forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 zannerdersem bu konuya hiç değinilmemiş kaç kese atarsınz sevdiğiniz şampuanlar duj jelli tercihleriniz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 çokomele göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 keseyi haftada bir atıyorum. normalde hafta içi kışın 2 günde 1, yazın her gün duş şeklinde banyo yapıyorum. belli bir şampuanım yok. hiçbiri iyi gelmiyor ama sabunum yeşil zeytinyağlı sabun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sana ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KuddusiMavra said: keseyi haftada bir atıyorum. normalde hafta içi kışın 2 günde 1, yazın her gün duş şeklinde banyo yapıyorum. belli bir şampuanım yok. hiçbiri iyi gelmiyor ama sabunum yeşil zeytinyağlı sabun. Abi bir kere de ciddi cevap verme ya ahahafdssfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yani otuzbiri odaya taşırsanız, su tüketiminiz azalır, eviniz kâr eder, ekonomi kâr eder ülke kâr eder. o değilde, evde kalırken arkadaşla kombi vardı, herif bok atıyordu bu ne çok kısa yıkanıyorsun sen diye kendisi bir saat duş yapıyor, sonra feneryoluna dönünce farkettim niye kısa yıkanıyorum, ufacık lan bizim şohben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yav ciddi olunacak zaman var, şaka yapılacak zaman var. ne var yani, adam ne güzel anket yapmış,soru sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben hep kese yapıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 toprakla halledioruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Clear Men aldım en son ama genelde banyoda ne bulursam onu kullanıyorum. Banyoda yoksa gidip kutusu gözüme en güzel görüneni alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Chemical said: o değilde, evde kalırken arkadaşla kombi vardı, herif bok atıyordu bu ne çok kısa yıkanıyorsun sen diye kendisi bir saat duş yapıyor, sonra feneryoluna dönünce farkettim niye kısa yıkanıyorum, ufacık lan bizim şohben. önceki evde 80 litrelik termosifon vardı su tasarrufunun önemini ve 10 dk da banyodan çıkmayı öğrenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ayda yılda bir yıkanıyorum oda çevre baskısıyla. Hem erkek adam pis olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 her zaman 10dk da çıkmış olurum diyorum ama liflenince falan 20 25 oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 akhsdglaKJSDBŞASJKDGJKAS http://www.youtube.com/watch?v=SozrNoOW4Qs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şimdi çıktım ıslak ıslak 1 saat sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 İlkel şartlarda kısa sürüyor da kombinin güzelini, fıskiyenin iysini buldum mu 2 kere 2 kere de şampuan 30+ sürüyor rahat. Bir de çıkasım gelmiyor sıcak sudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 31 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 lan bizim apartmanda sicak su ortak kullaniliyo, ozellikle is saatleri 10 dakka gec kalkiyim millet abaniyo sicak suya, lombak gibi ortada kaliyom sdfsdf hadi yazin sorun degilde kisin cok koyuyo ya, resmen apartmanda gizliden gizliye erken kalkma yarisi basladi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 temizlenme: 4-5 dakika kafamda gecmis diyaloglari tekrar yasayip o zaman aklima gelmeyen cevaplari vererek kendimi daha iyi hissetme: 10-12 dakika sicak suyun keyfini cikarma: 8-10 dakika sampuanlandigini unutup tekrar sampuanlanma: 3-4 dakika son durulanma ve kapanis: 1 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Az sonra Noyzura gelecek ve banyoda ah sevişmeler uh sevişmeler diyerek topakı yeni nesillere taşıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hatunla 55 dk, solo 15 dk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 5-25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mum_Chamber said: temizlenme: 4-5 dakika kafamda gecmis diyaloglari tekrar yasayip o zaman aklima gelmeyen cevaplari vererek kendimi daha iyi hissetme: 10-12 dakika sicak suyun keyfini cikarma: 8-10 dakika sampuanlandigini unutup tekrar sampuanlanma: 3-4 dakika son durulanma ve kapanis: 1 dakika this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Her sabah 10-15dk standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar