Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Yarı Final | Fenerbahçe - Benfica | 25.04.2013 @22:05...

Katibim

Öne çıkan mesajlar

bazi teknik direktorler rakip takimi favori gosterirler. bu yenilgiyi kabul etmek degildir. motivasyon icin farkli metodlar var sadece.

aykut kocaman icinin ben fenerbahce'nin teknik direktoru olamaz demem, diyemem. ama aykut kocaman'in gitmesi aziz yildirim'in gitmesi icin on adim oldugu icin aykut kocaman'in sene sonunda en azindan bir kupa daha alarak istifa etmesinin dogru olacagini dusunuyorum. eyyorlamam bu kadar.

aksama kadar vakit de gecmiyor ya, napcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizboz'um dediğinde haklısın, öyle bir "taktik" var evet ama doğru yapıldığı takdirde anlamlı olur.

Jorge gelip, "FB şukela" derse, bu senin dediğin taktiğin doğru uygulanmasıdır.

Ama Aykut'un yaptığı bence bu kategoriye girmiyor. Özellikle dünkü basın toplantısı bence felaketti :p
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamın tek cümlesini almışsınız vermişsiniz de vermişsiniz ayarı... yaw tamam %51 dedi ama açıklaması da gayet makul bence. gerek taraftarı gerek oyuncuları senelerdir bu platformda, biz de meireles ve kuyt dışında bu heyecanı daha önce yaşayan ve sürekli yaşamış kaç tane oyuncu var allasen? ayrıca cümlesinin devamında bizim de farklı silahlarımız var (rakibi ve tribünleri uyutmak gibi sdsfds) rakibimize çok iyi çalıştık ve hazırız dedi. tamam aykutu ben de beğenmiyorum ama adam psikolojik olarak iyi hazırlıyor bence takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

fizboz'um dediğinde haklısın, öyle bir "taktik" var evet ama doğru yapıldığı takdirde anlamlı olur.

Jorge gelip, "FB şukela" derse, bu senin dediğin taktiğin doğru uygulanmasıdır.

Ama Aykut'un yaptığı bence bu kategoriye girmiyor. Özellikle dünkü basın toplantısı bence felaketti :p
bu su acidan mantikli bir hareket. benfica saldiran bir takim, biz daha cok oyunu kendi sahamizda kabulleniyoruz. bu sekilde bir aciklamayla benfica'yi daha da gaza getirirsin, daha da arkalarini acarlar, sow da atar elbet falan diye dusunmus olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...