Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

missGS

copry

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copry said:

aynen stres kaynaklıymış , kortizon falan verdiler , sarımsak sürmem gerekiyormuş bir de ama onu yapamadım:(

meditasyon çalış . sonra meditasyondaki zihinsel durumunu günlük hayata taşımaya çalış.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

copry said:

aynen stres kaynaklıymış , kortizon falan verdiler , sarımsak sürmem gerekiyormuş bir de ama onu yapamadım:(

meditasyon çalış . sonra meditasyondaki zihinsel durumunu günlük hayata taşımaya çalış.

Denemek lazim tabi
Mesaj tarihi:
copry said:

Noyzura said:

copry said:

Denemek lazim tabi

yani mistik , fantastik bir kısmı yok. insan kafaya fazla taktıkça takıyor beyin durmuyor. beyin durmadıkça sürekli huzursuz düşünceleri loopa alınca sağlıksal sorunlar çıkıyor. düşünceleri durdur, kurtul. bu kadar.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

copry said:

Aman sen öneri verme, Killer bir başka konu daha açmak zorunda kalmasın..
Mesaj tarihi:
bu araşar tuhaf bi gerginlik var patide. herkeste bir ayar verme , ban riskleri , böyle foruma dava açılacak korkuları falan.. çok kasılmaya başladım yazarken birşeyler.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

bu araşar tuhaf bi gerginlik var patide. herkeste bir ayar verme , ban riskleri , böyle foruma dava açılacak korkuları falan.. çok kasılmaya başladım yazarken birşeyler.

Ayar degil benim ki , kendi adima iplemiyorum da aslinda , sadece asiriya kacildigini goruyorum bu ara , forum imaji acisindan basarisiz
  • Yeni Oluştur...