor^^

Muhtemelen Haley in babasını tekrar yakaladı şantaj yapmak için getirecek.
(öldürmüş filan da olabilir ama babasıyla alakalı büyük ihtimalle)

Mesaj tarihi:
912

Ahahahahah Tarquin çok iyi ^^

Wow, it's too bad I don't have a son who's a big shot hero to go clean that up for me. - OH WAIT.

Ama Tarquin - Xykon kapışması görmek isterdim ben ya, kapışmasalar bile konuşmaları mükemmel olurdu.
Gerçi yine peşlerinden gidebilir aynı planı yürütmek için ama sanmıyorum.

Mesaj tarihi:

913

srs bsnss. tarquin'in yapabileceğini tahmin ediyordum ama gerçekten yapacağını zannetmiyordum.

linear guild artık ortadan kalktığına göre sadece oots vs. team evil olacak. garip ya, son ana kadar nale ve ekibinin zorlayacağını düşündürttü hikayenin gidişatı bugüne kadar.

Mesaj tarihi:

913

oha beter bolumdu. adam surekli kendini asiyor son haftalarda. sonu belliydi ama yine de 'yok lan olmamistir' falan diye 2 3 kare geriden birkac defa tekrar okudum fsdjkfsdj.

helal tarkan reyiz, rahat nefes aldik sonunda.

bi' de qft.

quixef said:

913

Oha lan, çöp adamlardan oluşan bir sahneden neredeyse Arthas - "Succeeding you, Father" tadı aldım. Helal team.

Mesaj tarihi:

Nale

Nale ın ölmesi ya da yaşaması o kadar da önemli değildi ama sabine açısını düşününce önemli bi plot device, sırf intikam alabilmek için 3 fienda ihanet edebilir.

• Yeni Oluştur...