RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Selamlar Ahali, Şimdi bende bu visual snow denen , Allah'a şükür çokta rahatsız etmeyen olay mevcut. Önce ben ne oldugunu acıklayım , bu visual snow denen görsel rahatsızlık , görüşünüzün tertemiz olmama durumu gibi bir olay. en basitinden monitörünüzü kapatıp siyah bir yüzeye bakarak test edebilirsiniz. milyonlarca minik rengi anlaşılmayan noktacıklardan görüyorsunuz etrafı. Bende bu gündüzde var , bol ışıklı ortamlarda fark edilmesi cok zor ama loş oldugu anda fark ediyorum. Ben merak ediyorum bu olay kaçınızda var acaba ? hepimizdemi , yoksa birkaçımıza özel bir durummu ? rahatsızlık duyan olup doktora sikayet ettimi bu durumu vs. referans da surası: v.snow bu sayfada bir de gif var ona bakıp benim anlatamadıgım olayı anlayabılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 dünyadaki tüm insanlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ben dikkat ettiğim zaman farkediyorum normalde dikkatimi çekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bende de var arada dikkat edince görebiliyorum bir kaç tane yanılmıyorsam onlar göz içerisindeki ölü hücreler fln olmalıydı? kafayı takarsan sürekli görürsün odaklanmazsan bir süre sonra fark etmemeye başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sayenizde ofiste mal gibi siyah ekrana bakip durdum 1 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Dworgian said: bende yok. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bende yokmuş be.. ayrıca; sen buna rahatsızlık mı diyorsun? Vertigo+Panik Atak kombosu ile tanışmazsın umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bende an itibari ile başladı galiba hehe Ama vertigom var. Özellikle boyun bölgesini çok üşütürsem herhalde sinir sıkışmasından dolayı ertesi gün dünyanın güneş ve kendi etrafında dönmesini bir fiil hissedebilyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 vertigo orta kulak sıvısıyla alakalı degilmiydı -? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi garantisi bitmediyse götür direk. değiştiriyolar sorunlu piksel olanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 allah düşmanımın başına vermesin bu vertigo'yu kriz geldi mi işten eve gitmek imkansız... herşey yer değiştiriyor birbiriyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Olm senin kenarında gunnar yazan gözlüklerin vardı, onları taksana ekrana bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 gunnar lar işe yarıyor mu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben de böyle lekeler süzülüyor göz hareket ettiğinde. Bol ışıklı ortamlarda çok belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Aket-Atum said: Olm senin kenarında gunnar yazan gözlüklerin vardı, onları taksana ekrana bakarken off hacım ya ahhahaha o gunnarların hakkını verip bi test edemedm tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bedne bunu anlamaya çalışıyodum havuzda falan. buymuş demekki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Flameoffear said: Ben de böyle lekeler süzülüyor göz hareket ettiğinde. Bol ışıklı ortamlarda çok belli oluyor. bende de var bundan, yediğim yumruklardan diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yorgunken oluyor bana da, bildiğim kadarıyla herkesin de başına geliyor dönem dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 pontipati said: Flameoffear said: Ben de böyle lekeler süzülüyor göz hareket ettiğinde. Bol ışıklı ortamlarda çok belli oluyor. bende de var bundan, yediğim yumruklardan diye tahmin ediyorum göz içi sıvınız kristal şeffaflığına sahip değil, içinde yüzen partiküller var, onları algılıyorsunuz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 rahatsizliktan ote bir rahatlik lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bu bir sorun değil herkeste var diye biliyordum ben.. Hani telefonun ekranına su damlacığı düşerde düştüğü yerde bir renk cümbüşü yaşanır ya bende öyle oluyor. Şimdi bunu yazarken ekrana bakıp bir anda gözümü kapayınca da oluyor bu olay.. Bazılarında da eye floater denilen illet birşey var o daha da beter bana kalırsa.. http://www.youtube.com/watch?v=sxroMCVgpPk http://www.youtube.com/watch?v=9mEA7KiZ2vI http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b2/Floaters.png/230px-Floaters.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bende var floater eğleniyorum arada bomboş duvara bakıp hareket ettiriyorum sağa sola asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 e-sigara sivisina gelirsek, bu konuda hic birimiz bir sey diyemeyiz. bazi arastirmalar sivinin buharlastiginda %50 ila %55 oranda nikotinini kaybettigini savunuyor. bazi arastirmalar e-sigaradan cikan buharin, normal sigara dumanina gore cok daha yogun oldugu icin cigerlerimiz tarafindan metabolize edilemeden disari ufledigimizi savunuyor. hatta bir yerde bir sigaradan alinan nikotinin 8 saniyede beyine gittigini, olay e-sigara oldugunda bu surenin 30 ila 35 saniyeye ciktigini okumustum. ama malesef hep dedigimiz gibi halen daha adam akilli arastirilmiyor bu isler.kesin konusabilmek icin cok daha fazla teste ihtiyac var. en nihayetinde elektronik sigara candir. Jeniffer ne kadar erkeklere memelerini teşhir etse de; bi yandan da hatunlara oynar. Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar