Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

1-0 muhteşem bir avantaj öle böyle değil.

eşit takımlar karşılaştığında, ilk maçı evde gol yemeden kazandığın anda tur şansın %80 falan oluyor. 1 gol attın mı adamların bütün moralini bozuyorsun, 3 gol atmaları gerekiyor.

mesela lazio maçında da öyle oldu, adamlar inanılmaz ezdi bütün maç ama ancak 1 tane atabildiler, sonra fener 1 atak yapıp 1 gol attı tur geldi otomatik.

aynı şekilde burda da benfica ezip 2-0 yapsa bile, 1 gol ile turu geçecek fener.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

1-0 muhteşem bir avantaj öle böyle değil.

eşit takımlar karşılaştığında, ilk maçı evde gol yemeden kazandığın anda tur şansın %80 falan oluyor. 1 gol attın mı adamların bütün moralini bozuyorsun, 3 gol atmaları gerekiyor.

mesela lazio maçında da öyle oldu, adamlar inanılmaz ezdi bütün maç ama ancak 1 tane atabildiler, sonra fener 1 atak yapıp 1 gol attı tur geldi otomatik.

aynı şekilde burda da benfica ezip 2-0 yapsa bile, 1 gol ile turu geçecek fener.

1-0 iyi skor, muhteşem skor 2-0'dı Lazio maçındaki gibi. Abartmaya gerek yok, FB'nin turu geçmesi için mutlaka gol bulması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

lazio maçında dediğin gibi ezilmedik,adamların net pozisyonu fazla yok ama top hep onlardaydı paso bizim yarı sahadaydı o konuda haklısın,fb boğuşarak turu geçti orada.

ben yine benzer bi oyun bekliyorum erken gol yemezsek turu geçeriz gibi gerçi adamların evinde nasıl oynadığını bilmiyoruz,kendi evimizde çok iyi oynayıp dışarıda sıçtığımız çok maç var.(inter,chelsea)
Sosyal ağlarda paylaş

lazio yetenek yetmezliğine uğradı. ya son pas ya da son vuruştaki beceriksizlik nedeniyle yeterince tehlike oluşmamış gibi gözüktü. (ki aslında yeterince tehlike de oluştu yani, çok fazla tehlike oluşmadı diyelim)
ben 2 fenerli ile beraber izledim maçı, stresten napacaklarını şaşırdılar yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...