fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bazi teknik direktorler rakip takimi favori gosterirler. bu yenilgiyi kabul etmek degildir. motivasyon icin farkli metodlar var sadece. aykut kocaman icinin ben fenerbahce'nin teknik direktoru olamaz demem, diyemem. ama aykut kocaman'in gitmesi aziz yildirim'in gitmesi icin on adim oldugu icin aykut kocaman'in sene sonunda en azindan bir kupa daha alarak istifa etmesinin dogru olacagini dusunuyorum. eyyorlamam bu kadar. aksama kadar vakit de gecmiyor ya, napcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 aykut kıçını açsa genede motive olmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 futbolcular bir sekilde motive oldular ki bu boktan haliyle takim uefa'da ve turkiye kupasi'nda yari finale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 fizboz'um dediğinde haklısın, öyle bir "taktik" var evet ama doğru yapıldığı takdirde anlamlı olur. Jorge gelip, "FB şukela" derse, bu senin dediğin taktiğin doğru uygulanmasıdır. Ama Aykut'un yaptığı bence bu kategoriye girmiyor. Özellikle dünkü basın toplantısı bence felaketti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 neye basiyoruz simdi paralari patates olmasin kupon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ilk taç fener'e bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi adamın tek cümlesini almışsınız vermişsiniz de vermişsiniz ayarı... yaw tamam %51 dedi ama açıklaması da gayet makul bence. gerek taraftarı gerek oyuncuları senelerdir bu platformda, biz de meireles ve kuyt dışında bu heyecanı daha önce yaşayan ve sürekli yaşamış kaç tane oyuncu var allasen? ayrıca cümlesinin devamında bizim de farklı silahlarımız var (rakibi ve tribünleri uyutmak gibi sdsfds) rakibimize çok iyi çalıştık ve hazırız dedi. tamam aykutu ben de beğenmiyorum ama adam psikolojik olarak iyi hazırlıyor bence takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Baya iyi hazırlıyor tabi. 10 kişilik Bate, 10 kişilik Plzen ve Lazio 2. maçları tamamiyle iyi hazırlanmış psikoloji ile oynanan maçlar. Lig'i saymıyorum bile. Yapmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 fizban bassın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Gangren said: fizboz'um dediğinde haklısın, öyle bir "taktik" var evet ama doğru yapıldığı takdirde anlamlı olur. Jorge gelip, "FB şukela" derse, bu senin dediğin taktiğin doğru uygulanmasıdır. Ama Aykut'un yaptığı bence bu kategoriye girmiyor. Özellikle dünkü basın toplantısı bence felaketti :pbu su acidan mantikli bir hareket. benfica saldiran bir takim, biz daha cok oyunu kendi sahamizda kabulleniyoruz. bu sekilde bir aciklamayla benfica'yi daha da gaza getirirsin, daha da arkalarini acarlar, sow da atar elbet falan diye dusunmus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 inşallah senin dediğin gibidir fiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 neyiniz var neyiniz yok satın Caner kırmızı kart görüre basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 basın basın da sonra stad kapısında para dilenin Caner cezalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 paspatur said: neyiniz var neyiniz yok satın Caner kırmızı kart görüre basın. Gangren said: Caner cezalı al işte, dememişmiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 aykut hiç bişi düşünmüyo bildiğin tırsmış işte :D yenilirse "zaten güçlü bir takıma karşı oynadık yapıcak bir şey yok" diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Aykut pes etmiş gibi geldi bana daha oynamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.resimler.tv/data/media/441/Heybetinden-Sigdiramadik-Yere-Goge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi en az 3 farkla kazanmazsak banada bonzi title'ı verilsin :O hoş o benim title merakımdan olabilir ama. olsun lan. en az 3 fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 fener ilk yarı atıp maçı kazanır dedim hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.haberform.com/images/news/74832.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 kaytın golü var, maç skoru 3-1. ömrümde ilk defa, gayet içten bir şekilde fenerin kazanmasını istiyorum. aykuta, azize, emreye falan feci kılım ama, fenerbahçeli kankalarımla bağıra çağıra galibiyet kutlarız bugün umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=b2DLHk0083E Benfica'nın annesini sevecek Dirk Kuyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vVqd2e370VM Hepimiz keliz, Fenerbahçeliyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar