Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Dlc alan oldu mu? Scramble pack ve golden pack alsam mı dedim ama yüro resmen soygun ya :/ Beach/ onsen episode istiyorum aslında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hepsini aldım, asırı iyiler exponential growth ozellikle grind işini hem kolay hem eglenceli hale getidi ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 45 avroda buna verdim bugun http://www.trueachievements.com/customimages/012121.jpg impulse buy direk, ilk oyunda vardı ikinci el 15 euroya onuda aldım 12 ps3, 3pc, 10 3ds oyunu etti, 5 ps3 oyunu daha yolda 20 yapıp jubilemi yapıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Oyun kac GB? Icinde sadece 2GB SD kart gelecek, yenisinden almak gerekli mi? Bir de SD kart hangi boyut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 oyun 1gb'den fazlaymış da nintendo sağolsun apple gibi kendine has standartlar yaratmayı sevdiği için mb, gb değil de block diye başka bir ölçü kullanıyor. oyun 8700 block filan. 10000 block'tan fazla da demo filan yükledim, herbiri 1000-1500 block filan. geriye 10000 block'tan az kaldı. bu tabii xl'deki 4gb kart ile. sende 2gb kart olacak, fire emblem yükleyince yarısından fazlası dolar. herhalde yeni kart alman gerekir smt4 çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 al bir tane 16 gb sdhc,ucuzlar zaten.20 lira bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yarin gelecek, almaya giderken kargo subesine alayim diye sordum eve gelip yukleyemezsem moral bozuncu olur cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 karakterleri kafana göre çiftlemeyi unutma. yoksa dönüp dolaşıp http://i.imgur.com/RxAEC2p.jpg sendromu yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yalnız speed stat biraz fazla kritik olmuş gibi, bir de oyunda silah ve pot vs hariç item olmaması üzdü. :/ oyun çok güzel ama tactics ogre hala aşılamamış görünen o ki. neyse böyle oyun çıksın daha yeter ki. şimdi bunu multi oynayamıyoruz internet üzerinden psp oyunlarını ps3 üzerinden net'ten oynayabildiğimiz gibi, değil mi? çevremde hiç 3ds yok, doh. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 lunatic acılsın o zaman gor bide adsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Oynadim bu gun epey, guzelmis oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 storedan bişi alamadım kart bilgilerini girdim olmadı ülkeyi irlanda seçtim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Fire Emblem aldim ben, guzelmis cok. Fatura adresi bile istemedi. Dublin dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 biraz geç ulaştı elime ya bi tane bundle var güzel buy 3 get 4th free mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ama daha bişi satın alamadım henüz ülkeyi random bi avrupa ülkesi yapıp € currency denicem bide £damı sıkıntı cıkıyor noluyor sürekli alışveriş yaptıgım kart hatta 2 tane (visa)denedim hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Irlanda Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 değil £ çıkıyor.direk irlanda seçilmiyor zaten Europe - UK diye ayırmış regionları uk north ireland england scotland wales işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sectim abi ben, aldim hatta. Simdi tekrar baktim; Dublin diyor, fiyatlar Euro. Kuzey Irlanda'yi secmis olmayasin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 evet kuzey seçmişim düzelttim onuda sanırım ofisteki wireless bağlantısından sürekli kopuyor tam olarak paymenttan değil eve geçince bi daha denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Golden pack p2w olmuş tam ya, tf2'de achi açma mapleri gibi hazırlamışlar adeta lol Japonlar da çok uyanık ha, parayla hile modu veriyorlar lol Yalnız nintendo da tam şark kurnazı olmuş, pack almak için add funds ile parayı ödedikten sonra "bu pack içindeki haritalar henüz çıkmadı" mesajı veriyor lol. Koticik gurur duyardı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 baya hızlı cıkıyor mapler, eu dlc packleri US den once tamamlıcak US de utanmadan aglıyor haksızlık bu diye, baya dram dondu gecen ehueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 US abi onlar, herseyin en iyisini almazlarsa haksizlik. Dunyayi terorun ve komunizmin pis pencelerinden koruyorlar, hepsi haklari. EU ikinci sinif, vaktinde US'in nazilerin ve sovyetlerin elinden kurtardigi herifler iste. Cidden kafa boyle ama bazilarinda. Laf anlatamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oyhs aldım akıyor ya.dünya kadarda işim var 3d biraz göz bozuyor onu kısıyorum arada ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 VIdeolarda filan guzel 3d, duun saatlerce kullandim, gozumde sorun cikmadi hic. Gece, karanlikta guzel oluyormus 3d ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 forumda 3ds patlaması yasanıyor, nintendo turkiyenin satamadığı kadar 3DS i ben sattım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar