Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finansbank emekli maaş


Illumemati

Öne çıkan mesajlar

Illumemati said:

Selam patiler
valide ile peder emekli maaşlarını
http://www.finansbank.com.tr/Bankacilik/bireysel/maas-odemeleri/finansbank-emeklilik-paketi.aspx
şurdaki şeyden yapmayı düşünüyor baştaki para şeysi için
bunun bir dezavantajı var mı bildiğiniz? gereksiz kesintiler vs. gibi
ty



banka değiştirmenin şöyle bir riski var;

bizim bir tanıdık başka bankaya taşıtırken, bütün evraklarını hesaplamalarını gözden geçirmişler. sonuçta bazı hesaplamalarda hata olduğu sonucu ortaya çıkmış ve siz aslında emekliliğe hak kazanmamışsınız maaşınızı kesiyoruz demişler :D

baya büyük dram yaşandı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende merak ediyorum bu konuyu. Babama söyledim gidip sormuş. Tek kazancımız sizin maaşınız ayın 10 u gibi geliyor onu işletiyoruz falan demişler. Kredi kartı isterseniz alırsınız ve aldığınızda aidat falan filan yok diyorlar. Maaş gününde yatar ve 0 300 tl ilk maaşta yatar demişler ama bankanın birinden acayip kazıklar yiyen ben finansbankı hiç tanımıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski bir bankacı olarak konuşayım o zaman;

öncelikle özel banlkalar bokunu çıkardı işin. bir karları yoksa o 300 tl yalan dolan. muhtemelen sizden kredili mevduat hesabı açtırmanızı yada kredi kartı almanızı taleb edicekler. ancak o şartla 300 tl vericez dicekler.

finansbank çok tehlikeli banka(bu buralarda kalsın).

mevcut bankanızı değiştirmeyin. biliyorum çok sıra bekliyorsunuz yada ne bileyim hizmet kalitesi düşük ama şöyle düşünsün ailen "en azından gişeye işlem yaptırmaya gittiğimde , acaba bu adama hangi ürünü satıcam diye düşünen gişeciler yok bu bankada".

devlet bankası çok çok iyidir. hem müşteri için hem de çalışan için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamlarda acun ing bankasının faizsiz, maizsiz, dosya parasız vs vs para vereceğini söyledi ve gittim bankaya aldım krediyi. Uzun uzun sordum aylık ,yıllık aidat, vs vs para varmı diye yok dediler. En son iş bitince parayı yatırırken 6-7 lira gibi para ödeyeceğini çünkü vadeli hesabımın olmadığını söylediler ve bunun bedava olduğunu ilave ettiler. Onu açayım dediğimde otomatikman kredi kartı da geliyor dediler istersen kullanmazsın dediler. Fakat 1 otomatik fatura vermemi söylediler. Böylece hiç bir ücret ödemeyeceğim gibi faturaların %2 si bonus olarak yatacak dediler. Bende bütün faturaları verdim. Faturaların % 2 si yatıyor fakat kredi bitince ne olacak merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İş bankasında bu mevduat oldukça sırtı yere gelmez.

Finansbank'ın olayı ise KMH vb ürünleri kullanmanızda yatıyor. Yani emeklilere kampanya yapılırken, KMH'ini aktif kullanacak müşteri baz alınmıştır.

Sizinkiler hesabını iyi biliyorsa, maaş yatmadan "avans" çekme alışkanlıkları yoksa, hali hazırda kullandıkları kredi kartı vs varsa ve en önemlisi ilgili finansbank şubesindeki portföy yöneticisini (sizinkilerle ilgilenecek personel) sıcak kanlı buldularsa sorun yoktur. Gönül rahatlığı ile hesaplarını mevduatlarını taşıyabilirler.

İlerde kredi vs ihtiyacı duyduğunuzda devlet bankasına göre iyi oranlar ve masraflar almanız daha olasıdır.

Önemli not: Her ne kadar mahkeme önünde bir işe yaramasa da bankalar kredi kullanan (ihtiyaç, taşıt, konut veya KMH) emekli müşterilerinden "Emekli Muvafakatnamesi" alırlar. Bu muvafakatname kredinin ödenmediği durumda emekli maaşına haciz koymayı kolaylaştırır. Ben olsam bunu imzalamazdım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...