Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 selam. spotify.com diye birşeyle tanıştım 1 saat öncesine kadar. epey hoşuma gitti. hani şu kadar kullanımda pek bir memnun kaldım. malum vpn ile girebiliyorum siteye. zira account açmak içinse ingiltere, abd, hollanda, norveç veya isveç lokasyonu olmak zorunlu kılıyor. deezer.com'daki gibi kk bilgilerinizi vererek 30 günlük free premium alabiliyoruz fakat kk türkiye olmasından dolayı bir türlü bunu başarabilmiş değilim. paypal ile de denedim oradan da "country" bla bla uyarısıyla karşı karşıyayım. var mıdır bir püf noktası, bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 US paypal hesabı alman gerek ama gereksiz tamamen yarı fiyatına Deezer varken bize servis veren. Spotify 9.99$, Deezer 9.99TL. Sırf web versiyonlarda yarısı. Arşiv olarak da Deezer daha iyi bence, Spotify'ın tek üstün tarafı radyosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?5,6705379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi ücretsiz premium alırken 2 lira kredi kartımdan çeken deezera baya kıl oldum ben ondan başka arayışlar içerisindeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 şimdi benim paypalı daha türkiyede yokken hatta ebayden alışveriş için açmıştım. sonra tr paypal oldu, benim hesapta tr eklendi sanırım? hmm us paypal mı açacağız baştan yani? meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Yeni kredi kartı gerek bir de. Benim asıl kart yerli hesapta, sanal kart US hesabında duruyor. O olayı Deezer bir sana yaptı ama, kullanan kaç arkadaş var etrafta, hiç birine olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 şanslı adamım ben vesselam, kötüde olsa şans işte. bazen döte giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu arada radyo olayı hakketten çoiyiağğğbi listeler falan da muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bu durumlarda en kıl olan ben... onayladım Deezer Günlük kullanım için gayet iyi Pro Kullanım için MOG kullanıyorum. MEsela Eğer yanımda Beats kullaklıklarım varsa MOG açıp mogtan dinliom dandik kullaklıklar varsa Dezeer Arada Birbirinde olmayan müzikler oluo paslaştırıom :) Önceden Mog-Spotify combosu yapıodum şimdi MOG-Dezeer oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 us paypal account açtım şimdi de verified olmadığı için hiçbir işlem yapamıyorum. sanal kartımı da onaylattım üstelik. diğer 2 aşama kaldı onları nasıl geçerim hiç bir fikrim yok :) said: Photo ID To help confirm your identity, please send us a copy of your photo ID that shows your name and address. ve said: Confirm Location We need to confirm that your phone number matches your address. yani iş mokoko oldu gibi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bunları hiç sormuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sportifyden try it 30 days premium butonuna tıklar tıklamaz paypal ile öde diyorum. hooop şu uyarıyı alıyorum; said: We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow. At this time, we are unable to process your request. Please return to Spotify USA Inc and try another option. fakfakfak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bir işi de kalp krizi geçirmeden halledebilsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Deezer kullan işte, daha ucuz hem. Bir kere sorun yaşadın diye hep yaşayacak değilsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi ben deeezeri pek sevemedim nedense ama spotify yurtdışından ödeme kabul etmiyor vpnle felan kullanabiliyorsun ama mobil app için ödeme lazım. mecburen deezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 deezer güzel ya, hatta şöyle bir olay yaptım 1 tablet 2 telefon vardı bende her birisini farklı üyelikle açtım 15 gün arayla 45 gün free music takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://nypost.com/2014/06/04/google-in-the-market-for-streaming-music-service/ Google Spotify'ı alır mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 almasa iyi olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 spotify uyuz etti, bir şekilde remote olarak kullanmam lazım fakat iphonedan kontrol edemiyorum windowsa kurulmuş olan spotifyı connect çalışmıyor ios windows arası. son çare ipadi kaynak yaptım iphone remote öyle oldu ama onuda ses kontrolü yok sabit sesle yapmak zorunda kaldım. Remoteapplar ya paralı yada düzgün çalışmıyor paralı olanlar bile sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 BalisticGel said: http://nypost.com/2014/06/04/google-in-the-market-for-streaming-music-service/ Google Spotify'ı alır mı sizce? almasınla hemen bağlar google+ ile.... gıcık herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 almasin, is gorusmesine bile cagirmadi ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 deezerda album, şarkı çıkış tarihi sıralı değil. insan bir "tarih sırasında göster" seceneği koyar. nasıl bir odunluktur ben mi göremiyorum ? nasıl haberdar olucam dün eklenen, tanımadığım album releaseini ? illa 1000 tane şarkı arasından keşif mi yapmam gerekli. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Telefonda soundhound/shazam/spotify iliskisinden cok memnunum, duydugum gibi telefonda calmaya basliyor ayni sarki (tu) Spotify'in radyolarina pek bakmadiydim onlara bi bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dalga mı geçiyor bunlar benle sdf http://i.imgur.com/atBG8k2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 AHASDHDSGSFAHADDSA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar