GSmiss Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 saka gibi bir devlet insanlar işe bile gidemior ne sacma bir uygulama resmi tatil yaptık diyecekler ama çalışmak zorunda olanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ben çalışıyorum yaaa!! ne tatili, 23 nisanda da çalıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Welcome hacım welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Öğrenci bayramı istiyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sonofa said: http://www.2haber.com/files/news/manset/bir-genel-m-d-r-siz-varo-i-ilerinin-bayram-n-kutlar-m.jpg bossy milf =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GSmiss Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bende calısıyorum tek değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 kalkan köprü, bir daha göremeyebilirsiniz http://www.odatv.com/n.php?n=taksim-korkusu-kopruyu-kalkdirtti-0105131200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://www.odatv.com/images/2013_05/2013_05_01/taksim-korkusu-kopruyu-kalkdirtti-0105131200_m.jpg http://www.odatv.com/images/resimler/fot-1(36).jpg http://www.odatv.com/images/resimler/fot-3(20).jpg http://www.odatv.com/images/resimler/fot-2(32).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bu arada ben de çalışıyorum... Hoş geldim çalışmadan oturuyorum bayramımı çift maaş kazanarak ve iş yerinde Naruto izleyerek geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Alla alla bunlar halktan bu kadar korkmazdı yaa basardı gazı patlatırdı jopu stres atardı bir iş var bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GSmiss Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 beşiktas barbaros bulvarında olay cıkmıs zaten dakka bır gol bır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Gaz kalmamış stoklarda. Gümrükte takılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 oturun oturduğunuz yerde. polise iş çıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 DareJedi said: Foto fln var mı ya saklamak lazım ileride iyi para eder hikayesi ile. Ne günlere kaldık darbe dönemindeki sıkı yönetimden farkımız yok. Yaşasın ileri demokrasi! Varoşların da 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı kutlu olsun. Bol bol var.video da var.döneceğim birazdan.öğleden sonra paylasacagim.yalnız her iki uçta binlerce insan mağdur olmuş.birikmiş.küfür ediyorlar sultanimiza her görüşten insan.şu an deniz polisi motor engelliyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Finklorpeyniri said: oturun oturduğunuz yerde. polise iş çıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 of bide sıcak sıcak anlatıyor falan. heyecanlı mısın çeto? dombik dombik parmaklarınla o hengamede yine iyi yazıyon ha patiye. HER-ŞEY-PATİ-İÇİN-HER-ŞEY-İLGİ-İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 "...dingiller bir bir kendilerini gösteriyordu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ''...italic yazınca herşey çok sarkastik...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GSmiss Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 gosterıcıler polisin elinden kapmıs biber gazını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 dingillere fistik atmayin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 işe ideolojik olarak bakmasak bile, 21. yüzyılda dünyanın en büyük metropollerinden birinde tüm ulaşım araçlarının, köprülerin kapatılması falan resmen fiyaskodur. 1 mayısla alakası olsun olmasın 14 milyonluk koca şehirde işi, gücü, hastası, yolcusu bilmemnesi olacak milyonlarca insanı madur edip, tatil günü evlerinde oturmaya mahkum etmeyi tarif edecek bir kelime yok. şu an başkası adına utanmanın en alasını yaşıyorum. keşke yabancı basına yansımasa falan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 tabiki yansıyacak, 3. dünya ülkesiyiz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 avrupada nasıl kutlanıyor 1 mayıs bir bak sonra anlarsın neden kapatılıyor ulaşım falan. bir mayısı insan kutlamıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çetintaş oraya gitmiş düşün. bir konser heyecanıyla anlatıyor falan. ben olsam çetintaş gibi insanların biraraya geleceği etkinlikleri kapatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar