Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aggro yu geri almaya geldim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Faillemissin, millette dalga gecmis, geyik yapmis, niye bu hater yapsin ki insanlari, ilginc cidden. Ben bisi yazmamistim hic okumasi daha eglenceliydi de suraya kadar ;

finklorpeyniri said:

bilmediğimiz problemleri olabilir. saygı duymak lazım. olmuyor olabilir bazı şeyler. sonuçta foruma verilen bu enerji başka biryerden geliyor biryerde.

o yaşta çünkü zor bazı şeyler. iletişim mesela çok zor.

Su herif niye banlanmamış ki?
Mesaj tarihi:
çünkü inatla eşine laf eden yok eşinle dalga geçmiyorum dememe rağmen LAF EDİYOR falan diye zorladıktan sonra artık yapmam gerekeni yaptım. keza sen ne anlam çıkardın bilmiyorum fakat iletişim zor demişim. hiçbir hakaret yok. altından kötü bir mana çıkarıyorsan senin fesatlığın.
Mesaj tarihi:
Catze said:

Faillemissin, millette dalga gecmis, geyik yapmis, niye bu hater yapsin ki insanlari, ilginc cidden. Ben bisi yazmamistim hic okumasi daha eglenceliydi de suraya kadar ;

finklorpeyniri said:

bilmediğimiz problemleri olabilir. saygı duymak lazım. olmuyor olabilir bazı şeyler. sonuçta foruma verilen bu enerji başka biryerden geliyor biryerde.

o yaşta çünkü zor bazı şeyler. iletişim mesela çok zor.

Su herif niye banlanmamış ki?

Bu postta banlanicak ne var goremedim ben
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

sipeyskeyk said:

ama 3 gün gif spamleyen spark gibi adamlara acıdım resmen

https://pbs.twimg.com/media/BIeYLE-CIAAA_D-.jpg

asdhabdhabadha sabah sabah güldürdün spark.
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

çünkü inatla eşine laf eden yok eşinle dalga geçmiyorum dememe rağmen LAF EDİYOR falan diye zorladıktan sonra artık yapmam gerekeni yaptım. keza sen ne anlam çıkardın bilmiyorum fakat iletişim zor demişim. hiçbir hakaret yok. altından kötü bir mana çıkarıyorsan senin fesatlığın.

he canım he
Mesaj tarihi:
Catze said:

sadece alıntı yaptığım kısmı değil, geri dönüp baştan o sayfayı falan okursan görebilirsin copry

hmmm anladım bilmiyorum okumadım hiç bir postunu gerçi senin alıntıladığın gördüm sadce
Mesaj tarihi:
moriarty said:

forumun %95i bakir, aptal, utangaç, asosyal, şişko, ezik, fakir.

neyi tartışıyosunuz olum bu kadar?

hocam o forumun %5i süper seks hayatına sahip, zeki, çevik, ahlaklı, sosyal, herkül, winner, patronun oğlu konumunda olacaktı.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

insanların internette kendini açıklamak zorunda hissetmeleri ne biliyim böyle PUBLIC IMAGEIMI KORUMALIYIM diye kasmaları falan ne kadar komik lan

sosyal aktiviteler, lan partyler zart zurt olmasaydı zaten public imagei korumak gibi bir dertleri olmayacaktı insanların.
  • Yeni Oluştur...