KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Burhan Kuzu İstanbul Üniversitesi'nde başkanlık sisteminin tartışıldığı bir panele konuşmacı olarak katılmış. Üniversiteye 3 TOMA aracı ve 12 çevik kuvvet otobüsü ile gelmiş. Üniversitenin öğrencisi olan TGBli gençler salona alınmamış. http://www.odatv.com/images/resimler/img_0502.jpg Gerekçe olarak listelerde adları olmadıkları söylenmiş(oysa listelere bakmamışlar bile). Kimliklerini havaya kaldırıp üniversitenin öğrencileri olduklarını göstermişler ama öğrencilere sert şekilde müdahale edilmiş. Öğrenciler yine de salonun önünden ayrılmak istememiş ve basın açıklaması yapmışlar. Öğrenciler adına İÜ Atatürkçü Düşünce Klübü başkanı Erkin Öncan “Bizler devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisi Türk gençliğiyiz. Kimse bizlerden yaşananları film seyreder gibi oturup seyretmemizi beklemesin." demiş. Salona sadece <> görüşte öğrenciler alınınca Kuzu'da boş salona konuşmuş. Kuzu'nun Sessizliği olmuş ODA TV'nin verdiği şekli ile. http://www.odatv.com/images/resimler/bo_salon.jpg http://www.odatv.com/n.php?n=kuzunun-sessizligi-2304131200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Of. Abi yalvarırım güncele tecavüz etme ye. ODATV başlığı aç haberleri orada falan topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sana ne lan, çık aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 KuddusiMavra said: http://www.odatv.com/images/resimler/bo_salon.jpg tiplere bak ya, doğal sayıları bile tartışacak kapasitesi olmayanlar bide konferans dinliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 boşver abi yazar yazar gider, ilgi açlığı yapıyo sen de besliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ahaha içeri alınan tiplere bak :) gerçi resim koymana bile gerek yoktu direk kafamda aynı görüntüyü oluşturmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 haklısın,fazla yazmıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ahahah ama tipler gerçekten yüzü pak nurlu nurlu insanlar dsfds çok komikler ya sen ülkeyi temsil eden partinin milletvekili ol ama bir üniversitedeki öğrencilerin yarısından fazlasını ciddiye alma sadece tek görüştekileri ciddiye al. gerçi tahmin ediyorum ki tgbliler içeri alınsaydı kafasına yumurta yer konuşamazdı. bu durumda iki taraf da bu muameleyi hak ediyor mu diye düşünmek lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi tgbli adamlar sanki konuşmayı dinleyecek de, içeri girecek adam sıkılıp gidene kadar bağıracak hatta yumurta falan atacak sonra da biz zafer kazandık diye bağıracaklar. hadi akp'nin demokrasi kültürü yok da tgb'nin de paçadan demokrasi akmıyor. adamlar safi şiddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 KuddusiMavra said: sana ne lan, çık aradan. nasıl da kibar, tam bir kemalist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 örnek bir atatürkçü, çeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bu TGB lileri hiç sevmiyorum da okullardaki konferanslara seçerek adam sokmak saçmalık. orada konferans düzenliyorsun öğrencisi kim olursa olsun girebilmelii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sipeyskeyk said: örnek bir atatürkçü, çeto. abi seviyosan git konuş bence. çetoda çeto.sevgilin kıskanmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sipeyskeyk said: Of. Abi yalvarırım güncele tecavüz etme ye. ODATV başlığı aç haberleri orada falan topla. Beğenmiyorsan şikayet tuşu var Çıkıntılık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sıradaki sipeyskek mesajı: ''OFFFF HOYTORLOROM GOLMOŞ YONOO'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ağzında kek varken konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konu dışında açıldı diye her başlığı trollemek zorunda değilsiniz. Gidin postunuzu başka yerde kasın. Madem konuyu açana karşı bir antipatiniz var o zaman niye her açtığı konuyu açıldığı anda ilk sayfayı mesken tutuyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abdullah gül geldiydi iü iktisat fakültesine 1,5 yıl kadar önce ben o sıralar okulda parttime çalışıyodum o gün de şansıma görev verdiler bana fakültede şakirt olmayan bir ben vardım sanırım çok değişik bir deneyim olmuştu hatta recep seymen diye meşhur hocamız vardı (google it), onu kapıdan almamışlar adam hırgür çıkarmış sonraki haftalar rektörle polemiği döndü epey sepetlediler bir şekilde de sindirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sol Tandanslı Kelime Oyunu Çetesi Çökertildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://kolektifler.net/manset/14256/tgbden-gerici-fasistlere-cagri-universitelere-girin geçen hafta 5 gün üst üste hizbullahla sol çatıştı üniversitede dün gene çatıştılar, dün çakma solcular çatışma ortamını fırsat bilip girip protesto etmiş burhan kuzuyu peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Gerçek solcumuz geldi yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 HAHAHAHAH en öndeki hristiyan - budist - ateist ortak yapımı iphone kullanıyo en arkada bitane tombik döner suratlı dışında ilgiyle izleyen yok sdfsddfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 _Rave said: sıradaki sipeyskek mesajı: ''OFFFF HOYTORLOROM GOLMOŞ YONOO'' Ahah. Acimamis, cat diye yapistirmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar