KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kadının ağzına girdikten sonra hepsi tükürük. spermmiş,sütmüş,viskiymiş fark etmez. noyan kardeşimle uzak doğu diyarları ile ilgili tecrüblerimi paylaşacağım günler yakın...hissediyorum.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 verdinmi hakkaten ten doları yoksa. düşündümde cevap istemiyorum abi bu soruya.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 noyan... bu arada bu yaptığın patchte bahsettiğin kızların türk kızları olduğuna emin misin? "hadi gel aşkım"diyen türk kızları he? enteresan...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 _Rave said: verdinmi hakkaten ten doları yoksa. düşündümde cevap istemiyorum abi bu soruya. yav harbiden iğrençsin. cık cık cıks...
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ceset gibi yattıkları için sıkılıyolar.normal.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kimdi yav,birisi "ölü balık taklidi yapıyorlar"demişti...ne gülmüştüm.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 KuddusiMavra said: noyan... bu arada bu yaptığın patchte bahsettiğin kızların türk kızları olduğuna emin misin? "hadi gel aşkım"diyen türk kızları he? enteresan... Yani ben seksteki devinimden partnerimle birlikte bir transa girip sonrasında o zamansız boşlukta harika içsel tripler kovalarken ruhum şiirler yazarken kendindem geçiyorum. Bu esnada bedenim de fiziksel dayanıklılık sınırlarını aşıyor. Ama bu ilahi bağlantıyı kuramayan kadınlar üçüncü orgasmlarından sonra kendilerini gereksiz bir efor loopu içinde kapana kısılmış hissediyorlar ve bu hisle birlikte kukuları kurumaya geçip zarar görmeye başlıyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 viski diye geldim, konu cok baska yerlere gitmiş la
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 viskinin büyüsünden kuruyan vajinalara nasıl geldik
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 KuddusiMavra said: noyan...yalnız burada önüne gelen atıp tutuyor,"şöyle içerim,böyle yardırırım"diye. bence 2 aşamalı olsun buluşma. önerim şudur.bir komite oluşturacağız(sen ve benden oluşsun o komite tabi ki)... çiçek pasajında kuracağımız masada dayanıklılık testi yapalım. 1 dakikada 3 tane 50lik birayı içenleri nevizadede nevizade restauranta alalım. ondan sonra muhabbet şelale... B)-(:P) Ben alkol kullanmıyorum. Sen bir kimya mühendisisin. Daha iddalı dayanıklık testleri yapabiliriz . Ey patiler tehlikenin farkındamısınız?
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 viski çok mainstream adamım. biz başka şeyler içiyoruz.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 adamlar el ele verdi forumu kapattırcak, ahlak polisi takıptedir suan sdsf
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Havalı viskilerinize attırmış kadar oldum
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 yeni akit oruç tutmuyo diye adam fişliyo bilseler neler neler dönüyo.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 edit:pis bişey asudhaudodbadobqoldjaz
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ya abi benim bile kabul edebileceğim sınırların dışına çıkmışsınız siz. Editlesenize kendi koyduğunuz kaka şeyleri. Bundan sonra böyle yapıcaz, ben yok o kadarı da fazla diycem siz kendi hatanızı kendiniz editleyeceksiniz, kimse banlanmayacak. Deneme süreci. Lan ne pis bir şey yazdım/koydum diyenler editi versin hadi.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hocam editi geçmiş benimkinin. ama kabul ediyorum pis bişey koyduğumu.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 copry said: Yönetim terk Hükümet kadrolaşması paticiğe sızdı.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 noyanım. vücudunu seven bir adam olduğun içki içmemenle daha bir belli oluyor. aferin gözüm. bu arada kimya mühendisiyim,tamam da,nasıl bir test yapalım,bilemedim?
Öne çıkan mesajlar