Frantic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Selam, Hollanda'dan istanbul'a 20kglik bi bavul gondermemiz lazim. Nasil gonderebiliriz en efektif sekilde, veya en hesapli kargo sirketleri felan nelerdir? Yurtdisina tasinan, giden gelen patiler vardi. Onlarin bilgileri vardir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 uyuşturucu temalı postlar geliyo hazırlıklı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 western union veya ups ile gönder dünyanın heryerine birşeyler gönderebiliyoruz diyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Yerel posta servisine bir sor derim, en ucuzu o olacaktır. (Türkiye'de PTT, Almanya'da Deutsche Post vs. gibi) Kargo şirketleri Türkiye için inanılmaz rakamlar istiyorlar. Örneğin Rum kesimine 10 euro'ya gönderebildiğin şey Türkiye için 20 30 euro olabiliyor. Çünkü AB'de değiliz ve taşımacılık anlaşmalarına dahil edilmiyoruz. Onun haricinde bilmiyorum yapıyorlar mı ama THY vs. ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Eğer UPS falan denersen muhtemelen Türkiye'ye gelip bavulu senin vermen daha hesaplıya çıkabilir haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Frantic said: Selam, Hollanda'dan istanbul'a 20kglik bi bavul gondermemiz lazim. Nasil gonderebiliriz en efektif sekilde, veya en hesapli kargo sirketleri felan nelerdir? Yurtdisina tasinan, giden gelen patiler vardi. Onlarin bilgileri vardir diye tahmin ediyorum. türkiyeye bilet al, git checkin yaptır valizi ver, sonra yarım saat dolan, git acil bir işim çıktı biletimi iptal ettirmek istiyorum de. valizi unuturlarsa tamamdır, alacak kişi direk banttan alır türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kamyoncu bir abi bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kargo ile 20 kilo demek en az 400-500 dolar demek yalnız. uçağa bavulla binin daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi benim dediğimi yapsınlar işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kargonun boyutu (xyz olarak) ve ağırlığını mail atıp sorun kargo şirketlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Lectre said: türkiyeye bilet al, git checkin yaptır valizi ver, sonra yarım saat dolan, git acil bir işim çıktı biletimi iptal ettirmek istiyorum de. valizi unuturlarsa tamamdır, alacak kişi direk banttan alır türkiye'de. yok artık. benim bildiğim dışarıdan gelenleri sokmuyorlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 onuda ben ayarlarım nps ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hangi vasıfla? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben ole bsikleti yollamak istiyorum TR ye ama gumruk tanrılarını kzıdırmak istemediğimden bagajı kargo ile yollayıp bsikleti ucaga alcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Türkiye'den İsveç'e bilgisayar kasasını en ucuz fiyatı veren Fedex ile (indirimli olarak) 900-1000 tl gibi bir fiyata göndermiştim. Oradan Türkiye'ye gönderim ise çok daha ucuzdu diye anımsıyorum. Çok über değerli bir şeyiniz olmadıkça kargo firmalarını kullanmamak gerek, hepsi birbirinden pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 diaboliq said: uyuşturucu temalı postlar geliyo hazırlıklı ol. vay arkadaş biri de "uyuşturucumu taşıcan hacut" tarzı bi post atmamış. kendimi alıntılattınız ya bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Frantic said: Selam, Hollanda'dan istanbul'a 20kglik bi bavul gondermemiz lazim. Nasil gonderebiliriz en efektif sekilde, veya en hesapli kargo sirketleri felan nelerdir? Yurtdisina tasinan, giden gelen patiler vardi. Onlarin bilgileri vardir diye tahmin ediyorum. Büyükelçilikler veya konsolosluklara git, evini TIR ile TR'ye gönderenler var, ya da onları tanıyanlar var. Cüzzi bir miktar tırcıya para ver, götürür. Başka türlü gönderemezsin, gönderirsen bile ya çok pahalı olur ya da sağlam ulaşmaz eline. Yurtdışında yaşamış biri olarak sana nacizane tavsiyem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 en ucuzu tırcılarla, en pahalısıda kargo şirketlerınden gönderilir muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar