Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2012 - 2013 Playoff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2000'den beri ilk kez NY ikinci tur görüyor bu da bişey...

Asıl HOU çok iyi başladı maça bakalım noolcak bu akşam. Ömeri aşırı motive gördüm bu maç. Çok istiyorum bu takım elesin OKC'i westbrooksuz bulmuşken.
Mesaj tarihi:
popovich akıllı adam içeri gömülür memphis'e karşı.

bence griffin sakat olmasa clippers elemeliydi adamları. hatta şu halde de elerlerdi de, del negro var başlarında ya. şu adamı nasıl hala böyle iddialı bir takımın başında tutuyorlar anlamak mümkün diil
Mesaj tarihi:
Ana Miami'ye Japon bayrağı açılmış çoktan da intikamı ağır almışlar. Memphis playoffların başında dediğim gibi Westbrook'suz OKC'nin aklını alır, hatta SAS gömülmedikçe onları da ezer fakat güzel bir NBA finali için SAS lazım batıdan ne olacak bakalım. Marc Gasol-Zakari çikosu Miami'ye bile kök söktürebilir gerçi boyalı alanda ama Ray Allen da devreye girdi dışarıdan kanırtır Miami
Mesaj tarihi:
Playoffların başından beri inandığım Memphis öne geçti seride, OKC'ye 3-1 gidildiği an batı finali garanti. Gizli MVP Westbrook'suz bu kadar, Memphis savunması özellikle pota altında eritti adamları

Lebron olayında ise üstüne oynama politikası çoğu seride var yıllardır. Hack-a-Shaq gibi bir durum Lebron'u gaza getirip saçmalatmak, fakat oyununun olgunlaşmasıyla artık bir işe yaramıyor. Zamanında DeShawn'ın kendisini feda edip videolarla falan tahrik etmesi bombaydı Lebron'u. Ulan o Wizards-Cavs eşleşmesi ne efsaneydi Arenas vs Lebron. Iverson vs Carter'dan sonraki en kral seriydi 2000'lerdeki
Mesaj tarihi:
Valla Memphis'e aşırı saygı duyuyorum ve çok seviyorum fakat sırf savunma ile bu turda avantaj yakalayabileceklerini bile sanmıyordum. Gerçi uzun faktörü yine devreye girdi. Gasol soyu takım sırtlamaya devam ediyor. Şu takıma final çok yakışacak. İnşallah çıkarlar yani, beni yanıltmaya devam ederler. Ama işte skor opsiyonu, skorer eksikliği sıkıntısını gösterecektir.

Birde sene başından beri OKC'nin olayı Durant değil Westbrook diyordu Orkun Çolakoğlu ve Kaan Kural, adamlar harbi harbi haklı çıktılar. Westbrook'u boş beleş adam olarak görürdüm de açık ara önemini şimdi daha iyi kavradım. Bazen cidden böyle olaylar şart ya ...
Mesaj tarihi:
all-defensive team açıklanmış dün, yılın savunmacısı Marc Gasol first team'de yok ahahah, oylama saçmalığı denmiş fakat 30 adet koçun oylarıyla seçiliyor takımlar, Gasol'ün NBA'in en iyi yardım savunmacısı olduğu bariz ama DPOY biraz da gösteriş&kişisel oyun işi ödülü saçmaydı bana kalırsa

CP3-Tony Allen-Lebron-Ibaka-Tyson/Noah first team

Conley-Avery Bradley-Paul George-Duncan-Marc Gasol second team

Lebron ve Tony Allen tartışmasız en yüksek oyları almış. DPOY'un en büyük adaylarından Lary Sanders 2. takımda bile yok.
Mesaj tarihi:
Abi cap yetmiyordu, Durant-Westbrook-Harden 3 tane superstar kontratı üstüne ibaka sefalosha hede hödö bir sürü kalburüstü gayet dolgun kontratlar. Miami'nin kadro yapılandırmasına, pat rileye bir alkış daha gelsin o yüzden, veteran minimumla falan ne adamlar topladılar.

3ünden biri gidicekti, durant tartışmanın içinde bile değildi, westbrook ve hardendan westbrooku seçtiler.

Doğru mudur dedikodu mudur bilinmez, westbrook-rondo takasının içinde birkaç tane daha ayarlamayla harden'ı takımda tutabilirlerdi ama tutmadılar diye çok yazılmıştı yazın.
Mesaj tarihi:
Sakal'ın yollanması Perkins'e verilen yüksek kontratla açıklanabilir-ki OKC seyircisinin çok sevdiği Jeff Green'in de yollanması bu kontratların yolunu yapmıştı bari Sakal yollanmasaydı

Bir de ne olursa olsun bu seneye kadar Harden hala 1vs1 superstar takasında kullanılcak adam değildi, bence hala değil fakat Kevin Martin de eşleniği değildi, Joe Johnson'ı zorlayabilirlerdi
Mesaj tarihi:
Eğer ortalama üstü bir uzunsan her zaman iyi kontrat alırsın, Diop gibi bir adam bile Dallas'tan 8-9 kaldırıyordu zamanında

Ki kontrat yaptıkları vakit Perkins NBA'de Howard'ı tek savunabilen uzun olarak ün yapmıştı, Ibaka ile müthiş bir pota altı karartıcısı olacaklardı fakat olamadı işte
Mesaj tarihi:
New York pes etmedi fakat Miami'nin karşısına çıkacak takımın ismi farketmez. Klay-Curry ikilisi NBA'i sarsacak adamlardan olmasına rağmen daha zamanları var Sas zorlansa da geçti turu ama kendilerine en çok benzeyen takımlardan Memphis'e elenirler muhtemelen. Miami çok kolay şampiyon olacak lan
  • Yeni Oluştur...