Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala oynayan var mı ? Değer mi 30gb download ?


Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Claiborne said:

http://na.aiononline.com/en/

şuradan üye oldum ben de şimdi. us serverı daha kaliteli denmiş ama ip block yer miyim diye düşünüyorum. o kadar download boşa gitmesin


ya amerika serverında pingden pvp , pve falan fazlasıyla sıkıntı olur. gel ingiliz serverına işte patiler olarak birlikte oynayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Reflective said:

oyunda uçuyorsun falan kanatların var. 2 taraf var. birinde karanlık, morumsu bir dünyada level kasıyorsun diğerinde yeşil aydınlık bir dünya. dahada aklıma gelmedi bişi.
ha bide sakın tek oynama ama çok çabuk sıkılırsın.



yeşil aydınlık tarafta oynamayı tercih ederdim ama arkadaşlarım karanlık morumsu dünyada :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda karakter abuk subuk HİYAAA AİİYOOOOO diye anime anime sesler çıkarıyor uyuz ediyodu beni. normal mmo gibi iken sırf çekik gözlülere yaranalım diye salak salak anime şeyleri koymuşlar. bi de incecik vücut kocaman kafa, kocaman vücut küçücük kafa gibi salak tipli karakterler yaratabiliyosun falan ahahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

aion us'den vazgeçip eu'ya geçtim. şimdi onu da bırakıp nw'ye geçicem heralde bi karar veremedim.


nw betada çok sıkıntı olabilir ama denersen ve iyi bir izlenim alırsan söyle. ben register oldum ama websitelerini hiç özenli bulmadım. çin paket mmorpgden uyarlama gibi geldi oyun .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fena oyun değil nw. sıkmadı beni aion, tera gibi 1-2 saatte. ben closed betada fazla oynamadım ama obt'yi bekliyordum. şimdi 5klık queue var giremiyorum asdf. evet website ve launcher kötü sanırım publisher yüzünden ama oyunun alakası yok kore mmolarıyla. eski D&D online ve lotro'yu andırıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...