roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 scorch said: Zegna atmıştır bu forumda gs nickli olamaz diye ASJKDHALŞKJSD http://www.pressturk.com/uploads/fft16_mf3059184.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 iyice futbol forumu olduk la, her konu futbola baglaniyor falan
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ben 1-1.5 yilldir futbol bölümüne girmeyince, futbol bölümü bana geliyo lan resmen
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 SekerPembe said: Supradyn said: adam onun yaratıcısı değil miydi ya? geçmiş olsun bu arada. aaaaa bu ara seni içiyorum ben :) ^^
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 copry said: aynen stres kaynaklıymış , kortizon falan verdiler , sarımsak sürmem gerekiyormuş bir de ama onu yapamadım:( meditasyon çalış . sonra meditasyondaki zihinsel durumunu günlük hayata taşımaya çalış.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 noyzura bi dur allahını seversen kız yok onu bulmaya çalışıyoruz.
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Noyzura said: copry said: aynen stres kaynaklıymış , kortizon falan verdiler , sarımsak sürmem gerekiyormuş bir de ama onu yapamadım:( meditasyon çalış . sonra meditasyondaki zihinsel durumunu günlük hayata taşımaya çalış. Denemek lazim tabi
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 copry said: Noyzura said: copry said: aynen stres kaynaklıymış , kortizon falan verdiler , sarımsak sürmem gerekiyormuş bir de ama onu yapamadım:( meditasyon çalış . sonra meditasyondaki zihinsel durumunu günlük hayata taşımaya çalış. Denemek lazim tabi yani mistik , fantastik bir kısmı yok. insan kafaya fazla taktıkça takıyor beyin durmuyor. beyin durmadıkça sürekli huzursuz düşünceleri loopa alınca sağlıksal sorunlar çıkıyor. düşünceleri durdur, kurtul. bu kadar.
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Noyzura said: gördüm kızı boşverin lütfen ya off agir hakaret.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Nekro said: Noyzura said: gördüm kızı boşverin lütfen ya off agir hakaret. yani haklısın aslında çok mutlu olabilirdi birileri
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 benim kriterim yok mesela, ben mutlu olabilir miyim noyan ?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aslında hiç birimizin kriteri yok herşey bir elektrik meselesi. bir an tahrik olursun , bir sonraki an tahriş başlar..
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 tahrişe gerek yok noyanım öyle hor kullanmamak lazım ;)
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Noyzura said: copry said: aynen stres kaynaklıymış , kortizon falan verdiler , sarımsak sürmem gerekiyormuş bir de ama onu yapamadım:( meditasyon çalış . sonra meditasyondaki zihinsel durumunu günlük hayata taşımaya çalış. Aman sen öneri verme, Killer bir başka konu daha açmak zorunda kalmasın..
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Iyice uckurunuz agzinizda elinizde takilmaya basladiniz , ceki duzen verin kendinize, incide degiliz.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Theridone said: tahrişe gerek yok noyanım öyle hor kullanmamak lazım ;) bi yerden sonra bazen insan kendini kaybedebiliyor ya asdfg
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 copry said: Iyice uckurunuz agzinizda elinizde takilmaya basladiniz , ceki duzen verin kendinize, incide degiliz. garp cephesinde değişen bir şey yok..
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 copry said: Iyice uckurunuz agzinizda elinizde takilmaya basladiniz , ceki duzen verin kendinize, incide degiliz. Karilarkulubünde de değiliz
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu araşar tuhaf bi gerginlik var patide. herkeste bir ayar verme , ban riskleri , böyle foruma dava açılacak korkuları falan.. çok kasılmaya başladım yazarken birşeyler.
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Noyzura said: bu araşar tuhaf bi gerginlik var patide. herkeste bir ayar verme , ban riskleri , böyle foruma dava açılacak korkuları falan.. çok kasılmaya başladım yazarken birşeyler. Ayar degil benim ki , kendi adima iplemiyorum da aslinda , sadece asiriya kacildigini goruyorum bu ara , forum imaji acisindan basarisiz
Öne çıkan mesajlar