Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Emblem Awakening (3DS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karakterlerin niye ayakları yok bir de ona anlam veremedim, clipping sandım ama değil, yere düşünce filan görünüyor.
Viktor said:

forumda 3ds patlaması yasanıyor, nintendo turkiyenin satamadığı kadar 3DS i ben sattım!

bunun gibi daha oyun çıkarmazlarsa sana yönelik de bir patlama yaşanıcak ama ehueh

yalnız oyun kısa ya srpg standartlarına göre, yarısına gelmişim 20 saatte. beklediğim kadar uzun süre götüremeyecek gibi new game+ yapsam da.

ne yapsam devil survivor overclocked mu sipariş etsem yoksa smt4 mü beklesem, cidden arıyorum ve yok bunun gibi oyun 3ds için.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onda son seviyeye kadar cikilacak, farkli ciftler kurulacak... Oyun 50-60 saat olabilir ama rahat 150 saat filan var icinde. Bir 11-12 ay sonra acip tekrar oynamasi var.

Tales of the Abyss aldim simdi de. Oyun 60-70 saat suruyor duz, New Game+ var bir de. O da 150 saat eder. Bir de 5-10 saatlik bir suru cok guzel DSiWare var, hepsi de 3DS icin portlanmis guzelde. Virtual Console'da oynanacak bir suru oyun var.

Shantae: Risky's Revenge'i sabahtan beri oynuyorum mesela, guzelmis cok.
Mesaj tarihi:
abi golden pack tam cheat pack ya, golden gaffe'a girmedim 275376152367321 milyar mob var güçlü diye, meğerse kaçıyorlarmış onlar da lol.

of arkadaş, neden oyunun bütün dengesini ***** atan dlc yaparsınız diye sormak lazım bu adamlara. para gelmiyor diye 20 saat steel-iron swap filan kasarken şunu görünce harcadığım vakte mi acısam, verdiğim paraya mı bilemedim.

1 saat golden gaffe kassam legendary daedric greatsword ile donatırım karakterleri resmen. alchemy & enchanting ikilisinden bile daha kırık olmuş.
Mesaj tarihi:
Sam said:

abi golden pack tam cheat pack ya, golden gaffe'a girmedim 275376152367321 milyar mob var güçlü diye, meğerse kaçıyorlarmış onlar da lol.

of arkadaş, neden oyunun bütün dengesini ***** atan dlc yaparsınız diye sormak lazım bu adamlara. para gelmiyor diye 20 saat steel-iron swap filan kasarken şunu görünce harcadığım vakte mi acısam, verdiğim paraya mı bilemedim.

1 saat golden gaffe kassam legendary daedric greatsword ile donatırım karakterleri resmen. alchemy & enchanting ikilisinden bile daha kırık olmuş.

Japonyada millet oyunu bitirip lunatice gectiginde cikti yanniz bu mapler, oyuncular istedi cunki tek farm ve min-max yolu reeking box ile kasmakti oda cok random ve amelelik

Batiyi kimse sallamadigi icin US de daha erken EU da ise day1 de geldi ehueheue
Mesaj tarihi:
e iyi de zombiler saldırsın yani kaçmasınlar, challenge lvl sıfır. 10dk'de normalde 5 saatte yapabildiğin parayı yapmak komik. vur deyince öldürmenin bile bir ayarı var. düşen bullion'ları bile otomatik satıyor, uğraştırmıyor.

şimdi okudum da infinite regalia'da da vendor cost'ları yarılayan token düşüyormuş lol. hiç uğraştırmasalarmış direkt vendordaki bütün eşyalar convoy'da sınırsız dursaymış dlc'yi satın alınca bari. :p

reeking box evet kasınç ama bu oyunların doğası böyle zaten, çözümü bu değil madem millet kasmak istemiyorsa. valkyria chronicles çözdü bitirdi mesela, class lvl ortak. burada o olmaz ama parayla oyuna gold ve xp musluğu koymak yanlış her bakımdan, sistemi yeniden gözden geçirsinler madem skill için ha babam reclass yoruyorsa.
Mesaj tarihi:
sam, lunatic plus da bildigin one shot atamıyorsan uniteni kaybediyorsun, frederik bile ilk missionda tek missle gidebiliyor

nintendo hard duzeyinde L+, hani çok cheat geliyorsa normal oyununda bi zahmet kullanma, paradox oyunlarındada yığınla console cheat var, açıp infinite slider enable ediyormusun misal?
Mesaj tarihi:
e paradox oyununda cheat'in adı cheat, dlc bölümü diye satıp para kazanmıyorlar konsol command'den.

neyse demek bundan sonra spoiler filan var mı demeden etüd etmek gerekiyormuş herşeyin tam içeriğini satın almadan önce, bonus map diye cheat mode satılan bir oyunu hayatımda ilk defa gördüğüm için aklıma hayalime gelmedi tabii napayım. dlc'lerin hepsi güzel dedin aldık ehueh
Mesaj tarihi:
guzeller cunku ehueheu, fan service var baya bide işte cheatimsi şeyler var japon oyuncu için yapılan

ha bunun bi ozelligi var, nintendonun çıkarttığı "ilk" dlc bu, bundan once bedava dağıtıyorlardı bu tip ekstra içeriği ki bonus box cok limitli kalmış bu oyunda

ben hatırlıyorum pokemon heart golda 2 sene filan ek track çıkarttı adamlar beleşe
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
SpotPass diye bir seyden bir suru beles challenge geldi, onlarla grind yapiyorum ben. Bir kere bitmeden DLC almam zaten.
Mesaj tarihi:
çok cahilim o yüzden soruyorum.

bu fire emblem anime falanmı oradan mı takip ediyorsunuz? yani insanlara konsol aldırtacak kadar ne gibi bir özelliği var?

bende 3ds var bi zelda oynayıp duruyorum. iyiyse bunu da almayı düşünüyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oyun sadece temel olarak. Cok iyi oyun ama; cok, cok iyi oyun. Eskiden cok zor oldugu icin sadece SRPG'ciler oynardi ama bunda permadeath'i kaldirip oynayabiliyorsun ture alisik degilsen.

Cok, cok iyi oyun. En sevdigim SRPG degil (Covenant of the Plume aliyor onu hala) ama oynamak gerek.

Zaten bir SRPG, bir de JRPG konsol aldirir bence Nintendo tarafinda, onlari sevmiyorsan niye aldin bunu diye sorarlar insana.
Mesaj tarihi:
en iyi fe değil zaten
ya baştan görmek için shadow dragondan başlayın ya da path of radiance/radiant dawn oynayın

ama yani fe serisinin çok büyük tutarsızlık sorunu var. her oyun birşeyi düzeltip başka birşeyi bozuyorlar.o yüzden kusursuz bir fe oyunu yok ne yazık ki
Mesaj tarihi:
evet önceki oyunlara da bakayım dedim ama hep ayrı ayrı platformlarda, ancak emülatör ile kovalamak lazım yani. 3ds'e remake fırtınası da yapmamışlar psp'ye yapıldığı gibi.

oyunu bitirmeden konuşmak istemiyorum ama evet biraz sade geldi önceki alıştığım oyunlara kıyasla. daha kompleks olmasını umuyordum şahsen ama neyse artık, umarım daha çıkarır ve ds'te olduğu gibi görmezden gelmez maryo rpg'si yapmak için intelligent systems. ama serinin tarihçesine bakınca sonraki oyunu wii u'ya çıkaracaklar büyük ihtimalle.

neyse artık fire emblem gazıyla gelecek umutlarla aldık da umarım patlamayız, srpg ciddi ciddi yok hiç neredeyse çünkü şu anda 3ds'e özel. bir bu bir de devil survivor overclocked çıktı araştırmamda. :/
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
3DS diyorsun da Covenant of the Plume oyna Sam kesin. En kaçmaması gereken oyun. Yeni 3DS alan her Pati oynasın onu. Zorlanırsanız evil olun, daha kolay bitiyor.
Mesaj tarihi:
onu ebay'den buldum temin edeceğim ("ah ds olsa da oynasam" dediğim tek oyundu) de ds oyunları için almadım aleti, yoksa giderdim ds alırdım yani, vita gibi upscale etmiyor alet sonuçta geçen nesil oyunları. her defasında ds oyunları diyorsunuz ısrarla da söylemeden edemedim. :p neyse artık çıktıkça bakacağız.
  • Yeni Oluştur...