Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 1120 1121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 ya şimdi bu adam niye hikayeyi yavaşlattı gene? yaz sonuna anca biter bu combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 1122 - Dispelling Misconceptions ooov birazdan fena üzücü şeyler olacak. benim bir belkar tribute'um vardı yarım yamalak, onu bulayım tamamlayayım. hakkaten prophecy zamanı bu sefer geldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 ula bu belkar gemiden aşağı atlayıp durduğu zamandan hırs yapıp charm'dan domination'dan falan koruyacak item'lar almamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 1123 - Swirly Attack! drama gerekli tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 1124 Yine beklemeye değmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 1125 - Throwing Shade ahaha "Deal with it" Belkar tam oldu hakkaten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Adam öldü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 1126 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 1127 - Windfall Hızlandı yine. Epic drama inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 1128 İki günde bir çıkar oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 başka party mi gelecek ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 durkon'un annesinin res'lettiği ekip gelip dövecek sanırım hepsini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Bu karakteri daha önce görmüştük ama nereden... https://vignette.wikia.nocookie.net/oots/images/8/82/OOTS0958.png Ben sırf şu ortadakini hatırlamıştım da diğerleri de aynı karakterler. Dövemezler tabi de Durkula'nın şaşkınlığı bir işe yarar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 O nasıl bir empowered flamestrike ya, bizim düz adamın neredeyse full hp'sini aldı götürdü. 12d6+plot damage herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 HP Full değil ki, Haley 2 bölümdür deşiyor. Önceden de vampirlerle, Elanla filan kapışıyordu yaralıydı zaten. Muhtemelen HPsi yarıdan azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Önceden alınan damageların pek önemi yok bence. Kılıç aktifleşince Roy kendine heal attı doğrudan. Sonrasında da Elan ve Haley sayesinde 1/4 veya 1/5 oranında tekrar gitti sanırım çizgilerden anlayabildiğim kadarıyla, bana çok geldi yine de. Ayrıca Minrah'ın sonunu bu kadar hızlı beklemiyordum. Haydi Mr. Scruffy, yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 1129 - Reasons Why Redemption mu olacak hayırdır? Bu arada şu bölüme gönderme var: http://www.giantitp.com/comics/oots0084.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 1130 - Better Days Büyük olay var. Efsane bölümmüş, wisdom score'umuz ile içimizdeki vampiri öldürebiliyor muymuşuz hakikaten? O değil de, tahmin ettiğim üzere Mr. Scruffy yapabildi gerçekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 belkar afetmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 1130 Durkula'yı öldürmedi de bütün hard diski c/p lemesi için kandırdı. Öncesinde sadece Durkon'un negatif yanlarını temsil ediyordu ama negatif/pozitif farketmeksizin bütün herşeyi alınca orijinal Durkon'dan farkı kalmadı işte. Bir de "Vampire Spirit" olayını establish ettiler gerçi, ama Orijinal Durkon'dan ayrı düşünmek şart değil. Ayrı bir varlık olarak saymak yerine Durkon'un split personalitysi filan gibi değerlendirilebilir. (Yine Hel'in etkisi var tabi, o da net olarak establish edildi diye hatırlıyorum ama Durkon'un bir parçası sonuçta) Kendi içindeki karmaşayı çözünce birleştiler işte (tabi alignment hala Evildır herhalde) Belkar da bu bölümde hayvan gibi death flag dikti. Prophecy fulfillment için geri sayım. 3...2... (Sonra da vampir filan yaparlar herhalde :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 dun dun duuuun 1129 için yazmıştım, 1130 çıkmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 ShadowFury said: 1130 Durkula'yı öldürmedi de bütün hard diski c/p lemesi için kandırdı. Öncesinde sadece Durkon'un negatif yanlarını temsil ediyordu ama negatif/pozitif farketmeksizin bütün herşeyi alınca orijinal Durkon'dan farkı kalmadı işte. Bir de "Vampire Spirit" olayını establish ettiler gerçi, ama Orijinal Durkon'dan ayrı düşünmek şart değil. Ayrı bir varlık olarak saymak yerine Durkon'un split personalitysi filan gibi değerlendirilebilir. (Yine Hel'in etkisi var tabi, o da net olarak establish edildi diye hatırlıyorum ama Durkon'un bir parçası sonuçta) Kendi içindeki karmaşayı çözünce birleştiler işte (tabi alignment hala Evildır herhalde) Belkar da bu bölümde hayvan gibi death flag dikti. Prophecy fulfillment için geri sayım. 3...2... (Sonra da vampir filan yaparlar herhalde :p) Malack'ta neden böyle bir şey olmadı diyorlar forumda. Host takeover olayı güzel bir hikaye olsa da sık görülen bir şey değil sonuçta Bir de, sanırım Hilgya öldürecek Belkar'ı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Malack bayağı yaşlıydı, öyle bir şey olduysa da çoktan olmuştur. Ne kadar nadir olduğunu da bilemeyiz. Durkula yavaş yavaş bütün anıları sindireceğinden filan bahsetmişti ama sonuçları belli değil. Belki bütün vampirler zamanla orijinal halinin bütün hatıralarını alıyordur, Durkon sadece süreci hızlandırmıştır. Tabi kişiliğine filan da bağlı. Bir de benim anladığım tam olarak takeover olmadı, onun yerine Durkula ve Durkon birleşti. Durkula Durkon'un sadece negatif yanlarını taşıyordu, Durkon onu kandırıp pozitif yanlarını da verdi işte. Durkon'un tamamını alınca orijinal Durkon'dan bir farkı kalmıyor. Tabi detaylarından da emin değiliz henüz. Ama dediğim gibi, Durkula, Durkon'un split personalitysi da olsa, Vampire Spirit olarak Hel tarafından yaratılmış da olsa Durkon'un bir parçası olarak yaratıldı (kalbindeki boşluk temasını defalarca kullandılar hatta). O yüzden takeover yerine birleşme olarak düşünüyorum ben bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar