Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Star TV de rıdvan var, en buyuk fanlarına duyurulur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 meireless neysede webonun yokluğu kötü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 topal ve meireles kötü olmuş.selçuk oynayacak haftaya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Fener finalde diyebiliriz, en güçlü özelliği defansı çünkü. Deplasmanda kontrollü oynamak yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ya saka maka direk vs neyse de, egemenin kafası filan var arthurun kucagına giden, cok kactı cok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 (tu) orda kapanacak muhtemelen aykutta böle oynarlarsa süper. tebrikler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 loop said: Fener finalde diyebiliriz, en güçlü özelliği defansı çünkü. Deplasmanda kontrollü oynamak yeterli. mehmet topal ve gökhan'a bakar bugün çok kötüyrdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gökhan mı kötüydü? bugün? gökhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ya kapandığımızdada pozisyon vermedik o beni biraz ümitlendirdi ama ben orda bu şekilde üstün oynayacağımızı hiç sanmıyorum. 2-0 yenik duruma düşüp 2-1 yenilerek eleriz diye düşünüyorum (ümit ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 yapma abi topal ve gg bugün süper oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 forgiver said: loop said: Fener finalde diyebiliriz, en güçlü özelliği defansı çünkü. Deplasmanda kontrollü oynamak yeterli. mehmet topal ve gökhan'a bakar bugün çok kötüyrdülerBunu ciddimi yazdın* gökhan kötüydü derken (kaldı ki mehmet topalında kötü olduğunu düşünmüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gökhan mı kötüydü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 kotu olan tek oyuncu zieglerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 iyi tmm ziglerden daha iyi oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Abi 3 direk var ya, hadi direk eyvallah da kaçan penaltı var. Onlar tutaydı neler neler olurdu hayal edemiyorum. O değil de Webo'nun rövanşta olmayışı kötü oldu ya, Sow'la çok iyiydiler bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 forgiver said: kupanın sapı yakın, amsterdamı yakın http://4.bp.blogspot.com/-gG4gjM96sqQ/UGCWRRvFoyI/AAAAAAAACIQ/QFE_mm3a9Oc/s1600/mavi-kapak-foto.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ginaly said: _Rave said: ayrıca evet abi benfica bildiğin fenerden alt tier takım. yuh ahahaha gayet fenerden kötü takım abi benfica.basel kalibresinde işte.''yeneriz biz bunları yeaaa'' tieri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gökhan defansta süperdi ileride kötüydü. normalde ileriye iyi çıkıyor defansta da gününe göre ya süper ya da eh işte oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Bide emin değilim çok kesin konuşmiyim ama webonun sarı kart gördüğü pozisyonda ofsayt yok gibiydi. karşı karşıya pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 forgiver said: iyi tmm ziglerden daha iyi oynadılar yaş kaç? gördüğünüde mi anlamıyorsun hadi anlatılanı geçtim ahahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 forgiver said: loop said: Fener finalde diyebiliriz, en güçlü özelliği defansı çünkü. Deplasmanda kontrollü oynamak yeterli. mehmet topal ve gökhan'a bakar bugün çok kötüyrdüler futboldan anlasaydın az keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 adam old boyz uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 oyuna göre skor yazık oldu. deplasman için yeterli bir skor değil asla. hele ki meireleş oynamaz ise selçuk-topuz-christian gibi bir orta saha olacak. Salih'i oynatmaz bence. Webo yerine Sow olur ileride. Caner geri döner sol tarafa. Orta saha çok krtik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi tmm iyi diyorsanız iyidir nasıl olsa gs ın topçusu değil hayrını görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Grast said: Bide emin değilim çok kesin konuşmiyim ama webonun sarı kart gördüğü pozisyonda ofsayt yok gibiydi. karşı karşıya pozisyon ya orada kıl payı vardı verilmesede kimse var demezdi gibi gördüm ben. o kadar tepki vermeseydi keşke ama zaten benficayı eleyeceğimiz için, final maçına cezasız gitmek için yapmıştır. lesser takım benfica. rm gs'a yapmıştı ya o misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar