Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisindan Bavul Gonderimi

Frantic

Öne çıkan mesajlar

Yerel posta servisine bir sor derim, en ucuzu o olacaktır. (Türkiye'de PTT, Almanya'da Deutsche Post vs. gibi) Kargo şirketleri Türkiye için inanılmaz rakamlar istiyorlar. Örneğin Rum kesimine 10 euro'ya gönderebildiğin şey Türkiye için 20 30 euro olabiliyor. Çünkü AB'de değiliz ve taşımacılık anlaşmalarına dahil edilmiyoruz.

Onun haricinde bilmiyorum yapıyorlar mı ama THY vs. ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Eğer UPS falan denersen muhtemelen Türkiye'ye gelip bavulu senin vermen daha hesaplıya çıkabilir haberin olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

Selam,

Hollanda'dan istanbul'a 20kglik bi bavul gondermemiz lazim. Nasil gonderebiliriz en efektif sekilde, veya en hesapli kargo sirketleri felan nelerdir?

Yurtdisina tasinan, giden gelen patiler vardi. Onlarin bilgileri vardir diye tahmin ediyorum.

türkiyeye bilet al, git checkin yaptır valizi ver, sonra yarım saat dolan, git acil bir işim çıktı biletimi iptal ettirmek istiyorum de. valizi unuturlarsa tamamdır, alacak kişi direk banttan alır türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'den İsveç'e bilgisayar kasasını en ucuz fiyatı veren Fedex ile (indirimli olarak) 900-1000 tl gibi bir fiyata göndermiştim. Oradan Türkiye'ye gönderim ise çok daha ucuzdu diye anımsıyorum.

Çok über değerli bir şeyiniz olmadıkça kargo firmalarını kullanmamak gerek, hepsi birbirinden pahalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

Selam,

Hollanda'dan istanbul'a 20kglik bi bavul gondermemiz lazim. Nasil gonderebiliriz en efektif sekilde, veya en hesapli kargo sirketleri felan nelerdir?

Yurtdisina tasinan, giden gelen patiler vardi. Onlarin bilgileri vardir diye tahmin ediyorum.

Büyükelçilikler veya konsolosluklara git, evini TIR ile TR'ye gönderenler var, ya da onları tanıyanlar var.
Cüzzi bir miktar tırcıya para ver, götürür. Başka türlü gönderemezsin, gönderirsen bile ya çok pahalı olur ya da sağlam ulaşmaz eline.

Yurtdışında yaşamış biri olarak sana nacizane tavsiyem bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...