Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 520GB Stockphoto Arşiv

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

stormeagle said:

Ayrıca resell etmekle ne alakası var, sen aldığın ps3 oyununu ikinci el olarak satmıyor musun ? Bende bu şekilde DVD leri satın aldım düzenledim ve yeniden satıyorum

ps3 oyununu sattığında senden eksiliyor. 1 oyunu 500 kişiye satamazsın mesela, o yüzden o 2. el.
bunların o fiyata satış amacı kullanmak, yeniden satmak değil.
dediğim gibi karşı değilim ama aksini savunma pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştığın büyük şirketin bilgisayarından harici diskle çok yüksek ihtimalle patronunun haberi almadan bütün stok görüntüleri alıp kendi çıkarın için satıyorsun?

stormeagle said:

Tamam o zaman problem yok. Hukuk fak. yeni mezunu gibi atarlanmaya gerek yok.

desktop ss istesek, jdownloaderlar utorrentler havada uçuyor, piratebay anasayfası

Ayrıca resell etmekle ne alakası var, sen aldığın ps3 oyununu ikinci el olarak satmıyor musun ? Bende bu şekilde DVD leri satın aldım düzenledim ve yeniden satıyorum

http://www.ebay.com/itm/CORBIS-IMAGES-CD-Technology-at-Work-2-Vol-163-100-Royalty-Free-Stock-Photos-799-/290870880713?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b94169c9

utorrentten film indirip dvd'ye basıp satmıyorum ben o filmleri. aldığım ps3 oyununu ikinci el olarak sattığım zaman benim elimde kullanabileceğim bir ürün kalmıyor. sen ise elindeki stokları kopyalayıp kopyalayıp satıyorsun, kendin de gayet kullanmaya devam edebilirsin. Yani şu verdiğin örneklerde zeka kırıntısı dahi yok, tamamen kel alaka, yaptığın şeyi meşrulaştırmak için saçmalamışsın bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

stormeagle said:

ps3 oyununu sattığında senden eksiliyor. 1 oyunu 500 kişiye satamazsın mesela, o yüzden o 2. el.
bunların o fiyata satış amacı kullanmak, yeniden satmak değil.
dediğim gibi karşı değilim ama aksini savunma pls.

kopyalarsın aga niye eksilsin
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

sanssizsansli said:

valla param olsa alırdım. 350 tl hiçbirşey değil böylesi bir arşiv için.
çerçöp olmadığını bilememek kötü tabi.

Teşekkürler. Diğer arkadaşlara fikir olması açısından;
Tamamı 300DPI resimlerin, alacak olan kişiler için klasörlerin içersinde ki resimleride ss leyerek gönderebilirim. Çalı çırpı asla yok. Shuttertock-depositphoto gibi sitelerden bu arşivin toplanması yıllık üyelik ile 3000-5000$ arası ediyor. Çalıştığım büyük firma bunları satın alarak arşivledi.

@deadlord arkadaşın yaklaşımı iyi, güzel yakaladı :D Patlatma değil ama, bazı işlerimizi evimizde görebilmek için bu arşivleri uzun süreli çalışanları ile paylaşıyorlar zaten.

şunu yazmış ve hala aktif topic?

aferin aferin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...