Wolas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ankarada bulamazsın malatyaya gidicen orada çok var
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 malatya demişler ama çok yanlış, malatyalılar bu işi beceremiyor. ssd kızağının hasını mersin'den alıcaksın. üstüne de bi ocz vertex koyup, kasaya yerleştirdikten sonra yanına da bi çay demliyceksin, offff değme keyfine.
aQuelleris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 mersin demişler ama çok yanlış, mersinliler bu işi beceremiyor. ssd kızağının hasını mardin'den alıcaksın. üstüne de bi ocz vertex koyup, kasaya yerleştirdikten sonra yanına da bi kahve pişireceksin, offff değme keyfine.
0ne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 normalde ssd kutularının içinden çıkar ya.. 3 tane farklı aldım bugüne kadar, hepsinde çıktı. Keşke atmayaydım sonuncusunu, laptop için gerek yoktu, yer kaplamasın diye attıydım.
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ssd kutularının içinden çıkar demişler ama, çok yanlış demişler. ssd kızagının hası zonguldaktan çıkar. üstüne de bi ocz vertex koyup, kasaya yerleştirdikten sonra yanına da bi kahve pişireceksin, offff değme keyfine.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bir diyarbakır'lı olarak ibretle takip ediyorum başlığı. gidin sokakta 50 kişiye sorun bakalım, doğunun parisi neresi ve en güzel ssd kızağı nerededir diye. sonra yine konuşalım
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 diyarbekir demişler ama yiğidin harman olduğu şehri unutmuşlar kızağın kası yozgat dadır, çarşıya indin mi kime sorsan meşhur kızakçı ssd mevlevihanesini gösterirler hazır gitmişken yozgatın hiç bir şeyi meşhur olmadığı için R yapıp çorum leblebisi de yersin
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aradığın şey ssd kaydırağı ve biz izmirliler en iyi ssd kaydıraklarını yaparız.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bir gün biriniz de sivasa gitmemiş ki anadolu kadınının sevgisini üstüne nakış nakış işlediği ssd kızaklarını görsün, siz sivası sadece kangalıyla bilrisiniz ama anadolunun geri kalanı el emeği göz nuru ssd kızaklarıyla bilir sivası
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 izmirliler yine hiç bi skim bilmediklerinden koskoca kızağa kaydırak demişler bi de
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 afyona yolu düşmemişler bilmez tabi sadece kaymak sanır şehrin şanını halbuki karahisarın hispterliğidir kaymak esas lezzet ssd kızağı kaymağındadır
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 kızak deyince akla hep farklı şeyler gelmiş arkadaşların... malum kızak, kar falan. aslında en iyisi antalyadadır bu kızakların. nasıl olur mu demeyin, uzundur hikayesi. kar yoktur, çamur yoktur fakat güneş, kum vardır antalyada. güneş, kum dediğin yerde kız, kızın en hası da rustur. rus dedin mi, antalya derler sana moscow'da, kızakların başkentinde. kızaksız gelmez rus insanı buraya, getirdiğini de götürmez huyu değildir verici bir halktır, bırakır da gider antalyada. işte bu yüzden; kızakların en hası antalyada.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Kızak kültürünüz yok. disk tanıma kültürünüz yok. Teknoloji tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kızak çeşitliliğine hazır değilsiniz. Hazırım diyeniz de tatava. Tüm SSDcileri gördüm diyo, ara sokakta bir esnaf harddiskine uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Öne çıkan mesajlar