Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSD kızağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
malatya demişler ama çok yanlış, malatyalılar bu işi beceremiyor. ssd kızağının hasını mersin'den alıcaksın. üstüne de bi ocz vertex koyup, kasaya yerleştirdikten sonra yanına da bi çay demliyceksin, offff değme keyfine.
Mesaj tarihi:
mersin demişler ama çok yanlış, mersinliler bu işi beceremiyor. ssd kızağının hasını mardin'den alıcaksın. üstüne de bi ocz vertex koyup, kasaya yerleştirdikten sonra yanına da bi kahve pişireceksin, offff değme keyfine.
Mesaj tarihi:
normalde ssd kutularının içinden çıkar ya..

3 tane farklı aldım bugüne kadar, hepsinde çıktı.

Keşke atmayaydım sonuncusunu, laptop için gerek yoktu, yer kaplamasın diye attıydım.
Mesaj tarihi:
ssd kutularının içinden çıkar demişler ama, çok yanlış demişler.
ssd kızagının hası zonguldaktan çıkar. üstüne de bi ocz vertex koyup, kasaya yerleştirdikten sonra yanına da bi kahve pişireceksin, offff değme keyfine.
Mesaj tarihi:
bir diyarbakır'lı olarak ibretle takip ediyorum başlığı.

gidin sokakta 50 kişiye sorun bakalım, doğunun parisi neresi ve en güzel ssd kızağı nerededir diye. sonra yine konuşalım
Mesaj tarihi:
diyarbekir demişler ama yiğidin harman olduğu şehri unutmuşlar
kızağın kası yozgat dadır, çarşıya indin mi kime sorsan meşhur kızakçı ssd mevlevihanesini gösterirler
hazır gitmişken yozgatın hiç bir şeyi meşhur olmadığı için R yapıp çorum leblebisi de yersin
Mesaj tarihi:
bir gün biriniz de sivasa gitmemiş ki anadolu kadınının sevgisini üstüne nakış nakış işlediği ssd kızaklarını görsün, siz sivası sadece kangalıyla bilrisiniz ama anadolunun geri kalanı el emeği göz nuru ssd kızaklarıyla bilir sivası
Mesaj tarihi:
afyona yolu düşmemişler bilmez tabi
sadece kaymak sanır şehrin şanını
halbuki karahisarın hispterliğidir kaymak
esas lezzet ssd kızağı kaymağındadır
Mesaj tarihi:
kızak deyince akla hep farklı şeyler gelmiş arkadaşların...

malum kızak, kar falan. aslında en iyisi antalyadadır bu kızakların. nasıl olur mu demeyin, uzundur hikayesi. kar yoktur, çamur yoktur fakat güneş, kum vardır antalyada. güneş, kum dediğin yerde kız, kızın en hası da rustur. rus dedin mi, antalya derler sana moscow'da, kızakların başkentinde. kızaksız gelmez rus insanı buraya, getirdiğini de götürmez huyu değildir verici bir halktır, bırakır da gider antalyada.

işte bu yüzden; kızakların en hası antalyada.
Mesaj tarihi:
Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Kızak kültürünüz yok. disk tanıma kültürünüz yok. Teknoloji tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kızak çeşitliliğine hazır değilsiniz. Hazırım diyeniz de tatava. Tüm SSDcileri gördüm diyo, ara sokakta bir esnaf harddiskine uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
  • Yeni Oluştur...