Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Yarı Final | Fenerbahçe - Benfica | 25.04.2013 @22:05...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya kapandığımızdada pozisyon vermedik o beni biraz ümitlendirdi ama ben orda bu şekilde üstün oynayacağımızı hiç sanmıyorum. 2-0 yenik duruma düşüp 2-1 yenilerek eleriz diye düşünüyorum (ümit ediyorum)
Mesaj tarihi:
forgiver said:

loop said:

Fener finalde diyebiliriz, en güçlü özelliği defansı çünkü. Deplasmanda kontrollü oynamak yeterli.

mehmet topal ve gökhan'a bakar
bugün çok kötüyrdüler
Bunu ciddimi yazdın* gökhan kötüydü derken (kaldı ki mehmet topalında kötü olduğunu düşünmüyorum)
Mesaj tarihi:
Abi 3 direk var ya, hadi direk eyvallah da kaçan penaltı var. Onlar tutaydı neler neler olurdu hayal edemiyorum.

O değil de Webo'nun rövanşta olmayışı kötü oldu ya, Sow'la çok iyiydiler bugün
Mesaj tarihi:
ginaly said:

_Rave said:

ayrıca evet abi benfica bildiğin fenerden alt tier takım.

yuh ahahaha

gayet fenerden kötü takım abi benfica.basel kalibresinde işte.''yeneriz biz bunları yeaaa'' tieri.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

loop said:

Fener finalde diyebiliriz, en güçlü özelliği defansı çünkü. Deplasmanda kontrollü oynamak yeterli.

mehmet topal ve gökhan'a bakar
bugün çok kötüyrdüler

futboldan anlasaydın az keşke
Mesaj tarihi:
oyuna göre skor yazık oldu. deplasman için yeterli bir skor değil asla. hele ki meireleş oynamaz ise selçuk-topuz-christian gibi bir orta saha olacak. Salih'i oynatmaz bence. Webo yerine Sow olur ileride. Caner geri döner sol tarafa. Orta saha çok krtik olacak.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Bide emin değilim çok kesin konuşmiyim ama webonun sarı kart gördüğü pozisyonda ofsayt yok gibiydi. karşı karşıya pozisyon

ya orada kıl payı vardı verilmesede kimse var demezdi gibi gördüm ben.

o kadar tepki vermeseydi keşke ama zaten benficayı eleyeceğimiz için, final maçına cezasız gitmek için yapmıştır.

lesser takım benfica.

rm gs'a yapmıştı ya o misal.
  • Yeni Oluştur...