Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepi Pörtlek Solonor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:tebrikz:
26 kasım ın ilk dakikalarında kutliyim dedim...hepi pörtlek[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
pörtleeek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Dogumgunun kutlu olsun =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Çok teşekkürler, başta diabolic olmak üzere tüm kutlayanlara. :)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!

[Bu mesaj Solonor tarafından 26 Kasım 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
doğum günün kutlu olsun solonor
daha nice patili günlere
:tebrikz:[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
üh ya
uyumadan önce kutluyum dedim ama internet bozuktu bir söyleyemedim, neyse şimdi söyleyelim madem topic açılmış.

"Doğum Günün Kutlu Olsun Solonor"

doğum günü çocuğu, hani bize pasta :)
Mesaj tarihi:
kutlu olsun tabikide
nice mutlu senelere;)
görüşürüz en kısa zamanda:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
oooo doğum günün kutlu olsun şanlı gitarist solonor :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
dogum gunun kutlu olsun karde$ım =)[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

Mesaj tarihi:
doğum günün kutlu olsun solonor[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Kutlu olsun!
Dün de theKingpin'in doğum günüydü galiba
Bu arada dün benim paticikte 1 senem doldu çok mutluyum buna içelim :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
  • Yeni Oluştur...