KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hala gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahaha iyimis harbiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Adam haksız. Ot kafası tam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Cirkef muhalefeti yapiyorsun cetintas abi. Kalitesiz demagoji merkezcil muhalefet yapiyorsun. Kilicdaroglu gibisin. Ben artik senin akpnin adami oldugunu dusunmeye basladim. Ulusal kelimesinden tiksindim sayende. Sirf gicikligina senin taraf iktidara gelmesin istiyorum. gidip akpye verecegim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ne yaptı la adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 harbiden, ne yaptım yahu?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yanlış konu olayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 adam bot abi heralde . makrolara basıyor çetintaşa paragraf paste'liyor konusuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 valla ben de şaştım ne diyeceğimi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lan ne var adam bişi mi yapmış adamın adını çıkardınız 9 a inmez tabi 8 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 boş ver çeto biz memnunuz topiclerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahaha bu yarım deli tam işsiz ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahah çeto abinin jpeglerle cevap vererek patiye ayak uydurma çabası gözlerden kaçmamalı khkhkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yav said: ahah çeto abinin jpeglerle cevap vererek patiye ayak uydurma çabası gözlerden kaçmamalı khkhkh aashsadhakjsdsdkjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sizden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum gençler, sağolun, iyi ki varsınız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Soris said: Lan ne var adam bişi mi yapmış adamın adını çıkardınız 9 a inmez tabi 8 e. giriş tipiyle dalga geçilen adanalı genç hızında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3ekExIumL4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 o yarım deli çok fena ya. 100 tvitinden biri komik oluyo ama cidden komik oluyo. herhangi iyi ya da kötü cevap verene de ana bacı saydırmaya başlıyo direk.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yav said: ahah çeto abinin jpeglerle cevap vererek patiye ayak uydurma çabası gözlerden kaçmamalı khkhkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 chrome torbacini degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Torbacısı belli benimkiyle aynı, 1 ay önce falan aynısını düşündüm. Çetintaş net akepe botu, böyle ters piskoloji falan uygulayıp ulusalcıların aptallığını ön plana çıkarmaya çalışıyor. Bence bunun en güzel kanıtı sipeys, adam ters piskoloji yüzünden ne diyeceğini şaşırıyor bazı topiklerde. Haksız mıyım sipeysciğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 chrome, tam akp kafasını özetlemiş tek mesajda. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Black-ice said: adam bot abi heralde . makrolara basıyor çetintaşa paragraf paste'liyor konusuna göre. bank buy guards buy sell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 take this vile ulusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar