Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 artık her şeyi gördüm diyebilirim yani. masanın üzerine araba anahtarı, sigara, havalı çakmak, çift iphone koymuş oturuyordu herifin teki starbucks'ta. daha da starbucks'a gitmem. biz eskiden kendi yağında kavrulan, sade, oturaklı bir millettik yahu. paranın varlığını hissettirmeye çalışmak bu kadar mı önemli ya?.. Benim giydiğim en kaliteli kıyafetler Karaca'dan olur max. Samsung dumbphone kullanıyorum hala. Fotoğraf çekmiyor, radyosu bile yok. Nedir bu para gösterme hırsı arkadaş? 88'den sonra doğanlar geri gitsin bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 iş için biz genelde dumanla haberleşiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 90'lıyım daha bir kez telefonumu çıkarıp da masanın üstüne koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 90'lıyım kısmından ne anlamamız gerekiyor tam emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 seksenüçlüyüm seksde güçlüyüm. masaya çıkarıp koymuşluğum var zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arkadaş 88'liyim demiş. 85'li olan 85'ten sonrası gitsin der 81'li 81'den sonra bu ne lan sana ne milletin malından mülkünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 88den sonra doğanlar geri gitsin demiş arkadaş o bakımdan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: seksenüçlüyüm seksde güçlüyüm. masaya çıkarıp koymuşluğum var zaman zaman. bunu yazmak da aklıma gelmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mc_Lovin said: masanın üzerine araba anahtarı, sigara, havalı çakmak, çift iphone koymuş oturuyordu herifin teki starbucks'ta. adamın pantolonunun cepleri dar belki de, uğraşmak istemiyordur o kadar şeyi sokup çıkarmakla çok kompleksli bi topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 88 li kızlar bir harika dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 90'lıyım telefonumu çıkarıp masaya koymaya bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Parası vardır gösteriş yapacaktır salaktır dahidir bize ne elalemden yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben zorunluluktan koyuyorum telefonu, zaman zaman. tablet kadar olunca cepte rahatsız ediyor otururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yanında biri daha oturuyodur kalkmıştır görmemişindir. yada niye takılıyor insanlar başkasının malına anlamıorum hiç. Adamın parası vardır almıştır. Bize ne harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adamin teki masaya telefonu koyunca nasil rahatsiz oluyosunuz lan cok acaip. hadi ondan rahatsiz oluyosunuz, bunu yapan adamla starbucks in ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yine bir fakirin feryadı başlığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 1 tanesini gotume sokuyorum ben genelde titresime alip digeriyle caldiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: arkadaş 88'liyim demiş. 85'li olan 85'ten sonrası gitsin der 81'li 81'den sonra bu ne lan sana ne milletin malından mülkünden 86'lıyım. iş çevresinden ve üniden 88'li arkadaşlarım var. Fena değiller. Herkese saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yakında telefonla mesajlaşıyorum derken kafa kafaya çarpışanların haberlerini göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Zikko said: yine bir fakirin feryadı başlığı.. ehehehehe fakir değilim. zengin de değilim. yuvarlanıp gidiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 öfff bi de 86lıyım denmiş. abi git bi yüzünü gözünü yıka allasen bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 2000'liyim ben hiç koymam masaya falan telefon zaten telefonum da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ayrıca 2000 civarı iphone al sonra kontorun, dakikan olmadığından mesajlaş. Ayakkabılar hangar, tişört 5 tl, pantolon 15 tl, karşı tarafı kontorsüzlükten çaldır veya mesaj at. Sonra telefon İphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ceket giymeyince mecbur masanın üstünde duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar