pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 selam, eset nod32'yi yüklüyordum. webroot antivirus programım 2 kere uyarı verdi, biri msiexec.exe biri Msiexec.exe olmak üzere. napayım diye sordu, allow once diyip setup ı bitirdim ama içim rahat etmedi. sizce ne yapayım?
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bu virüs tarama programlarından hiç haz etmiyorum.Kapıya bekçi dikiyosun, bu adam hırsız mı diye sana soruyo.Madem kıllandın sil, yok kıllanmadıysan neden hata veriyosun?Bu ikilemden dolayı virüs tarama programı kullanmıyorum. esed'i kapatıp combofix çalıştır.O birşey bulursa sormadan siler zaten.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 dosyanin trojan mi oldugunu forumda taratana ilk defa rasladim
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aynan ahah. google a yazsana kesin çıkar ne olduğu
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Google'da aradığında da forumlar çıkıyor zaten. Demek ki forumda cevabı aranabilirmiş.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 millette forumun muhtari kesildi ahaha, size ne adam istedigini sorar kurallar dahilinde.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 msi donanimiyla ne ilgisi var windows installer'in dosyasi degil mi? edit: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc759262(v=ws.10).aspx
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yahu install dosyası o default çoğu yüklemede o çalışır rahat ol... ha tabi adam virüsü yüklemek içinde onu kullanırmı TÜrkse kullanır :D aslkfjaslkf Ama "once" dedinmi bişi olmaz boşver
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Antivirus varken antiviruz yukledigin icin olmasin? Webroot epey daha iyi Nod'a gore zaten.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sene olmuş 2013, hala MSE'ye ek olarak virüs programı kullanan var.
Öne çıkan mesajlar