forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/562465_373116286140656_991626380_n.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Neyse beyler rahatlamanız için gereken formülü veriyorum; lime vodka, safari, cin, tonik. İlginç bir karışım, ama sağlığa yararlı. Öptüm.
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 off 6.sayfada çok fena laf sokma var alıntıamıcam gazlamak için ama @2 çok fena laf koymuş yhaaa
Catze Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Faillemissin, millette dalga gecmis, geyik yapmis, niye bu hater yapsin ki insanlari, ilginc cidden. Ben bisi yazmamistim hic okumasi daha eglenceliydi de suraya kadar ; finklorpeyniri said: bilmediğimiz problemleri olabilir. saygı duymak lazım. olmuyor olabilir bazı şeyler. sonuçta foruma verilen bu enerji başka biryerden geliyor biryerde. o yaşta çünkü zor bazı şeyler. iletişim mesela çok zor. Su herif niye banlanmamış ki?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 çünkü inatla eşine laf eden yok eşinle dalga geçmiyorum dememe rağmen LAF EDİYOR falan diye zorladıktan sonra artık yapmam gerekeni yaptım. keza sen ne anlam çıkardın bilmiyorum fakat iletişim zor demişim. hiçbir hakaret yok. altından kötü bir mana çıkarıyorsan senin fesatlığın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sipeyskeyk said: ama 3 gün gif spamleyen spark gibi adamlara acıdım resmen https://pbs.twimg.com/media/BIeYLE-CIAAA_D-.jpg
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Catze said: Faillemissin, millette dalga gecmis, geyik yapmis, niye bu hater yapsin ki insanlari, ilginc cidden. Ben bisi yazmamistim hic okumasi daha eglenceliydi de suraya kadar ; finklorpeyniri said: bilmediğimiz problemleri olabilir. saygı duymak lazım. olmuyor olabilir bazı şeyler. sonuçta foruma verilen bu enerji başka biryerden geliyor biryerde. o yaşta çünkü zor bazı şeyler. iletişim mesela çok zor. Su herif niye banlanmamış ki? Bu postta banlanicak ne var goremedim ben
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sparkcaster said: sipeyskeyk said: ama 3 gün gif spamleyen spark gibi adamlara acıdım resmen https://pbs.twimg.com/media/BIeYLE-CIAAA_D-.jpg asdhabdhabadha sabah sabah güldürdün spark.
Catze Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sadece alıntı yaptığım kısmı değil, geri dönüp baştan o sayfayı falan okursan görebilirsin copry
Catze Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Finklorpeyniri said: çünkü inatla eşine laf eden yok eşinle dalga geçmiyorum dememe rağmen LAF EDİYOR falan diye zorladıktan sonra artık yapmam gerekeni yaptım. keza sen ne anlam çıkardın bilmiyorum fakat iletişim zor demişim. hiçbir hakaret yok. altından kötü bir mana çıkarıyorsan senin fesatlığın. he canım he
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Aaa catze ne kadar fesatsın cık cık cık
Catze Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tabi yahu, fesat olan benim yoksa eleman gayet seviyeli, allah beni davul etsin
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Catze said: sadece alıntı yaptığım kısmı değil, geri dönüp baştan o sayfayı falan okursan görebilirsin copry hmmm anladım bilmiyorum okumadım hiç bir postunu gerçi senin alıntıladığın gördüm sadce
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ohaaa canlı mutasyona tanıklık ediyoruz resmen
Arma Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 moriarty said: forumun %95i bakir, aptal, utangaç, asosyal, şişko, ezik, fakir. neyi tartışıyosunuz olum bu kadar? hocam o forumun %5i süper seks hayatına sahip, zeki, çevik, ahlaklı, sosyal, herkül, winner, patronun oğlu konumunda olacaktı.
eski Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hepiniz aptalmısınız şimdi , sonuç ne?
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Kaede said: insanların internette kendini açıklamak zorunda hissetmeleri ne biliyim böyle PUBLIC IMAGEIMI KORUMALIYIM diye kasmaları falan ne kadar komik lan sosyal aktiviteler, lan partyler zart zurt olmasaydı zaten public imagei korumak gibi bir dertleri olmayacaktı insanların.
Öne çıkan mesajlar