pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 selam, eset nod32'yi yüklüyordum. webroot antivirus programım 2 kere uyarı verdi, biri msiexec.exe biri Msiexec.exe olmak üzere. napayım diye sordu, allow once diyip setup ı bitirdim ama içim rahat etmedi. sizce ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bu virüs tarama programlarından hiç haz etmiyorum.Kapıya bekçi dikiyosun, bu adam hırsız mı diye sana soruyo.Madem kıllandın sil, yok kıllanmadıysan neden hata veriyosun?Bu ikilemden dolayı virüs tarama programı kullanmıyorum. esed'i kapatıp combofix çalıştır.O birşey bulursa sormadan siler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 dosyanin trojan mi oldugunu forumda taratana ilk defa rasladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aynan ahah. google a yazsana kesin çıkar ne olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Google'da aradığında da forumlar çıkıyor zaten. Demek ki forumda cevabı aranabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hayır trojan değil turkojan kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Msi donanimi kullaniyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 millette forumun muhtari kesildi ahaha, size ne adam istedigini sorar kurallar dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 msi donanimiyla ne ilgisi var windows installer'in dosyasi degil mi? edit: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc759262(v=ws.10).aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sil gitsin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yahu install dosyası o default çoğu yüklemede o çalışır rahat ol... ha tabi adam virüsü yüklemek içinde onu kullanırmı TÜrkse kullanır :D aslkfjaslkf Ama "once" dedinmi bişi olmaz boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Antivirus varken antiviruz yukledigin icin olmasin? Webroot epey daha iyi Nod'a gore zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sene olmuş 2013, hala MSE'ye ek olarak virüs programı kullanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar