Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 AMA STORMEAGLE BEY BU YAPTIĞINIZ ANAYASAYA AYKIRI. BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK SENİ UYARMAK DURUMUNDAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 resell ediyorsun. stockphoto sitelerinin hepsinde bu açıkça belirtilir. suç işlemek, çalmak çırpmak hadi bi bok, yaptın. sonra gelip satıp, sonra bi de atarlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 stormeagle said: Ayrıca resell etmekle ne alakası var, sen aldığın ps3 oyununu ikinci el olarak satmıyor musun ? Bende bu şekilde DVD leri satın aldım düzenledim ve yeniden satıyorum ps3 oyununu sattığında senden eksiliyor. 1 oyunu 500 kişiye satamazsın mesela, o yüzden o 2. el. bunların o fiyata satış amacı kullanmak, yeniden satmak değil. dediğim gibi karşı değilim ama aksini savunma pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 @fizban tamam o zaman avukatçılık oynama, bas şikayeti trolleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi orcun hacklenmiş saırsam arka arkaya 5 tane anlanmı mesaj atmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ahaha yavuz hırsız hakkaten bir de yazı yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 BonePART said: abi orcun hacklenmiş saırsam arka arkaya 5 tane anlanmı mesaj atmıs gidip geldim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aeaeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 stormeagle said: desktop ss istesek, jdownloaderlar utorrentler havada uçuyor, piratebay anasayfası http://cl.ly/image/1D0u3z0i3f0h/Screen%20Shot%202013-04-30%20at%2020.54.12.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 gerge bakkaldan şarap çaldığını hepimiz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 şu sayfanın başıan kadar orçunun içine şeytan girdi diyordum ama sonra bu sayfayı gördüm rahatladım abi lütfen alıştıra alıştıra at şu mesajları bir anda üst üste gelince ayarımız bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sorma abi, dayanamiyorum sarap gorunce. Batsin bu alkoliklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 wallpaper pedofili işi seni hınzır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çocuk esirgeme kurumundan çocukta çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 muharrem perşembe günü staj dosyanla birlikte seni odama bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Çalıştığın büyük şirketin bilgisayarından harici diskle çok yüksek ihtimalle patronunun haberi almadan bütün stok görüntüleri alıp kendi çıkarın için satıyorsun? stormeagle said: Tamam o zaman problem yok. Hukuk fak. yeni mezunu gibi atarlanmaya gerek yok. desktop ss istesek, jdownloaderlar utorrentler havada uçuyor, piratebay anasayfası Ayrıca resell etmekle ne alakası var, sen aldığın ps3 oyununu ikinci el olarak satmıyor musun ? Bende bu şekilde DVD leri satın aldım düzenledim ve yeniden satıyorum http://www.ebay.com/itm/CORBIS-IMAGES-CD-Technology-at-Work-2-Vol-163-100-Royalty-Free-Stock-Photos-799-/290870880713?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b94169c9 utorrentten film indirip dvd'ye basıp satmıyorum ben o filmleri. aldığım ps3 oyununu ikinci el olarak sattığım zaman benim elimde kullanabileceğim bir ürün kalmıyor. sen ise elindeki stokları kopyalayıp kopyalayıp satıyorsun, kendin de gayet kullanmaya devam edebilirsin. Yani şu verdiğin örneklerde zeka kırıntısı dahi yok, tamamen kel alaka, yaptığın şeyi meşrulaştırmak için saçmalamışsın bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Cons said: stormeagle said: Ayrıca resell etmekle ne alakası var, sen aldığın ps3 oyununu ikinci el olarak satmıyor musun ? Bende bu şekilde DVD leri satın aldım düzenledim ve yeniden satıyorum ps3 oyununu sattığında senden eksiliyor. 1 oyunu 500 kişiye satamazsın mesela, o yüzden o 2. el. bunların o fiyata satış amacı kullanmak, yeniden satmak değil. dediğim gibi karşı değilim ama aksini savunma pls. kopyalarsın aga niye eksilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kopyalayıp satarsan zaten korsan olmuş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kendine kopyalıyon sattığını orjinal veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kendin korsan kullanmış oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ahaha hem suçlu hem aptal olursun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 beyler telif hakkı yok ise neye yarar ? Ne yapicaksınız bu arşivi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ps 3 de kopya oyun çalışıyor mu? Birde Gerge o lafı etmekle hayatının hatasını yapmışssın sddassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 stormeagle said: sanssizsansli said: valla param olsa alırdım. 350 tl hiçbirşey değil böylesi bir arşiv için. çerçöp olmadığını bilememek kötü tabi. Teşekkürler. Diğer arkadaşlara fikir olması açısından; Tamamı 300DPI resimlerin, alacak olan kişiler için klasörlerin içersinde ki resimleride ss leyerek gönderebilirim. Çalı çırpı asla yok. Shuttertock-depositphoto gibi sitelerden bu arşivin toplanması yıllık üyelik ile 3000-5000$ arası ediyor. Çalıştığım büyük firma bunları satın alarak arşivledi. @deadlord arkadaşın yaklaşımı iyi, güzel yakaladı :D Patlatma değil ama, bazı işlerimizi evimizde görebilmek için bu arşivleri uzun süreli çalışanları ile paylaşıyorlar zaten. şunu yazmış ve hala aktif topic? aferin aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar