Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Selam patiler valide ile peder emekli maaşlarını http://www.finansbank.com.tr/Bankacilik/bireysel/maas-odemeleri/finansbank-emeklilik-paketi.aspx şurdaki şeyden yapmayı düşünüyor baştaki para şeysi için bunun bir dezavantajı var mı bildiğiniz? gereksiz kesintiler vs. gibi ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 said: AySonu hesabını açık tutmak kaydıyla bu neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 finansbank bana sebepsiz yere altın külçe verse almam abi o kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu işler için rahat 30 yılım var akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Illumemati said: Selam patiler valide ile peder emekli maaşlarını http://www.finansbank.com.tr/Bankacilik/bireysel/maas-odemeleri/finansbank-emeklilik-paketi.aspx şurdaki şeyden yapmayı düşünüyor baştaki para şeysi için bunun bir dezavantajı var mı bildiğiniz? gereksiz kesintiler vs. gibi ty banka değiştirmenin şöyle bir riski var; bizim bir tanıdık başka bankaya taşıtırken, bütün evraklarını hesaplamalarını gözden geçirmişler. sonuçta bazı hesaplamalarda hata olduğu sonucu ortaya çıkmış ve siz aslında emekliliğe hak kazanmamışsınız maaşınızı kesiyoruz demişler :D baya büyük dram yaşandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bende merak ediyorum bu konuyu. Babama söyledim gidip sormuş. Tek kazancımız sizin maaşınız ayın 10 u gibi geliyor onu işletiyoruz falan demişler. Kredi kartı isterseniz alırsınız ve aldığınızda aidat falan filan yok diyorlar. Maaş gününde yatar ve 0 300 tl ilk maaşta yatar demişler ama bankanın birinden acayip kazıklar yiyen ben finansbankı hiç tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Finansbank'tan uzak durun abi, aidat almıyoruz falan olayları yalan. Söyle yani maaşınız kadar da her ay biz hediye edeceğiz deseler bile gitmeyin cidden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 chrome said: finansbank bana sebepsiz yere altın külçe verse almam abi o kadar diyorum. this çerçeve yapıp finansbankın genel merkez onune asıcan şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 eski bir bankacı olarak konuşayım o zaman; öncelikle özel banlkalar bokunu çıkardı işin. bir karları yoksa o 300 tl yalan dolan. muhtemelen sizden kredili mevduat hesabı açtırmanızı yada kredi kartı almanızı taleb edicekler. ancak o şartla 300 tl vericez dicekler. finansbank çok tehlikeli banka(bu buralarda kalsın). mevcut bankanızı değiştirmeyin. biliyorum çok sıra bekliyorsunuz yada ne bileyim hizmet kalitesi düşük ama şöyle düşünsün ailen "en azından gişeye işlem yaptırmaya gittiğimde , acaba bu adama hangi ürünü satıcam diye düşünen gişeciler yok bu bankada". devlet bankası çok çok iyidir. hem müşteri için hem de çalışan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 finansın nesi tehlikeli yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 chrome said: finansbank bana sebepsiz yere altın külçe verse almam abi o kadar diyorum. this. oha markaya kimse güvenmiyormuş forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Anladığım kadarı ile kredili mevcudat hesabı acıyorlar.Bunlar zaten yaşlı insan pek anlamazlar maaşın durumunu olup olmadığını falan ayağına kmh dan para çekerlerse ordan faizden kazanırız ayağında olabilirler.Bide 24 ay kalması gerekiyormuş maaş hesabının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Finansbank'ın nesi var mış yahu? Anlatın biz de bilelim, böyle kuru kuru çok kötü demekle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hozceri said: Bide 24 ay kalması gerekiyormuş maaş hesabının evet 2 sene anlaşması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Reklamlarda acun ing bankasının faizsiz, maizsiz, dosya parasız vs vs para vereceğini söyledi ve gittim bankaya aldım krediyi. Uzun uzun sordum aylık ,yıllık aidat, vs vs para varmı diye yok dediler. En son iş bitince parayı yatırırken 6-7 lira gibi para ödeyeceğini çünkü vadeli hesabımın olmadığını söylediler ve bunun bedava olduğunu ilave ettiler. Onu açayım dediğimde otomatikman kredi kartı da geliyor dediler istersen kullanmazsın dediler. Fakat 1 otomatik fatura vermemi söylediler. Böylece hiç bir ücret ödemeyeceğim gibi faturaların %2 si bonus olarak yatacak dediler. Bende bütün faturaları verdim. Faturaların % 2 si yatıyor fakat kredi bitince ne olacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ana banka iş bankası bende zaten iş bankası biterse Türkiye bitmiş demektir. Fakat şuan yeşil sermaye bankalarıda avantajlı onlarla bu aralar daha iyi çalışıyoruz iş için. Ama ileride Çiller dönemindeki gibi imar bankası vb..gibi patlamalar oladabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 İş bankasında bu mevduat oldukça sırtı yere gelmez. Finansbank'ın olayı ise KMH vb ürünleri kullanmanızda yatıyor. Yani emeklilere kampanya yapılırken, KMH'ini aktif kullanacak müşteri baz alınmıştır. Sizinkiler hesabını iyi biliyorsa, maaş yatmadan "avans" çekme alışkanlıkları yoksa, hali hazırda kullandıkları kredi kartı vs varsa ve en önemlisi ilgili finansbank şubesindeki portföy yöneticisini (sizinkilerle ilgilenecek personel) sıcak kanlı buldularsa sorun yoktur. Gönül rahatlığı ile hesaplarını mevduatlarını taşıyabilirler. İlerde kredi vs ihtiyacı duyduğunuzda devlet bankasına göre iyi oranlar ve masraflar almanız daha olasıdır. Önemli not: Her ne kadar mahkeme önünde bir işe yaramasa da bankalar kredi kullanan (ihtiyaç, taşıt, konut veya KMH) emekli müşterilerinden "Emekli Muvafakatnamesi" alırlar. Bu muvafakatname kredinin ödenmediği durumda emekli maaşına haciz koymayı kolaylaştırır. Ben olsam bunu imzalamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bizimkiler hayatta kredi çekip kullanan tipler değil. benim kafamı KVM larının 3 aylık vs. giderleri olduğunu söyledi kardeşim o kurcaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar