KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qOy0LQAksjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 geceyi bir başyapıt ile bitiriyorum. kısa ve öz... http://www.youtube.com/watch?v=2b9oEbIYwG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 http://images.mackanzoor.com/CHAN/combo%20breaker.jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 İyide abi Akp nin de aynı yanlısı yapması senin adamının yaptıgı yanlısı dogru yapmıyor ki.Niye spamladın simdi o videoları anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 yok...en güzeli bu :) http://www.youtube.com/watch?v=9RK1zjAeCIs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Kalten said: İyide abi Akp nin de aynı yanlısı yapması senin adamının yaptıgı yanlısı dogru yapmıyor ki.Niye spamladın simdi o videoları anlamadım. yok,sen zaten hiçbir şey anlamamışsın. bence uyu. edit: asıl dikkat edilmesi gerekenin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum değerli kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 atatürk şimdi dirilse hangi partili olur diye program yapmış ciddi ciddi tartışmışlar?? WTF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 "dirilse" mi demişler baya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 atatürk öldü mü spoiler vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 şu başlıktaki postlarım forumda ne kadar gidici olduğumun resmi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 dehşet videolar var yahu :) http://www.youtube.com/watch?v=Ul61kEUdWNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 4 Kontör pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 şahane ötesi, bunları hazırlayanların ellerine sağlık...emek işi yahu... http://www.youtube.com/watch?v=e4LPG7jvoRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bu öbür dünyada sorguya tek tekmi alıyolar yoksa ayaküstümü yapılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Müjdat baba ile bitiriyorum. anlayana tabi,iyiki onun gibi birkaç gerçek sanatçı var memlekette. daha ne yapsın adam? http://www.youtube.com/watch?v=Af_d4l0VZkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 of müjdat gezen hem komik değil hem haksız ve kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 KuddusiMavra said: olm alakası yok. ben kemalistim,perinçek sosyalist. kardeş sana bir soru. dünyada "kemalizm" diye bir ideolojinin oldugunu varsayıyorsun. hadi varsaydın diyelim. bu ideoloji hangi üniversitelerde okutuluyor ogretiliyor bir gidek ogrenek. biliyorsun komunizm, liberalizm, faşizm, konservatism ve bir kaç tanesi sosyal bilgiler fakultelerinde işleniyor. bir sorayım dedim bu "kemalizm" i kim çıkarmış ve hangi üniversitelerde mevcut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 braid said: dünyada "kemalizm" diye bir ideolojinin oldugunu varsayıyorsun. hadi varsaydın diyelim. bu ideoloji hangi üniversitelerde okutuluyor ogretiliyor bir gidek ogrenek. biliyorsun komunizm, liberalizm, faşizm, konservatism ve bir kaç tanesi sosyal bilgiler fakultelerinde işleniyor. bir sorayım dedim bu "kemalizm" i kim çıkarmış ve hangi üniversitelerde mevcut? kemalizm ilk defa 1930lu yıllarda doğrudan TC tarafından kullanılmış. eğitimi ilkokulda temel ilkeler öğretilerek başlanılır ancak burdaki çoğu insan senin gibi cahilce kemalizmin sonradan türetilmiş bir şey oldugunu düşündüğüne ve içeriğinin ne oldugunu bilmediğine göre bir kez daha ülkemizdeki eğitim sistemi saçma sapan diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kuddusinin kemalizmini peynir ekmekle döner arası yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 braid said: KuddusiMavra said: olm alakası yok. ben kemalistim,perinçek sosyalist. kardeş sana bir soru. dünyada "kemalizm" diye bir ideolojinin oldugunu varsayıyorsun. hadi varsaydın diyelim. bu ideoloji hangi üniversitelerde okutuluyor ogretiliyor bir gidek ogrenek. biliyorsun komunizm, liberalizm, faşizm, konservatism ve bir kaç tanesi sosyal bilgiler fakultelerinde işleniyor. bir sorayım dedim bu "kemalizm" i kim çıkarmış ve hangi üniversitelerde mevcut? Anti-emperyalizm diye bak bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Cetin Tas sana 3 sorum var, cevaplarsan sevinirim. 1-) Apo ile röportaj yaptigini iddia ettigin Perincek ve yancisinin yaptiklari röportajlar veya konuyla ilgili yazdiklari yazilar nerde ve Mehmet Ali Birand'in verdigi pozlarla Perincek'in verdigi pozlari karsilastirdiginda ne hissediyorsun? 2-) Kemalist olmak sana göre tam olarak ne demek? Mustafa Kemal'in hangi özelliklerini, sözlerini kabul ediyorsun hangilerini kabul etmiyorsun? Örnegin "Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir" derken Atatürk milletin verdigi karara ve sectigi idareciye niye saygi gösteremiyorsun? 3-) Yarin secim yapilsa oyunu kime verirsin? Son soruma cevap vermek zorunda degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Buna Türkiye için özel isim vermişler kusra kalma yanlız.Sonuçta Türkiyenin ihtiyaçları doğrultusunda oluştuğu için başka isim gelmemiş akla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çetintaş amma post kasmış beşinci sayfada lol yalnız misilleme çabaları kime karşı, neye karşı onu da anlasam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çetintaş kimseye missilleme yapmıyor bence orda sam.. olaya sinirlenmiş, bir yere dökmesi lazım içini. oda 5. sayfaya denk gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar