Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banyo süreniz

forgiver

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

Fistan said:

oha
benimde uykumu getiriyor sac kurutma makinası

http://buildingbridgesworld.wordpress.com/2010/12/24/cant-sleep-without-a-hair-dryer/

oha neler neler varmış lan, her odada ayrı saç kurutma makinesi bulundurup 7/24 çalıştıranı, karnına tutmadan uyuyamayanı sfdshjh var bu seste bi huzur hakkaten. ayakta uyuyup elimden düşürmüşlüğüm vardır zira

Benimde sallanınca veya ses fazla olunca uykum geliyor. Bebeklikten kalma alışkanlık sanırım. İnsan şehiriçi otobüste uyur mu? Uyur
Sosyal ağlarda paylaş

Sunwalker said:

Limon aromalı Head&Shoulders tavsiye ediyorum herkese, özellikle sıcak havalarda fena halde ferahlatıyor.

Kafa harici bir yerde köpürtmeyi denemedim, yakıcı sonuçlar alabilirsiniz, denemeyin derim :D
mentollüsü biraz yakıyor ama limonlu sorunsuz. her yerde köpürtebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır

Fazla da yapmıyoruz 3 ayda sanırım ya 3 ya 5

Süpürge sesi, saç kurutma mak sesi. bunlar anne karnındaki seslere benzeyen en yakın sesler. Çocuk çevreye uyum sağlarken bu tür şeyleri kullanmanın abartmamak şartıyla faydalı olacağı kanısındayım
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir arkadaşımın annesi de babası da bankacıydı. emekliler şimdi. işten gelip hemen bizim arkadaşı uyutmak için rakı koklatırlarmış buna. annesiyle babası yorgandan hamak yapıp bunu sallar, babası da rakının kapağına rakı doldurup koklatırmış buna bebekken. hemen uyurmuş bu da. =/
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

10 yıldır falan saç kurutma makinası kullanmıyorum herhalde . havlunun gücünden yararlanıyorum daha sağlıklı hemde sonrasında saçı yapmak daha kolay oluyor

Benimde saçlar uzun saç kurutma makinası saça zarar veriyor.

40 dk sürüyor benim. Saçımı 3 tur yıkıyorum kremle tara bir daha durula derken 30 dk falan sadece saça gidiyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...