Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 arkadaşlarım çağırdı bende mmorpg arıyordum azıcıkta olsa beni sarabilme ihtimali olan ama varsa bu oyunu oynamış ya da oynamakta olan bu oyun hakkında ufakda olsa bilgi verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 indiriyorum şuan %40 civarlarında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 21.4 gb imiş . gelmek isteyenler http://www.aionfreetoplay.com/ adresinden gelebilirler register olup client indirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://na.aiononline.com/en/ şuradan üye oldum ben de şimdi. us serverı daha kaliteli denmiş ama ip block yer miyim diye düşünüyorum. o kadar download boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 oyunda uçuyorsun falan kanatların var. 2 taraf var. birinde karanlık, morumsu bir dünyada level kasıyorsun diğerinde yeşil aydınlık bir dünya. dahada aklıma gelmedi bişi. ha bide sakın tek oynama ama çok çabuk sıkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Claiborne said: http://na.aiononline.com/en/ şuradan üye oldum ben de şimdi. us serverı daha kaliteli denmiş ama ip block yer miyim diye düşünüyorum. o kadar download boşa gitmesin ya amerika serverında pingden pvp , pve falan fazlasıyla sıkıntı olur. gel ingiliz serverına işte patiler olarak birlikte oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Reflective said: oyunda uçuyorsun falan kanatların var. 2 taraf var. birinde karanlık, morumsu bir dünyada level kasıyorsun diğerinde yeşil aydınlık bir dünya. dahada aklıma gelmedi bişi. ha bide sakın tek oynama ama çok çabuk sıkılırsın. yeşil aydınlık tarafta oynamayı tercih ederdim ama arkadaşlarım karanlık morumsu dünyada :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 neverwinter mmo çıktı onu oynasanıza bunla uğrasşana kadar open betada şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 oyunda karakter abuk subuk HİYAAA AİİYOOOOO diye anime anime sesler çıkarıyor uyuz ediyodu beni. normal mmo gibi iken sırf çekik gözlülere yaranalım diye salak salak anime şeyleri koymuşlar. bi de incecik vücut kocaman kafa, kocaman vücut küçücük kafa gibi salak tipli karakterler yaratabiliyosun falan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ben bu oyunu bir çok insana aldırdım wow killer felan diye şimdi hiçbiri benle konuşmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 reampage güldürdün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 reampage said: neverwinter mmo çıktı onu oynasanıza bunla uğrasşana kadar open betada şuanda betadan sonra level , item reset falan gelicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sanmıyorum f2plerde close betadan open betaya geçerken geliyor odnan sonra bida gelmior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 öf tam aiona girmişken hiç nwm kasasım gelmedi yaw . skyrim online bekliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aion us'den vazgeçip eu'ya geçtim. şimdi onu da bırakıp nw'ye geçicem heralde bi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Claiborne said: aion us'den vazgeçip eu'ya geçtim. şimdi onu da bırakıp nw'ye geçicem heralde bi karar veremedim. nw betada çok sıkıntı olabilir ama denersen ve iyi bir izlenim alırsan söyle. ben register oldum ama websitelerini hiç özenli bulmadım. çin paket mmorpgden uyarlama gibi geldi oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 fena oyun değil nw. sıkmadı beni aion, tera gibi 1-2 saatte. ben closed betada fazla oynamadım ama obt'yi bekliyordum. şimdi 5klık queue var giremiyorum asdf. evet website ve launcher kötü sanırım publisher yüzünden ama oyunun alakası yok kore mmolarıyla. eski D&D online ve lotro'yu andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hadi bakalım ona da akarız olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 d&d iyi ya daha aktif bi combat sistemi var. adamın karşsına geç skill bas değil. atlıyıp zıplayıp oynuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 tam birşeye yoğunlaşırken başka birşeye aklının takılması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 2.4 mb ile iniyor sevindim hızlı iner diye yok bitmiyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aion mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 evet aion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi ne diyim bilemedim sen bilirsin. 2sininde end game i nasıl bilmiyorum. ama oynanış olarak d&d daha zevkli geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hangi server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar