Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banyo süreniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

keseyi haftada bir atıyorum.
normalde hafta içi kışın 2 günde 1, yazın her gün duş şeklinde banyo yapıyorum. belli bir şampuanım yok. hiçbiri iyi gelmiyor ama sabunum yeşil zeytinyağlı sabun.

Abi bir kere de ciddi cevap verme ya ahahafdssfasf
Mesaj tarihi:
yani otuzbiri odaya taşırsanız, su tüketiminiz azalır, eviniz kâr eder, ekonomi kâr eder ülke kâr eder.

o değilde, evde kalırken arkadaşla kombi vardı, herif bok atıyordu bu ne çok kısa yıkanıyorsun sen diye kendisi bir saat duş yapıyor, sonra feneryoluna dönünce farkettim niye kısa yıkanıyorum, ufacık lan bizim şohben.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Clear Men aldım en son ama genelde banyoda ne bulursam onu kullanıyorum. Banyoda yoksa gidip kutusu gözüme en güzel görüneni alıyorum.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

o değilde, evde kalırken arkadaşla kombi vardı, herif bok atıyordu bu ne çok kısa yıkanıyorsun sen diye kendisi bir saat duş yapıyor, sonra feneryoluna dönünce farkettim niye kısa yıkanıyorum, ufacık lan bizim şohben.

önceki evde 80 litrelik termosifon vardı
su tasarrufunun önemini ve 10 dk da banyodan çıkmayı öğrenmiştim
Mesaj tarihi:
lan bizim apartmanda sicak su ortak kullaniliyo,
ozellikle is saatleri 10 dakka gec kalkiyim millet abaniyo sicak suya, lombak gibi ortada kaliyom sdfsdf

hadi yazin sorun degilde kisin cok koyuyo ya, resmen apartmanda gizliden gizliye erken kalkma yarisi basladi ahah
Mesaj tarihi:
temizlenme: 4-5 dakika
kafamda gecmis diyaloglari tekrar yasayip o zaman aklima gelmeyen cevaplari vererek kendimi daha iyi hissetme: 10-12 dakika
sicak suyun keyfini cikarma: 8-10 dakika
sampuanlandigini unutup tekrar sampuanlanma: 3-4 dakika
son durulanma ve kapanis: 1 dakika
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

temizlenme: 4-5 dakika
kafamda gecmis diyaloglari tekrar yasayip o zaman aklima gelmeyen cevaplari vererek kendimi daha iyi hissetme: 10-12 dakika
sicak suyun keyfini cikarma: 8-10 dakika
sampuanlandigini unutup tekrar sampuanlanma: 3-4 dakika
son durulanma ve kapanis: 1 dakika

this
  • Yeni Oluştur...