liselee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 noyzura diye bi arkadaş davet etti buraya. güzel falan dedi. delikanlı adamlarmışsınız............ ben de delikanlıyım. liseliyim, atarlıyım. allahına kadar zorlarım. her türlü oyunu oynarım ama hiç birinde yetenekli değilim... ayrıca efendiliğimizi korkaklık sananlar istedikleri zaman meydan okuyabilirler :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hoş geldin canım ama sa dedin kalbimi kırdın. arap tanrılarının selamını sevmiyorum biliyorsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 çok kalitesiz bir troll ama bu. seal of approval alamadın üzgünüm. hemen terket burayı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 chrome said: çok kalitesiz bir troll ama bu. seal of approval alamadın üzgünüm. hemen terket burayı. buranın muhtarı sen misin yeğen? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 iplere baktim, ikisi de ninja bunlarin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 vaay adam sub hesapla counter çekiyo. derin paticik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 He. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 değil be ya liseli küçüklerimden en sevdiğim. iplerimizinde aynı olmasına imkan yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liselee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 chrome said: çok kalitesiz bir troll ama bu. seal of approval alamadın üzgünüm. hemen terket burayı. çok istiyorsan meydan okuyabilirsin ama kovamazsın arslan parçası. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 noyzura kankutlarını birbir soktu aramıza. forumu ele geçircek ayık olun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bu esnada gerçekten liseli. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 imamizer said: noyzura kankutlarını birbir soktu aramıza. forumu ele geçircek ayık olun. ciddi bir kadrolaşma sürecindeyim. hedef 2023. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 imamizer said: noyzura kankutlarını birbir soktu aramıza. forumu ele geçircek ayık olun. 4 numaralı hedefimiz sensin. ayık ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bu ne arslan parçası efendiliğimizi falan filan.Ayakçı çıktı ya lan bu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 başlığa dönersek; a.s. kimseye küfretme, sakin ol, gaza gelme, herkese laf yetiştirmeye çalışma ve görmezden gelmeyi bil. kalıcı olursun. iyi geceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oha gerçek miymiş. vay arkadaş.. enteresan... hoşgeldin madem. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 liselee'm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liselee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 imamizer said: başlığa dönersek; a.s. kimseye küfretme, sakin ol, gaza gelme, herkese laf yetiştirmeye çalışma ve görmezden gelmeyi bil. kalıcı olursun. iyi geceler. tamam canım kardeşim :) adamın biri beni kovmuş buradan da ona sinirlendim ben. bizi sınıftan hocamız kovamıyo.. bize sadece milli eğitim bakanı laf yapabilir o da belki ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liselee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 chrome said: oha gerçek miymiş. vay arkadaş.. enteresan... hoşgeldin madem. hoşbulduk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 delikanlı kardeşim benim hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 liselee said: allahına kadar zorlarım. her türlü oyunu oynarım ama hiç birinde yetenekli değilim... gay forumuna böyle şeyler yazma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Noyzura said: bu esnada gerçekten liseli. Ondan suphemiz olmadi zaten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liselee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 arkadaşlar ben liseli olmakla utanmıyorum. ülkü ocağında tanıdıklarım var bizleri çok seviyorlar.. abilerde tanıdıklarım var onlar da bizleri çok seviyor.. kemalistlerde de tanıdığım çok onlar da aşırı seviyor bizleri.. kısaca her ortamda seviliyoruz. hayatımın baharı be. ilaç. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Myshkin said: liselee said: allahına kadar zorlarım. her türlü oyunu oynarım ama hiç birinde yetenekli değilim... gay forumuna böyle şeyler yazma gay forumu mu burası? o.O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Noyzura said: değil be ya liseli küçüklerimden en sevdiğim. iplerimizinde aynı olmasına imkan yok. https://d3qcduphvv2yxi.cloudfront.net/assets/4839215/lightbox/pedobir.jpg?1325293793 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.