Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ahahahahaha maldonado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Biraz geç oldu cevap, özür dilerim PC'nin başına yeni geçebildim. Öncekini tabletten yazmıştım, kısalığından bellidir dfassaf :) Liebe said: DarKRideR said: benfica olayı bitmedi, o kadar rahatlamayın hemen. Deplasmanda Fener'in işi 2-3 kat daha zor, evinde çok güçlü adamlar. Yine de bugün beklediğimin çok üstü oynadı Fener helal olsun. Böyle oynarlarsa elenseler bile koymaz kimseye... dark seni severim de abi kusura bakma ama konuşma daha fazla benfica hakkında. yok porto bile yenemiyomuş yok 3412031231 tane gol atmışlar falan ne dedim abi sana dediklerimin hepsi birebir çıktı. 1-2 tane yalandan pozsiyon 30 metreden bir direk dışında hiç ama hiç bir varlık gösteremediler yedik sildik süpürdük sahadan adamları. birazcık şansımız olsa 3-0 biterdi maç en kötü, olmadı. belki elenicez deplasmanda ama bu saatten sonra şeyimde bile değil 40 maçtır yenilmeyen avrupada önüne gelen herkesi yenen takıma TERTEMİZ KOYDUK abi tamam da ben Fener kesin elenecek, koyacak Benfica affetmeyecek vs. anlamında dememiştim önceki yazdıklarımı, bu yazdığımdan da o anlam çıkartılmaz ki... Adamlara en iyi hücum takımlarından biri demiştim halen katılıyorum ona ki bir maçta gol atamayınca, oyunları oynatılmayınca bu değişmiyor. Fener'in çok iyi hazırlanmış olması ve oynatmamaları ile büyük bir galibiyet aldığı gerçeği de değişmiyor. Hatta bakın ne yazmıştım ilk olarak; DarKRideR said: Benfica şuan açık ara dünyanın en iyi hücum takımlarından biri de defansta ciddi problemler yaşıyorlar. Geçen nerede okumuştum hatırlamıyorum da 3 maç hariç bu sezon ki bütün Avrupa kupaları maçlarında gol ve goller yemişler. Yemedikleri maçlardan biri de hücum etmeyi sadece Samaras'ın bildiği Celtic'ti. Gol yiyen, ama atan da bir takım. Benzer bir şekilde Sevilla'yı yenmişti zamanın Fener'i. Olmayacak iş değil Benfica galibiyeti, topu onlardan daha fazla tutarak üstünlük kurulabilir diye düşünüyorum. Tabii top tutacağız diye Plzen'e Bate'ye karşı oynanılan oyun tekrarlanırsa affetmezler. Benfica'nın lig başarısı da büyütülmesin. Dünyada TSL'den daha kalitesiz olan liglerin başında geliyor. Avrupa istikrarı olan 2-3 takımları var diye Portekiz ligine çok prim veriliyor ama cidden bir TSL bile etmez. Burada benim de dediğim çıkmış oluyor işte, tersi bir şey söylemiyorum. Benfica'nın hücum gücünün çok yüksek olduğu o yazdıklarımla istatistiksel olarak anlatmıştım. Cidden öyleler, kusura bakmayınca Benfica'nın hücum olarak çok üst düzey bir takım olduğunu reddetmek saçmalıktır. Fener kazandı diye "rakip çok boktandır, o yüzden fener kazandı." "gerçekten iyi olsalardı fener kazanamazdı, yazdıklarının tamamı geçerliliğini kaybetti, ben daha haklıyım ahahaha" şeklinde en dip kafaları da yaşanıyor kimilerinde... Biraz da kabul etmek gerek, bazen doğru şeyleri üst üste yaptın mı büyük takımlara karşı da büyük başarılar yakalayabiliyorsun. Barcelona'nın kusursuza yakın oynadığı dönemlerde bile onlara karşı koyabilen, sistemlerini bozabilen takımlar vardı. Sorsan kadrosundan bir kişiyi bilmezdik o takımların ama başarıları o haftaya damgayı vururdu. O maçlardan sonra Barcelona bir maç veya bir dönem yoldan çıktı diye kimliklerini kaybettiler falan der miydik? Genel oyun tarzlarını ve başarılı oldukları yanları sorgulayabilir miydik? Fener zaten iddialı bir kadro, doğru oynayarak büyük başarı kazandı yani ötesi yok. Benfica'nın kimliği de Fener yenilgisi ile değişmeyecek. Ha son yazdığımla ilgili de işte deplasman çok zor olacak. Saraçoğlu'nda yaratılan baskı nasılsa, taraftar desteği nasılsa bu sefer Fener ona maruz kalacak. Evinde her zaman çok daha iyi oynayan bir takım Benfica çünkü bu özelliğiyle oyuna daha iyi hakim olabiliyor, pes etmiyorlar. Oradan bir galibiyet gelmesi harika bir başarı olur. Lakin tur için skoru korumanın kesinlikle işe yaramayacağını düşünüyorum. Fener'in orada kesinlikle gol atması gerekiyor, duran top olsun organizasyon olsun fark etmez. Benim gözümde şuan skor avantajı şuan yok, deplasman golü avantajına kasmak gerek. Diğer türlü Benfica'ya karşı iç sahada alınmış tek gollük avantaj kâr değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 reis seneye bizde https://pbs.twimg.com/media/BIu4GffCcAATqUA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Aykut teknik direktorlugunu ilan etti bu mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/381560_566090366764412_1659874038_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 cristian yerine de fernandes ne gider ya kornerler falan peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Okul Açık http://n1304.hizliresim.com/18/u/mg8f7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 reis gelirse orta saha emre +fernandes+meireles yılan gibi akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bi de adam gibi bi sol bek vayvayvayvayvayvay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ziegler'le kanlı bıçaklı, santos'dan alacaklı, hayalim üç kelime o da şöyle, hasan ali kaldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Zegna said: Fenerbahce adamı madam yapar rasim ozan. http://i.imgur.com/eAPmk7Z.jpg hahahahah bu çok iyiymiş ya, surat ifadesi :D benjani said: reis seneye bizde https://pbs.twimg.com/media/BIu4GffCcAATqUA.jpg allahım nolur gerçek olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Lan 1 tane adamımız var onada sulanmayın be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 napcaksiniz siz adami ya, salin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 reis yaptık daha ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 unity said: koreografi cok yaraticiymis. ikisinin uçak ve gökyüzünün mavisi dışında alakası yok ki ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 beyler atlamışsınız. GÖT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Lan iş yerinde ne ki bu diye açtım. göt çıktı direk koca ekranda. uyarı filan koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 benjani said: reis seneye bizde https://pbs.twimg.com/media/BIu4GffCcAATqUA.jpg Fernandesi de alırsa Fener ciddden iyi şeyler olur. Samet Akhisar için 2 gün önce gideceğim diye yansın dursun. Sanki yurt dışı maçına gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/936681_629646007049728_1505105071_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Şunlar moda oldu. Biz şişeli falan diye söyleyenleride gördük ama icraat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Fernandes'in Benfica altyapısından yetiştiğini bilmeyenler var sanırsam :) Benfica'yı izlemeye gelmiş olamıyor da Fener'e transfer olmuş olabiliyor. Adam Fener'e gidiyor olsa locadan izler neden tribünden izlesin... Seyirci baskısı Benfica'yı dumur etti resmen. Adamlar top oynayamadı. Güzel oldu galibiyet lakin Portekiz'de inanılmaz zor bir maç FB'yi bekliyor. Artık Çanakkale geçilmezi oynayacak. Hoş deplasmanlarda daha iyi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 cristian penaltıyı kaçırmasa kuponum da tutuyordu, neyse sağlık olsun güzel bir galibiyet oldu çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Handikap benfica diyen cimbomlu arkadaşımla da ta**ağımı geçtim oh iyi iyi güzel başladı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hala benfica kupa gelirse tesadüfen gelir real madrid 3lerken sevinenler atarlanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 rövanşta taktik belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar