KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 rezillik...yahu havaalanı yol geçen hanı mı? polis arabasından çıkartıp castin bipırı pasaport kontrol noktasına geri getirememiş.hoşş,önceden nasıl uçaktan iner inmez arabasına binmesine izin verdiği de anlaşılmaz. memlekete bakın ya... http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=68497&rid=2&p=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 semih cumhuriyetiyiz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Tam bir semih cumhuriyetiyiz hakikaten. Ben de utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hayır tek o olsa bişi değil bence sonuçta vip adam. yanında ekibide geçtiyse ozaman sorun var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abi ben de bunu okuyordum ahahahahaha. "Polis sizin kardeşinizdir, dostunuzdur Justin Bieber'in köpeğidir" Pasaport kontrolünden kaçıp araç içinde pasaport komiserine işlem yaptırtıyor göt kadar velet. Muz Cumhuriyeti resmen. Adam olsa polis basardı kelepçeyi atardı nezarethaneye. Uğraşsın sonra velet diplomatik işlemlerle. Babalar gibi reklamı olurdu ülkenin, reputasyonu tavan yapardı lan ahaha. Büyük fırsat kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu olaylarda hep muzuz ya. londra olimpiyatlarında ne olduydu bir bakan öncelik istediydi bi meselede de izin mi vermediydiler heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 daha üstüne korumaları gazetecilere şemsiye ile saldırmış.kırılan şemsiyeyi de sokağa atmışlar..löl daha üstüne konserden sonra kıracağı körpe ama salak türk fındıkları da cabası.ne salak bi ülkeyiz lan biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 kırma yok sadece sürtme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 vaymk ne konserler iptal oldu böyle havaalanı/gümrük sorunundan :( ne varsa metalci çekiyor arkadaş :( bi pul damgası yüzünden kaç konser kaçtı öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ardeth said: kırma yok sadece sürtme var sddsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 kim yol verdi bu çocuğa ya. o bile pişman olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Frostbite said: .löl daha üstüne konserden sonra kıracağı körpe ama salak türk fındıkları da cabası.ne salak bi ülkeyiz lan biz.. Bunu düşününce daha da sinirlendim. LAN. LAN DEDİM. http://img191.imageshack.us/img191/6512/castin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sdasdasda bu karikatürde aklıma gelmişti de üşenmiştim thnx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 HAVALANINDA HAVALANINDA HAVALANINDA havalaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ahavalanından bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yav o olur typo tamam da, gazete abi bu, gazetesin lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben başlığa diyosun sandım haberdekini fark etmedim de internet haberciliğinin forumdan farkı yok artık. yazı başına para verilen ve her yazı için azcık para verilen bir sistemde (günde 30-50 yazı falan yazmadan geçinemeyeceğin) böyle ilkokul sanat eserlerinin bol olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 f1 pilotuna boğaz köprüsünden para ödemeden geçti diye ceza kesen ülke justine arabada özel muamele yapıyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 7 KIZ BEKLEMİŞ sdafdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu çocuğun sürekli eğilerek bi yerlere koşması nedir, neyin göt korkusu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 önemliyim hissi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Saeros said: bu çocuğun sürekli eğilerek bi yerlere koşması nedir, neyin göt korkusu lan bu ahahahah lan umut sarıkaya level tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 götü yere yakından korkacaksın. ya da korkunca çömeliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Estel_Anorien said: götü yere yakından korkacaksın. ya da korkunca çömeliyor olabilir. Şunun gibi mi: http://www.youtube.com/watch?v=TA7VFVG3Gho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bağırsak hareketlerine de bağlı olabilir. paçadan akıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar