Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sa Brolar

liselee

Öne çıkan mesajlar

noyzura diye bi arkadaş davet etti buraya. güzel falan dedi. delikanlı adamlarmışsınız............
ben de delikanlıyım. liseliyim, atarlıyım. allahına kadar zorlarım. her türlü oyunu oynarım ama hiç birinde yetenekli değilim...
ayrıca efendiliğimizi korkaklık sananlar istedikleri zaman meydan okuyabilirler :)
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

başlığa dönersek; a.s.
kimseye küfretme, sakin ol, gaza gelme, herkese laf yetiştirmeye çalışma ve görmezden gelmeyi bil. kalıcı olursun. iyi geceler.

tamam canım kardeşim :) adamın biri beni kovmuş buradan da ona sinirlendim ben. bizi sınıftan hocamız kovamıyo.. bize sadece milli eğitim bakanı laf yapabilir o da belki ;)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben liseli olmakla utanmıyorum. ülkü ocağında tanıdıklarım var bizleri çok seviyorlar.. abilerde tanıdıklarım var onlar da bizleri çok seviyor.. kemalistlerde de tanıdığım çok onlar da aşırı seviyor bizleri.. kısaca her ortamda seviliyoruz. hayatımın baharı be. ilaç.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...